Lietuviski filmai man dar ziurimi
Lietuviski filmai man dar ziurimi
Mano varske saldi su cinamonu
Ir butinai su spirgucisis. Aisku spirguciai be svogunu ir grybu,tik lasinys.. Nu nerealus saldaus ir suraus derinys gaunas
Lietuviski filmai man dar ziurimiIr komedijos ziurimos ir rimtesni.. Man ir Zero visai patiko,ir Redirected
Bet jau lietuviskos laidos per tv
Jau tooookia piguma,toks nusitampymas.. Gal tik as pataikau i tokias,nes tikrai labai retai ziuriu lt kanalus.. Va jad ir tie mama apdovanojimai.. Jau nesneku kad beveik visi su treningais ,tai dar ta Montvydo parodija..
vat neisivaizduoju cepaku su saldzia varske ir dar su cinamonu ir spirguciais . nors gal ir visai nieko. neragavus, tai negaliu ka sakyti. tiek kad idomus derinys Bet cia kaip ir tie sokoladai kur su druska ar cili pipirais man labai skanu !!!
Reirected man irgi patiko. bet ten tokie kaip Saulius ir Paulius plese traukini ar Patriotai
ar net Valentinas vienas. irgi ne. gerai, kad per kompa ziurejau, o jei buciau kine, tai tikrai butu gaila pinigu uz bilietus. va Tadas Blinda jau cia kas kita
ZIauriai skaniai nuskambejo. gerai, kad dar siandien cepakais soti. o tai pati niekad negamini ? TB irgi neuzsimano ? aisku, labai patogu, kai yra mama
![]()
Oi ne, nevalgom mes tokio maisto
ir tikrai pati negaminčiau, net pagalvoti nenoriu
Tai va į metus kartą paskanaujam ir užtenka
Giega, ir mes TV nežiūrim, bet kažkada va įsijungėm ir tikrai kai kurios laidos net nežinau kaip apibūdinti, na nesamonė, nesusipratimas kažkoks. Va LT balsą pasižiūrim, žinias kartais ir aišku renginius, jei rodo įdomesnius, nes tos vakarinės laidos tai nekažką
Almost, kas per proga? kada grįžtat?
Nu nerealus saldaus ir suraus derinys gaunas
Lietuviski filmai man dar ziurimi. Ir komedijos ziurimos ir rimtesni.. Man ir Zero visai patiko,ir Redirected. Bet jau lietuviskos laidos per tv. Jau tooookia piguma,toks nusitampymas.. Gal tik as pataikau i tokias,nes tikrai labai retai ziuriu lt kanalus.. Va jad ir tie mama apdovanojimai.. Jau nesneku kad beveik visi su treningais ,tai dar ta Montvydo parodija..
Aš tokių cepelinų nevalgius ir nežinau, ar susigundyčiau (nu gal pabandyt), bet labai mėgstu derinį šoninės ir klevų sirupo. Penktadieniais darbe kartais pasiimus ragelį (croissant) su suskrudusia šonine ir užsipilu klevų sirupo. Dar minkštai virtas kiaušinis be lukšto ir man palaima. Kartais ir blynus amerikietiškus taip valgom su šonine ir klevų sirupu. Super
Lietuviškoms laidoms daugumai tikrai trūksta didesnio biudžeto ir kokybės. Aš praktiškai nebežiūriu lietuviškos televizijos, nebent pas draugus besisvečiuojant. Esu jau įpratus ir prie kitokio formato, prie kitos kokybės tiesiog. Bet filmų būna neblogų tikrai ir lietuviškų
Puiku- malonumus suderinsit su nauda
o kas cia per netiketa svente nusimato ?
Šventė tai tikėta, tik nebuvo aišku iki galo, ar lėksim ir kur lėksim (ar į Liuksemburgą, ar į Lietuvą, ar niekur iš viso). Draugo jubiliejus
Man dar labai įstrigo LT filmas Miegančių drugelių tvirtovė
tik geriausi atsiliepimai ir nors senokai jau žiūrėjom, senokai jį rodė kino teatruose, bet labai patiko
Almost, kas per proga? kada grįžtat?
Draugo jubiliejus, kovo pradžioj
Bet pajūrio pusėj visiškai nebūsim, tik Kaune šį kartą
Draugo jubiliejus, kovo pradžioj
Bet pajūrio pusėj visiškai nebūsim, tik Kaune šį kartą
![]()
![]()
Blogai. Labai blogai.
Blogai. Labai blogai.
Nu ką dabar - teko ir tėvams prisiduot, kaip bus ![]()
Šįmet jau turbūt daugiau ir nebeparsirasim... Bus matyt aplink Kalėdas ar vasarop, bet kažin - nebeturim jau tiek dienų atostogoms
![]()
Man dar labai įstrigo LT filmas Miegančių drugelių tvirtovė
tik geriausi atsiliepimai ir nors senokai jau žiūrėjom, senokai jį rodė kino teatruose, bet labai patiko
sitas man irgi patiko
Labas rytelis
Va ir vasario jau sulaukem. bet visokias slapdribas - chujadrybas pranesa, bus slapios kojos
Pas mus ir zada visokias slapdribas..Veu..
Mieganciu drugeliu tvirtove as tik knyga skaiciau,labai patiko.tu 3 milijonai,zinau,kad visi sake,kad geras filmas,bet kazkaip vis pamirstam paieskot intike jo,o kine sito gal net nerode pas mus :hm:nepamenu kazkaip..Siaip nemazai lietuvisku filmu rodo Londone..KArtais tik tokiam vienam senam(jis skaitos vienas is pirmuju Londone atsidariusiu kino teatru) kino teatre.Ten kokios 5 salytes,bet jos po mazai zmoniu talpina.Bet visose salese tuo paciu metu rodo tik ta viena lietuviska filma..Nezinau,kaip buna,kai rodo kitus filmus. O kartais rodo tokiam kino teatru tinkle-Showcase cinema,tada jau per visa Londona rodo..
Labas rytas
na ką, sulaukėm paskutinio žiemos mėnėsio! tikiu, kad tikras pavasaris dar tolokai, teks palaukt, bet vistiek liuks, kad keliaujam bent link kalendorinio
man kažkaip visi metų laikai savotiškai patinka ir nors šalčio nesu megėja, bet smagu ir ta žiema, ir sniegas. Na aišku jokio smagumo, kai šlabdriba, kai drėgna, tada ne
Penktadienis...kas kokių planų turi? nes mes jokių, visiškai jokių, žadam darbe ilgiau pabūti, tai neskubu iš pačio ryto, einu valgyt pasigaminti išsinešimui ir tiek žinių
dar iki soliariumo norėčiau visai, jei spėsiu šiandien, tai va tiek iš mano fronto