Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

Pagaliau penktadienis  :yahoo:  :D 

Šiandien didelių planų jokių neturiu. Už 20min vienus mokymus reiks pravest, paskui 10val kitus. Tada darbe šiokių tokių reikalų nudirbt kitai savaitei ir psio.

Vakare eisim vakarienės su vyru ir į filmą, žiūrėsim šitą filmą https://www.imdb.com...6/?ref_=nv_sr_1. Sekmadienį žiūrėjom "Marija, Škotijos karalienė" - labai patiko  :) 

Savaitgaliui irgi turim visokių planų. Rytoj reikės į Ikea, Zara nuvažiuot, reikės maisto savaitei apsipirkt. Paskui namie kino seansą darysim, vakar popkornų nusipirkau kelių skirtingų rūšių  :D 

Sekmadienį gal su drauge į mergaitišką filmą eisim ir kavos, bet nežinau dar  :) Bus matyt. Reikia dar rytoj nuvežt rūbų ir batų į labdaros parduotuvę. Nu vienu žodžių minčių visokių, matysim, kaip viską įgyvendint pavyks.

Nežinau daugiau, ką papasakot, ko paklausinėt. Tai visoms geros dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos,
pas mus irgi šlaapaaadribaaa... batams peilis...smile.gif

Mes irgi planuojam ryt pavakary į kiną. Bet tai visi rodomi arba N16 (o turim 11-likmetį) arba labai vėlai- 20,30. na mums važiuot į kitą miestą juk reikia, tai labai jau naktinėjimai gaunasi.... tai vat ir nežinom kaip čia nutarsim...
Sūnui mokykloj karantiną paskelbė. tai 3-čia savaitė po namus. Nu tiesiog matau kaip neturi kas veik ir iš kampo į kampą, nuo kompo prie tv.... nervina smile.gif aišku vaikams tai džiaugsmas ...... smile.gif
ai, šiandien virsiuos baltos mišrainės smile.gif jau dabar noriu smile.gif
dar susiplanavau kepti lietinius su varške (ryt gal).
Bus balta mišrainė su lietiniais smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 vasario 2019 - 13:02

Va baltos mišrainės nepavydžiu - nemėgstu, bet lietiniai skanu būtų :) niekada nemokėjau jų kepti, o dabar, kai tokių nelabai valgom, tai pasvajosiu ir praeis :D 

Kokia greita diena šiandien, jau vakaras, o aš atrodo nieko daug nenuveikiau. Nors turbūt meluoju, visai daug nuveikiau ir keletą reikalų susitvarkiau :) eisiu tuoj kavos ir darbuosiuos toliau, nors su mielu noru tingėčiau namuose su raudono vyno taure,serialu, kokiu skaniu maistu ir t.t :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
Lietiniai,nes man jie greiciausiai kepasi buna beveik kiekviena savaitgali biggrin.gif Cia tokia kaipnirvtradicija biggrin.gif

Baltos misraines dabar irgi retai darom,tik per balius.. Anksciau ir siaip kasdienai pasidarydavau..Siandien isviriau burokeliu sriubos,iskepiau kotletu,salua bus brokoliai vietoj bulviu ir burokeliu misraine..

Gal jau skaitet,rytu Londono parke vakar rado kudiki maiselyje.. Tai va,rado musu gera pazistama..
Atsakyti

Kokios baisios žinios, Giega :unsure: ​neskaičiau, bet ir nenoriu...

Atsakyti

ai, šiandien virsiuos baltos mišrainės. jau dabar noriu
dar susiplanavau kepti lietinius su varške (ryt gal).
Bus balta mišrainė su lietiniais

Puikus derinys  :D 

Aš nemėgstu baltos mišrainės. Retai kada paragauju, jei būna per kokias šventes. Vyras labai mėgsta, bet ir jis nebesigamina  :D Nusiperka parduotuvėj indelį retkarčiais, pavalgo ir gana  :) 

Kokia greita diena šiandien, jau vakaras, o aš atrodo nieko daug nenuveikiau. Nors turbūt meluoju, visai daug nuveikiau ir keletą reikalų susitvarkiau :) eisiu tuoj kavos ir darbuosiuos toliau, nors su mielu noru tingėčiau namuose su raudono vyno taure,serialu, kokiu skaniu maistu ir t.t :rolleyes:  :D​ 

Man tai labai ilgai nuo pietų diena slenka. Aišku kai ramiau, nėra tiek veiklos, tai atrodo ir laikas sustojo.. Nu bet dar geras pusvalandis ir lekiu miestan  :) Visai norėčiau iš tiesų irgi namie su taure vyno knygą skaityt, bet gerai bus ir kino teatre su taure vyno filmą pažiūrėt  :D  :D 

Gal jau skaitet,rytu Londono parke vakar rado kudiki maiselyje.. Tai va,rado musu gera pazistama..

Jergus siaubas  :blink:  :unsure: Ir kaip paskui atsigaut po tokio radinio..

Mes kai atostogavom, tai internete pasklido nuotraukos iš avarijos čia vietoj, kuriose metu moteriai buvo galva nutraukta. Tai kažkas sugalvojo, kad gi labai normalu yra įdėt į internetą nuotraukas, kur viskas labai aiškiai matosi. Tos aa moters šeima dar net nebuvo informuota iš viso apie įvykį. Siaubas, ne kitaip. Tragedija, kaip kai kurie žmonės suvokia viską..

Atsakyti

Mes kai atostogavom, tai internete pasklido nuotraukos iš avarijos čia vietoj, kuriose metu moteriai buvo galva nutraukta. Tai kažkas sugalvojo, kad gi labai normalu yra įdėt į internetą nuotraukas, kur viskas labai aiškiai matosi. Tos aa moters šeima dar net nebuvo informuota iš viso apie įvykį. Siaubas, ne kitaip. Tragedija, kaip kai kurie žmonės suvokia viską..

ne tas zodis koks siaubas. as net negaliu ziureti kai ideta  suzalotu  kaciuku ar suniuku fotkes, tai tik ant pagreicio perverciu, negaliu matyti  :( 

Lietiniai,nes man jie greiciausiai kepasi buna beveik kiekviena savaitgali biggrin.gifCia tokia kaipnirvtradicija biggrin.gif

Baltos misraines dabar irgi retai darom,tik per balius.. Anksciau ir siaip kasdienai pasidarydavau..Siandien isviriau burokeliu sriubos,iskepiau kotletu,salua bus brokoliai vietoj bulviu ir burokeliu misraine..

o as nemegstu lietiniu kepti. greiciau siaip paprastu blynu pasikepu. Baltos misraines irgi neatsisakyciau. bet  kazkaip neprisiruosiu daznai pasidaryti  :)​ 

o vat burokeliu  jau pasiilgau. Mielais pas Giega prasisukciau :P reiks butinai nusipirkti. Si savaitgali pas mane pupeles karaliaus- prisiviriau pupeliu sriubos su frikadelemis ir varskes apkepo iskepiau  :rolleyes:  Dar  buvau pas drauge uzbegus prie kavytes pasiplepejom, o dabar jau ramiai prie teliko vakarosiu  :ax: 

Atsakyti

labas rytelis

Niurus rytas - apsiniauke uz  lango, i  palange  barbena tirpstantis sniegas, slapia lauke  :B  tik gripams ir veistis  :P 

Atsakyti
LAbukas

PAs mus lygtai saule bando islyst,bet saltoka..

VAkar kotletu prikepiau,sriubos,pilnai siandien uztektu pavalgyt biggrin.gif Bet MB uzsimane plovo ant lauzo biggrin.gif TAi pietums ateis draugai,kepsim biggrin.gif Kotletus i kamera sumesiu,bus kada greitam pavalgymui biggrin.gif
Atsakyti

Mb isvares su savo reikaliukais, tai gris sotus, o dar namie likuciu yra, tai siandien kazko  negaminsiu,  nebent  bulviu issivirsiu, nes  turiu marinuotu strimeliu. va jau ryt tai reikes daugiau prisigaminti, kad ir kitoms dienoms  butu. Greiciausiai jau   anyta isvaziuos antradieni, tai tada reikes maziau ir man  gaminti.bent atsikvepsiu  :P​ 

o lauke tai  lyja pas mus nuo ryto, tai kad greiciausiai nekelsiu kojos is namu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 vasario 2019 - 11:48

Sveikos :) brrr koks nemalonus oras, drėgna, šlapia, visai nefaina :rolleyes: buvau pasikavinti su šeima, dar į parduotuvę užsukau greit ir tikrai niekur daugiau šiandien nelysiu, leisim vakarą jaukiai namuose :) Atsidarysim vyno, iškepiau sveikuolišką šokoladainį ir pavakarosim :ax: 

Atsakyti

oras tai  jau nerauk rutu. kaip savaitgalis, tai butinai toks atsiprasant susiktas  :oh:  as niekur irgi nekeliau kojos nieko nereikia, nueisiu tai aisku neiskesiu ko nors nusipirkti  :ax:  o dabar darau  tvarka sekcijoje- jau tiek atrinkau  visokiu indu, tiek metu nenaudojami, kurie jau visiai pasene- i konteineri, jau kazkiek buvo atejus drauge, ten geresniu atsirinko, jinai sako - uz sokolada- o as sakau  aciu kad  isnesi  :lol:  :lol:  :lol:  uz tai kiek vietos atsirado :victory2:   bus galima jau kazka naujo nusipirkti  :P aisku net randi ir geru, bet  uzmirstu daiktu. net pietauti nera kada  :D​ 

Atsakyti