Labas rytelis
Kas jungiasi prie rytines kavytes?
Labas rytas
vėl pirmadienis, nauja savaitė, oi greit tas savaitgalis pralekė
Vakar atsikėlėm ir sugalvojom iki Akropolio nulėkt pasidairyti, tai eilinį kartą įsitikinau, kad vaikščioti po drabužių parduotuves man nėra skirta
Pavargau kaip nežinau kas ir nieko doro nenusipirkau. Aišku keliose tik buvom, neturėjau kantrybės ilgiau vaikščioti
Grįžom jau vakarop ir tiesiog tinginiavom, balsą žiūrėjom, ramus sekmadienio vakaras
Šiandien lyg oras fainesnis, labai gražiai prisnigo, bet kiek matau vėjuota, tai spėju, kad jokio smagumo
Planai šiandienos įprasti, neplanuoju kažko ypatingo, bus pirmadieniškas pirmadienis
Sveikos
Nu jau giega iš pat ryto prajuokinai - nemėgsti paslampinėt, nu nu
Net kai nieko nereik, vis tiek važiuoji į išparduotuves ir beveik visad gi randi ką pirkt
mickute - prisiplepėjai savaitgalį nuo širdies, tai šįryt va ir nepasirodei
Specialiai, ane?
Mes irgi cepelinų dieną pradėjom švęst nuo penktadienio - vyras rusų/lietuvių restorane cepelinus vakarienei valgė, o aš šeštadienį vieną suritinau nusipirktą. Gėris buvo
Tai dabar jau kurį laiką nenorėsiu
Voque - mano irgi bus pirmadieniškas pirmadienis, nieko ypatingo. Turėsiu mokymus naujokei pravest, tai va pusdienis ten. Vakare jau grįšiu į bokso treniruotes, namie vakarienė, knyga. Taip ir pralėks diena
Savaitgalis buvo pilnas visko.
Penktadienį vakare susitikom su drauge ir trise ėjom vakarienės, o paskui filmą žiūrėt. "Escape Rooms" pažiūrėjom, tai toks joks, tiesiog
Šeštadienį iš pat ryto važiavom su reikalais. Atidaviau didžiulį lagaminą pilną batų ir didelį maišą rūbų labdarai, paskui į motoprekių parduotuvę užsukom. Tada Zara grąžinau pirkinius kelis, paskui apsipirkom šiek tiek lietuviškų produktų. Tada nuvažiavom į Ikea, reikėjo šio bei to nusipirkt, paskui maisto savaitei. Grįžom namo, pakapojom pietus ir išvažiavom vėl su draugais į kiną eit. Žiūrėjom "Green Book" - labai geras filmas, tikrai patiko, rekomenduoju pažiūrėt
O vakar ryte ėjau su drauge susitikt, prasiėjom pro parduotuves mieste, dar paskui auskarą nuėjau įsivert. Papietavom ir ėjom žiūrėt mergaitiško "Second Act" su Jennifer Lopez. Toks irgi joks, tiesiog pažiūri ir pamiršti, nieko ypatingo. Bet jergus nu jau J. Lo savo metuose tai uch, bomba
Paskui parvežė vyras namo visus ir viskas, ilsėjomės. Išvirė sriubos, namus buvo sutvarkęs. Pažiūrėjom serialą ir tiek veiklos.
Daugiau kaip ir nieko įdomaus, nieko ypatingo. Lekiu kavos ir darbuotis. Gražios visoms savaitės pradžios ir skanios kavos
Giega, mane labiausiai erzina ieškoti ir matuotis
dabar kažkaip dažniau internetu perkuosi, kai kažko reikia ar iš US tarpininkių užsisakau, nes tas slampinėjimas, tai eina sau
o va po maisto parduotuves galiu vaikščioti, man patinka ieškoti naujovių, etiketes nagrinėti ir t.t
vakar važiavom, nes turėjau tikslą, turiu dovanų kuponus kelis ir galvojau pavasariui paltuko pažiūrėsiu, bet nieko dar gero nėra. Bet tik keliose parduotuvėse buvom, tai vėl gi gal reikėjo didesnio nusiteikimo ir būčiau kažkur radus, bet niekas nedega, tai kitą kartą rasiu
Almost, visko po truputį savaitgalį nuveikėt, liuks
kur auskarą įsivėrei?