Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Kas jungiasi prie rytines kavytes?

Atsakyti

MB jau isejo, skambinau, tai sake - sakes kaip slidu  :oh:  virsuje  vanduo, po apacia ledas. Fui. reiskia vel niekur neisiu.  masciau iki kapu pasivazineti, bet jau uz miesto ten bus tikrai slidus keliai, tiek to, nerizikuosiu, gal ryt po darbo su MB praleksim

Atsakyti

Labukas

O pas mus grazus oras,saulyte sviecia,tik nera silta..

Vakar draugai atvare,issikepem plovo ant lauzo,apsirijom.. Bet bardaka paliko tai vaje vaje biggrin.gif Ir zaislai po visus bamus ir indu kalnai.. gerai kad tuos indus tarnaite plauna,tik sudet i ja reikia biggrin.gif
Siandien mes pas juos eisim-cepu virs biggrin.gif
Atsakyti

na taip , nes siandien  :bigsmile:  o mes kadangi pradejom anksciau svesti sita diena, net treciadieni ir net kelias dienas atsivalgem, tai siandien jau  eisiu kazka kitko gaminti 

5d77f382ecb588c373022ded84465a2e985.jpg

Atsakyti

tai nieks daugiau siandien ir nepasivaidens ?  as taip ir prasedejau  namie, na tiksliau tai nesedaju- virtuveje eilini kart pasikuiciau, dar  drauge buvo uzbegus valandelei pasikavinti, dabar va jau su slapia galva ramiai prie teliko isitaisiau pasedeti  :P 

Atsakyti
Aga,nei viena ir nepasirode biggrin.gif
Mes ka tik grizom is draugu,apsiede cepelinu biggrin.gif MArti sako-dabar visa sav nieko nevalgysiu biggrin.gif
DAr paziuresim TV ir eisim gult..MB anksti i darba keltis,o ir as miego visai jau noriu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) vėl pirmadienis, nauja savaitė, oi greit tas savaitgalis pralekė :rolleyes: 

Vakar atsikėlėm ir sugalvojom iki Akropolio nulėkt pasidairyti, tai eilinį kartą įsitikinau, kad vaikščioti po drabužių parduotuves man nėra skirta :D Pavargau kaip nežinau kas ir nieko doro nenusipirkau. Aišku keliose tik buvom, neturėjau kantrybės ilgiau vaikščioti :D Grįžom jau vakarop ir tiesiog tinginiavom, balsą žiūrėjom, ramus sekmadienio vakaras :) 

Šiandien lyg oras fainesnis, labai gražiai prisnigo, bet kiek matau vėjuota, tai spėju, kad jokio smagumo :rolleyes: 

Planai šiandienos įprasti, neplanuoju kažko ypatingo, bus pirmadieniškas pirmadienis :) 

Atsakyti
Labukas

Tai Mickute pramiegojo,kad ner jos rytinio posto biggrin.gif

Bet kaip keista,Vogue,kad nemegsti pardziu.. Juk cia beveik profesinis interesas biggrin.gif Gal ne tiek pirkt,kiek apziuret mirksiukas.gif
O kas erzina labiausiai? zmoniu kiekis,ikyrios pardavejos?
Mb buna uzsimano siaip po pardes paslampinet.. taip as nemegstu.. Va kai ko nors reikia,as galiu pereti visas pardes,viska apziuret ir grizt kad ir inpacia pirma biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Nu jau giega iš pat ryto prajuokinai - nemėgsti paslampinėt, nu nu  :D  :D Net kai nieko nereik, vis tiek važiuoji į išparduotuves ir beveik visad gi randi ką pirkt  :D 

mickute - prisiplepėjai savaitgalį nuo širdies, tai šįryt va ir nepasirodei  :D Specialiai, ane?

Mes irgi cepelinų dieną pradėjom švęst nuo penktadienio - vyras rusų/lietuvių restorane cepelinus vakarienei valgė, o aš šeštadienį vieną suritinau nusipirktą. Gėris buvo  :wub: Tai dabar jau kurį laiką nenorėsiu  :D  :D 

Voque - mano irgi bus pirmadieniškas pirmadienis, nieko ypatingo. Turėsiu mokymus naujokei pravest, tai va pusdienis ten. Vakare jau grįšiu į bokso treniruotes, namie vakarienė, knyga. Taip ir pralėks diena  :) 

Savaitgalis buvo pilnas visko.

Penktadienį vakare susitikom su drauge ir trise ėjom vakarienės, o paskui filmą žiūrėt. "Escape Rooms" pažiūrėjom, tai toks joks, tiesiog  :D 

Šeštadienį iš pat ryto važiavom su reikalais. Atidaviau didžiulį lagaminą pilną batų ir didelį maišą rūbų labdarai, paskui į motoprekių parduotuvę užsukom. Tada Zara grąžinau pirkinius kelis, paskui apsipirkom šiek tiek lietuviškų produktų. Tada nuvažiavom į Ikea, reikėjo šio bei to nusipirkt, paskui maisto savaitei. Grįžom namo, pakapojom pietus ir išvažiavom vėl su draugais į kiną eit. Žiūrėjom "Green Book" - labai geras filmas, tikrai patiko, rekomenduoju pažiūrėt  :wub: 

O vakar ryte ėjau su drauge susitikt, prasiėjom pro parduotuves mieste, dar paskui auskarą nuėjau įsivert. Papietavom ir ėjom žiūrėt mergaitiško "Second Act" su Jennifer Lopez. Toks irgi joks, tiesiog pažiūri ir pamiršti, nieko ypatingo. Bet jergus nu jau J. Lo savo metuose tai uch, bomba  :wub:  :wub:  Paskui parvežė vyras namo visus ir viskas, ilsėjomės. Išvirė sriubos, namus buvo sutvarkęs. Pažiūrėjom serialą ir tiek veiklos.

Daugiau kaip ir nieko įdomaus, nieko ypatingo. Lekiu kavos ir darbuotis. Gražios visoms savaitės pradžios ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Giega, mane labiausiai erzina ieškoti ir matuotis :D dabar kažkaip dažniau internetu perkuosi, kai kažko reikia ar iš US tarpininkių užsisakau, nes tas slampinėjimas, tai eina sau :D o va po maisto parduotuves galiu vaikščioti, man patinka ieškoti naujovių, etiketes nagrinėti ir t.t :) vakar važiavom, nes turėjau tikslą, turiu dovanų kuponus kelis ir galvojau pavasariui paltuko pažiūrėsiu, bet nieko dar gero nėra. Bet tik keliose parduotuvėse buvom, tai vėl gi gal reikėjo didesnio nusiteikimo ir būčiau kažkur radus, bet niekas nedega, tai kitą kartą rasiu :ax: 

Almost, visko po truputį savaitgalį nuveikėt, liuks :) kur auskarą įsivėrei? :hmm:  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Almost,zinok tikrai nemegstu be tikslo slampinet.. O jei vaziuoju i isparduituves,tai vadinas kazko man ar mb reikua mirksiukas.gif Tik va buna kad reikia pvz sukneles,o nusiperki batus biggrin.gif Bet cia jau kitas klausimas..
Uz kokiu 3 sav varysiu apatinius keist biggrin.gif nu reikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikso gyvos, neužpustytos smile.gif pro langą žiūrint oras baisus,bet kai būi lauke nu nertaip jau labai baisiai kaip atrodo smile.gif bet sniego tai privarė vėl...

Savaitgalis normalus. Lietinisu kepiau, baltos mišrainės negaminau -nes nebūt buvę prioe kos valgyt smile.gif nes kepėm šašlykus,o jau balta mišrainė nelabai prie jų smile.gif

o daugiau tai ką- draugai, namai, mama,nygą veiną dakaliau... ir poilsis, ramybė smile.gif

Vogue aš irgi nenormali- nemėgstu trintis po parduotuves šiaip.... man kančia irg i:)

Atsakyti