Uz kokiu 3 sav varysiu apatinius keist
nu reikia
Čia jau tikrai reikia - nepasiginčysi
kaip laikaisi? nebeskauda?
pro langą žiūrint oras baisus,bet kai būi lauke nu nertaip jau labai baisiai kaip atrodo
bet sniego tai privarė vėl...
Vogue aš irgi nenormali- nemėgstu trintis po parduotuves šiaip.... man kančia irg i:)
O pas mus atvirkščiai. Žiūrint pro langą visur balta, gražu, atrodo nešalta, bet išėjus, tai brrr, šiaurinis vėjas, tai menkas malonumas
Visiškai po jokias? nes aš va būtent tik po drabužių, po tokias kur reikia matuotis
žinau žinau, kad galima pirkti nesimatavus, dažnai taip ir darau, bet po to tie grąžinimai mane erzina, jei netinka
Almost, visko po truputį savaitgalį nuveikėt, liuks
kur auskarą įsivėrei?
![]()
Į ausį, šitoj vietoj
https://authoritytat...ch-Piercing.jpg
Almost,zinok tikrai nemegstu be tikslo slampinet.. O jei vaziuoju i isparduituves,tai vadinas kazko man ar mb reikua. Tik va buna kad reikia pvz sukneles,o nusiperki batus. Bet cia jau kitas klausimas..
Uz kokiu 3 sav varysiu apatinius keist. nu reikia
Ne tai taip, visada visko reikia - tokio, kad nereikėtų, net nebūna ant šio svieto jaučiu
Kalbant apie apatinius, man draugė užrodė VS nerealų modelį be pakietinimo. Žiauriai patogūs, minkšti, jokių lankelių, nieko
Visiškai po jokias? nes aš va būtent tik po drabužių, po tokias kur reikia matuotis
žinau žinau, kad galima pirkti nesimatavus, dažnai taip ir darau, bet po to tie grąžinimai mane erzina, jei netinka
Va grąžint manes neerzina - man tik nervas ima, kad kito dydžio nepasiėmiau, nes dažniausiai grąžinant nebebūna, kokio man reikia
Savaitgalis normalus. Lietinisu kepiau, baltos mišrainės negaminau -nes nebūt buvę prioe kos valgyt. nes kepėm šašlykus,o jau balta mišrainė nelabai prie jų
Oj nu gi balta mišrainė prie šašlų liuks - daržovės prie mėsos, viską
ai merginos, o RS tai suvisam laiko mums ir nebeturi??? nu netikiu...čia kažkas daugiau
Nu kiek aš prisimenu, tai ji dirba per kelis darbus (turi tris ar keturias veiklas), turi šeimą - nenuostabu, kad negrįžta. Po darbų laiko šeimai, savo užsiėmimams norisi skirti. Aš jai rašiau, klausiau, sakė grįš. Kai galės - tada ir grįš
Va BigBang irgi kurį laiką nesirodo
nu tai dar karteli sveikinuosi, nes tikrai nepramiegojau ir tikrai cia rasiau, bet gal nedaspaudziau kazko, o paskui iseidama ant greituju isjungiau ir nepastebejau.
Kaip ziema turim

o ryte lyjo. ir gan smarkiai, kai i darba vaziavom, paskui po kokiu 7 pradejo snigti. na ir drebtelejo per visa diena
grazu
Big Bang ar matai cia savo tevu namucius ?

Nu kiek aš prisimenu, tai ji dirba per kelis darbus (turi tris ar keturias veiklas), turi šeimą - nenuostabu, kad negrįžta. Po darbų laiko šeimai, savo užsiėmimams norisi skirti. Aš jai rašiau, klausiau, sakė grįš. Kai galės - tada ir grįš
Va BigBang irgi kurį laiką nesirodo
Kalbinau ir as abidvi- ir man R.s zadejo kai tik atslisaisvins, tai sugris. Big bang irgi viskas gerai, tik visa demesi mazylei skiria, pasivaidens ir jinai