Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Uz kokiu 3 sav varysiu apatinius keist biggrin.gifnu reikia biggrin.gif

Čia jau tikrai reikia - nepasiginčysi :rolleyes: kaip laikaisi? nebeskauda? :4u:​ 

Atsakyti

pro langą žiūrint oras baisus,bet kai būi lauke nu nertaip jau labai baisiai kaip atrodo smile.gifbet sniego tai privarė vėl...

Vogue aš irgi nenormali- nemėgstu trintis po parduotuves šiaip.... man kančia irg i:)

O pas mus atvirkščiai. Žiūrint pro langą visur balta, gražu, atrodo nešalta, bet išėjus, tai brrr, šiaurinis vėjas, tai menkas malonumas :rolleyes: 

Visiškai po jokias? nes aš va būtent tik po drabužių, po tokias kur reikia matuotis :D žinau žinau, kad galima pirkti nesimatavus, dažnai taip ir darau, bet po to tie grąžinimai mane erzina, jei netinka :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 02 04, 11:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72343586" data-time="1549280067"><div><p>Uz kokiu 3 sav varysiu apatinius keist vartotojo įkelta nuotraukanu reikia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Čia jau tikrai reikia - nepasiginčysi rolleyes.gif kaip laikaisi? nebeskauda? 4u.gif </p>

Jautrus labai.. Gal kad visa gyv nesiojau su pakietinimais ir nesitryne jie man niekur.. Dabar atrodo per storiausius megztinius jauciu..bet jau nebeskauda
Atsakyti
Giega, nors mano kaip minėjau biustas ne A smile.gif bet aš tų minkštų liaunų leimenėlių (kur vasarą vos ne spenelis persišveičia iš po plonesnės palaidinės...fe...man kaip negražu) irgi nedėviu. mano tik pakietinti, nes man irgi nesmagu ir jautru ir aišk formas kitaip palaiko....

Vogue, aš aplamai tų didžiųjų ale Apropolių nemėgstu visų, aš ten pavargstu. O va į dieną užeit į kokią vieną šiaip parduotuvytę man visai nieko smile.gif o kai eini eini eini,,,,matai žiūri čiupinėji ir dar reikia išsirinkti...tai pavargstu jėėėzau jėėėėzau...

ai merginos, o RS tai suvisam laiko mums ir nebeturi??? nu netikiu...čia kažkas daugiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 vasario 2019 - 15:14

ai merginos, o RS tai suvisam laiko mums ir nebeturi??? nu netikiu...čia kažkas daugiau unsure.gif

Na ne vieną kartą jau minėjo, kad sugrįš, bet matyt laiko ar noro neturi :)​ 

Atsakyti

Almost, visko po truputį savaitgalį nuveikėt, liuks :) kur auskarą įsivėrei? :hmm:  :bigsmile:​ 

Į ausį, šitoj vietoj  :) 

https://authoritytat...ch-Piercing.jpg

Almost,zinok tikrai nemegstu be tikslo slampinet.. O jei vaziuoju i isparduituves,tai vadinas kazko man ar mb reikua. Tik va buna kad reikia pvz sukneles,o nusiperki batus. Bet cia jau kitas klausimas..
Uz kokiu 3 sav varysiu apatinius keist. nu reikia

Ne tai taip, visada visko reikia - tokio, kad nereikėtų, net nebūna ant šio svieto jaučiu  :rolleyes:  :D  :D 

Kalbant apie apatinius, man draugė užrodė VS nerealų modelį be pakietinimo. Žiauriai patogūs, minkšti, jokių lankelių, nieko  :wub: 

Visiškai po jokias? nes aš va būtent tik po drabužių, po tokias kur reikia matuotis :D žinau žinau, kad galima pirkti nesimatavus, dažnai taip ir darau, bet po to tie grąžinimai mane erzina, jei netinka :)​ 

Va grąžint manes neerzina - man tik nervas ima, kad kito dydžio nepasiėmiau, nes dažniausiai grąžinant nebebūna, kokio man reikia  :D 

Savaitgalis normalus. Lietinisu kepiau, baltos mišrainės negaminau -nes nebūt buvę prioe kos valgyt. nes kepėm šašlykus,o jau balta mišrainė nelabai prie jų 

Oj nu gi balta mišrainė prie šašlų liuks - daržovės prie mėsos, viską  :wub:  :) 

Nu kiek aš prisimenu, tai ji dirba per kelis darbus (turi tris ar keturias veiklas), turi šeimą - nenuostabu, kad negrįžta. Po darbų laiko šeimai, savo užsiėmimams norisi skirti. Aš jai rašiau, klausiau, sakė grįš. Kai galės - tada ir grįš  :) Va BigBang irgi kurį laiką nesirodo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 02 04, 15:20)
Po darbų laiko šeimai, savo užsiėmimams norisi skirti. Aš jai rašiau, klausiau, sakė grįš. Kai galės - tada ir grįš  smile.gif Va <strong>BigBang</strong> irgi kurį laiką nesirodo  rolleyes.gif​ </p>

nu bet lovoj vakare gulėdama per telefą galėtų Labas parašyt.... kaip aš dažnai darau jei dieną neturiu laiko smile.gif

RS kukūūūūū smile.gif
Atsakyti

nu tai dar karteli sveikinuosi, nes tikrai nepramiegojau ir  tikrai cia rasiau, bet gal nedaspaudziau kazko, o paskui iseidama ant greituju isjungiau ir nepastebejau. 

Kaip ziema turim  :bigsmile: 

127b48648e89ee84003a5526e5c7bc50719.jpg

f7fe994c86bc93c457a6283086237d1e942.jpg

o ryte lyjo. ir gan smarkiai, kai i darba vaziavom,  paskui po kokiu 7 pradejo snigti. na ir drebtelejo per visa diena  :P  grazu  :wub: 

Big Bang ar matai cia savo tevu namucius ?  :P 

1d4ca71fd2b58c70bc420dd8b13c0bd5506.jpg

Atsakyti

Nu kiek aš prisimenu, tai ji dirba per kelis darbus (turi tris ar keturias veiklas), turi šeimą - nenuostabu, kad negrįžta. Po darbų laiko šeimai, savo užsiėmimams norisi skirti. Aš jai rašiau, klausiau, sakė grįš. Kai galės - tada ir grįš  :) Va BigBang irgi kurį laiką nesirodo  :rolleyes:​ 

Kalbinau ir as abidvi- ir man R.s  zadejo kai tik  atslisaisvins, tai sugris. Big bang irgi viskas gerai, tik  visa demesi mazylei skiria, pasivaidens ir jinai  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 vasario 2019 - 17:26

Va kokia graži žiemužė :bigsmile: 

Atsakyti

Va kokia graži žiemužė :bigsmile:

o pajuryje nera sniego ?

tai prasom dar  :P

4abb3f967d3b3474ccdf8ab5f00bebac557.jpg

596138288666a8b626d340b744b2e027186.jpg

Darbe jau po pietu buvo atvaziaves traktorius sniega is kiemo isvalyti   :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 vasario 2019 - 18:31

Yra sniego ir taip pat labai gražu lauke, bet prognozuoja pliusą, tai va tada nebus jokio grožio, plius pas mus vėjuota, tai tikrai šalta :) 

Atsakyti