Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nuotraukos tai fotkintoscspalvorai,ane biggrin.gif O gavos juoda balta-grazu mirksiukas.gif

As dabar nesioju specialu liemenuka,jis is tokio slidaus trikotazo,bet plonokas.. Tai va irgi labai jautru.. Kartais galvoju uzsidet dar viena ant virsaus biggrin.gif Bet jau ir tas spaudzia..
O va VS man visiskai nepatinka.. Yra keli modeliai tokie puse velnio,bet ju kaina blink.gif O jas pigiau-draiskanos..
Siaip net nezinau i kokua cia parde pasiduot apatiniu ..
Atsakyti

Labas rytelis

Vis dar grazi ziemuze uz lango ir  dar sniego zada  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) o jau kaip sunkiai šįryt kėliausi, nesupratau kaip čia tas rytas taip greit, juk tik neseniai užmigau :D 

Lėksiu tuoj iki pašto, iki parduotuvės greit ir diena nusimato tokia kaip ir visos, vakarop tik su draugute tiksiuos, pasikavinsim kažkur, paplepėsim :rolleyes: 

Oras nebe toks fainas kaip vakar, purvinas, drėgnas ir visą savaitę tokią prognozuoja. Savaitgalį pas mus Stintų šventė, tai labai daug žmonių privažiuoja, vyksta mugė, renginių visokių ir kiek pamenu beveik visada lyja, tai žiūrėsim kaip čia bus :) 

Atsakyti
LAbukas

Almost,uzuojauta..Zinau,kaip skauda ir kaip sunku vaiksciot 4u.gif

As irgi pasiguosiu..Geguze varom i Turkija,i viesbuti,kur pastoviai koncertuoja visokios uzsienio ri Rusijos zvaigzdes..Ir ka jus sau galvojat??TA sav,kai mes busim,tik vietine turkiska programa blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
tai ką, žiema tęsiasi toliau, tuoj ir šaltukas užeis....

nematėt mano nuotaikos???? kažkur dingo šiandien...

Almost ojej. Vat aš tai aplamai nelipu ant slidžių, nes tiesiog jaučiu ir žinau kad ką nors nusilaužčiau tikrai smile.gif smile.gif

Giega, o tau tai tragedija dėl turkų ...aš tai visai nebevažiuoč tavo vietoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Aš prisidžiaugiau austriška žiema, bet vis tiek negana man tų nuostabių gamtos ir sniego vaizdų  :wub: Vis prisimenu tą įspūdį nenusakomą, kaip ryte atsikėlus visas miestelis, kalnai skendėjo rūke, nieko visiškai nesimatė. O paskui viskas išsisklaidė ir giedras, žydras dangus, saulė, tos apsnigtos pušys, eglės. Jergus, kaip gražu  :wub:  :wub: 

Ačiū, merginos - nereik užuojautos, viskas bus gerai  :) Šiokie tokie nepatogumai ir tiek. Susitvarkysiu  :) Liūdna tik dėl aktyvios veiklos, dėl sporto. Bet prisižiūrėsiu maistą stipriau ir viskas bus liuks, net nepastebėsiu. Sulauksiu tyrimo pirmadienį ir matysim, kaip bus toliau.

Šiandien vakare grįžus namo gaminsiu valgyt. Šiaip eičiau į treniruotę, nu bet va yra kaip yra  :D  :D Paskui gal serialą žiūrėsim, gal knygą skaitysiu. Nežinau, bet ir nesuku galvos labai. Gal apsitvarkyt sugalvosiu. Turbūt šiek tiek parodė gyvenimas, kad reik pristabdyt prieš rimtas keliones ir atostogas  :) 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: Manęs laukia intensyvi diena su daug svarbių susitikimų  :)​ 

Atsakyti

TA sav,kai mes busim,tik vietine turkiska programa blink.gifblink.gif

O kokia jų programa? visiškai neįdomi? :mirksiukas: bet svarbiausia kompanija, tuomet ir patys programą galit greit susiorganizuot :D 

Almost, laikykis :unsure:  :4u: tikrai nemalonu ir tikiu, kad kai kuriuos planus truputį pakoreguoti teks, bet viskas laikina, taigi dabar saugok save :4u: 

Aš po kavos, po maisto, tai galiu darbuotis toliau ramiai :) taip gražiai snigti pradėjo ir nors pliusas lauke, labai drėgna pas mus, bet gražu pažiūrėti ir jaukumas toks iškart :rolleyes:​ 

Atsakyti

As irgi pasiguosiu..Geguze varom i Turkija,i viesbuti,kur pastoviai koncertuoja visokios uzsienio ri Rusijos zvaigzdes..Ir ka jus sau galvojat??TA sav,kai mes busim,tik vietine turkiska programa blink.gifblink.gif

o tai juk i Turkija vaziuojat ir tikites rusisko koncerto  :lol:  :lol:  :lol:  nu teks turkisko folkloro klausytis  :lol:​ 

Atsakyti

Savaitgalį pas mus Stintų šventė, tai labai daug žmonių privažiuoja, vyksta mugė, renginių visokių ir kiek pamenu beveik visada lyja, tai žiūrėsim kaip čia bus :)

kaip nooooriu stintu. maciau   po 4 eur pardavinejo, norejau jau pirkti, bet tada  planuose cepelinai buvo, tai ir nepirkau. reiks kuria diena pasidairyti. kaip mielai  sukramtyciau tas zuvytes  :P​ 

Atsakyti

nematėt mano nuotaikos???? kažkur dingo šiandien...

gal uzsnigo ?  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos  :)

Aš prisidžiaugiau austriška žiema, bet vis tiek negana man tų nuostabių gamtos ir sniego vaizdų  :wub: Vis prisimenu tą įspūdį nenusakomą, kaip ryte atsikėlus visas miestelis, kalnai skendėjo rūke, nieko visiškai nesimatė. O paskui viskas išsisklaidė ir giedras, žydras dangus, saulė, tos apsnigtos pušys, eglės. Jergus, kaip gražu  :wub:  :wub:

Ačiū, merginos - nereik užuojautos, viskas bus gerai  :) Šiokie tokie nepatogumai ir tiek. Susitvarkysiu  :) Liūdna tik dėl aktyvios veiklos, dėl sporto. Bet prisižiūrėsiu maistą stipriau ir viskas bus liuks, net nepastebėsiu. Sulauksiu tyrimo pirmadienį ir matysim, kaip bus toliau.

Isivaizduoju kokie pasakiski vaizdeliai  :wub:  :wub:  :wub:  sako- kad karta pabandes- ir vel sugristi i kalnus  :D  leksi dar ? 

Atsakyti

Isivaizduoju kokie pasakiski vaizdeliai  :wub:  :wub:  :wub:  sako- kad karta pabandes- ir vel sugristi i kalnus  :D  leksi dar ? 

Tikrai taip  :) Manau, kad nuo šiol kasmet lėksim slidinėt. Ar į Austriją, ar Prancūziją, ar belekur, bet būtinai lėksim. Net ir su dabartine savo situacija taip pat galvoju  :D  :D

Nu ką, dienos darbai kaip ir baigti. Buvo ilga ir įdomi diena. Norėčiau dabar tik paskaityt knygą išsidrėbus fotely ir atsigert kokio vyno  :unsure:  :D

Atsakyti