Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

as ir namie. darbu darbe nera, stumiam laika  :unsure: kazka biskeli turim, bet jau taip taupom, taip taupom  :D  - taip atsargiai, taip kruopsciai neskubedamos darom  :P   jau ir praeita savaite taip  ramu buvo, bet kazkaip daugiau, nu sita- tai mirtis alyvose  :oh:  ir durniausiai , kad  kazko tokio  greito nenusimato, aisku, gi gali kiekviena diena kazkas ir pasikeisti. taip ir stumiam laika vadinasi  :ax:  bent atsikvaksim lyg soties  :lol:  :lol:  :lol: 

galvojau,  kad gal siandien  jau MB  dukterecia issives mociute, o  deja jos mergytes serga, tai dar mociute lieka pas mus dar . jei atvirai- jau noreciau kad nors turmpam isvaziuotu  :blush-anim-cl: noriu sau ramiai dviese pagyventi, taip kaip mes iprate- . o ir vel  teko sriubos puoda marmulinti, kad jai rytdienai butu ka valgyti.is  principo sakiau  ryt nieko nieko negaminsiu- pietus ir rytdienai ir dar kitai dienai susidejau- ir uzsikniskit visi- as ne kokia tarnaite  :liezuvis:  :lol:  :lol:  tai tas netinka, tai anas nepatinka, tai tokios silkes nevalgo,  dzin, pasidariau kokios as noriu, valgykit slapenke  jei nepatinka  :D 

Atsakyti

Oi, Mickute, tikiu, kad vargina ir norisi to savo gyvenimo, savos rutinos, plius, jei dar reikia derintis ir gaminti ką mėgsta, tai tikrai pabosta :rolleyes: Na juk, kad ir kaip gerai sutariat, bet vistiek gyvenat dviese, tai po kiek laiko nori ar nenori, bet manau ir trintis pradeda jaustis :) 

Aš va pasibuvau su drauge, smagiai paplepėjom, pabuvom, o eisim dabar su SB žiūrėti kokio filmo ar serialo, dar vėliau paskaityti noriu :rolleyes: 

Atsakyti

nu vis tiek per tiek laiko atsiranda trintis, cia juk ne mano mama, ne mociute, as su ja negyvenau, tai ten kaime  kelias dienas neatsibosdavom viena kitai  :D  jai irgi liudna, nori daugiau demesio, as juk irgi kartais labai pavargus  gristu, ir dar pora valandu su ja sneketis ar klausytis ka ji ten per telika mate,  as jau nenoriu. faktas kad jau uztenka sveciu, kiek galima  :P  nu  nu ... pacios suprantat  :P  cia juk mano namai, mano tvirtove   :D o cia kazkas braunasi i juos. jinai net zino koks buteliukas prie mano lovos stovi  :oh:  nu nepatinka kai visur kisa savo nosi.  atrodo sedek savo kambaryje   ir spoksok telika, o ne dar turiu isgirsti-  Anuke taip daro, kita marti anaip, dar man aiskins kaip ka daryti mano namuose ??  ne, uztenka jau tu sveciu tada  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 vasario 2019 - 20:48
Mickute tau medalis. Čia uošvienė ? Jeeezau aš išprotėč kad uošvienė kartu gyvent...na gal žmogus žmogui nelygu. o jau ji labai sena ?
Beje kokią silkę gaminaisi ? Ta prasme kaip ☺

Beje o kas per buteliukas prie tavo lovos ??? 😁😁
prikepiau keksiukų. Senai buvau kepusi tai kad skanūs 😅😅
Su vyru nekalbam 😅😅j juokas kad ima. Bet pats kaltas vakar prikalbėjo bile ko. aš užpykau. Šiandie nekalbina jis nekalbu ir aš ... man yra katė, sūnus tai kalbos netrūksta...😅😅😅😅 knygą bent ramiai paskaičiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 vasario 2019 - 20:51

Mickute tau medalis. Jeeezau aš išprotėč kad uošvienė kartu gyvent...na gal žmogus žmogui nelygu. o jau ji labai sena ?
Beje kokią silkę gaminaisi ? Ta prasme kaip ☺
prikepiau keksiukų. Senai buvau kepusi tai kad skanūs 😅😅
Su vyru nekalbam 😅😅j juokas kad ima. Bet pats kaltas vakar prikalbėjo bile ko. aš užpykau. Šiandie nekalbina jis nekalbu ir aš ... man yra katė, sūnus tai kalbos netrūksta...😅😅😅😅 knygą bent ramiai paskaičiau...

Priimu medali  :lol:  vasara 80 suejo

Paprasciausiai gaminau- morkytes patroskinau pomidoru padaze ir viskas. Bet jai  ne del paruosimo pasirodo silke nepatinka, vat jai patinka ten tik kazkokios Zigmo zuvys, kur nedidele pakuote, o man tai dzin, as juk akciju vergas , apseis ir be Zigmo silkes  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti
Na aš silkę irgi perku kuri akcijinė tik ne sveriamą o supakuotą vakume 😅😅 ir beje labai man nebloga norfos yra...☺ gal nelygis bet man kabai patinka. Ryt nusipirkt reikės....

0 koks buteliukas prie tavo lovos ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 vasario 2019 - 20:58
JAu ir as namie..PAvargau siandien..LAbai sunku vaziuot svetimu rajonu,kur nezinai nei gatveliu,nei kur sustot gali,jei pagrindine vaziuoji...

MAnau nuo zmoniu gyvenimas priklauso..Va su savo uosviene negaleciau gyvent,ji piktybiskai iesko priekabiu...Bet esu turejus nuomininku ir nei su vienais nesipykom mirksiukas.gif DAbar su marcia gyvenam..Na aisku rasciau prie ko prikibt,bet as uzdarau ju duris ir nematau biggrin.gif
Atsakyti

Na aš silkę irgi perku kuri akcijinė tik ne sveriamą o supakuotą vakume 😅😅 ir beje labai man nebloga norfos yra...☺ gal nelygis bet man kabai patinka. Ryt nusipirkt reikės....

0 koks buteliukas prie tavo lovos ???

As ir ivairias  valgau. Ir Norfos tinka ir kaip sakai ar sveriama  ar  pakuoteje.  o prie lovos pas mane kremai, ivairus purskikliai, tai vat jai uzstrigo purskiklio   kunui buteliukas.kazkokio aliejuko turi, sako  neturi tuscio buteliuko kur purkst galima. as dar mastau kokio, o ji sako, na tokio koks prie tavo lovos. o man  dar nedaeina, tai nuejo - pyst  ir atnese  man parodyt. Kam man to tuscio reikia? o vat sako reikia pasilikti, galima kazka persipilti. pyzdes, kai reikia, perkiesi  kazka juk su buteliuku, o ne rinksi  neaisku nuo ko  visokius indelius. ka as koks taromatas ?  :P  :lol:

Atsakyti

MAnau nuo zmoniu gyvenimas priklauso..Va su savo uosviene negaleciau gyvent,ji piktybiskai iesko priekabiu...Bet esu turejus nuomininku ir nei su vienais nesipykom mirksiukas.gifDAbar su marcia gyvenam..Na aisku rasciau prie ko prikibt,bet as uzdarau ju duris ir nematau biggrin.gif

Matai  cia  vyresnis zmogus, man negrazu uzdaryt duris, tipo viena sedek ten kambaryje, o as einu valgyti. nuomininku nereikia kviestis prie  stalo kad ateitu pavalgyti. vel gi kitaip .vienu zodziu butu nieko, bet jau kaip per ilgai uzsibuna, nu.... kuo reciau, tuo  maloniau  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Giega kas tave nervina marčios buity ???
😆😆😆😆😆
Aš gyvenau 7 mėn apsiženijus tik pas uošvius. Tada lyg nieko buvo..aš tokia labai kukli ir tyki buvau. Bet tą jausmą kad svetimuos namuos lb gerai pamenu...uiii fuuuiii 😅 na tokia neturinti savo kampo....durų užsidaryt nedrįsdavau o pilna žmonių - dar mb broliai dvyniai buvo paaugliai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 vasario 2019 - 21:13
VA va,kai pas uosviene gyvenom kazkada tik vede,tai ji irgi ejo i musu kambari tai geliu palaistyt,tai lango uzdaryt/atidart,tau dulkiu valyt 7h ryto..Aisku nelabai galejau priestaraut,nes pas ja namuose gyvenau..
Bet jei dabar taip eitu per mano kambarius blink.gif
Atsakyti
Giega kaip tavo papuliai laikosi ☺☺ jau gal visai gerai ?
Atsakyti