Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2019 02 05, 19:09)
cia  vyresnis zmogus, man negrazu uzdaryt duris, tipo viena sedek ten kambaryje, o as einu valgyti. nuomininku nereikia kviestis prie  stalo kad ateitu pavalgyti. vel gi kitaip .vienu zodziu butu nieko, bet jau kaip per ilgai uzsibuna, nu.... kuo reciau, tuo  maloniau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

NA bet jus zinot,kad ji laikinai bus..Dar jei buna sutarta diena,o paskui neisvaziuoja,tai vel nervina..Bet jei pastoviai gyventu vel kitaip butu mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 05, 19:09)
Giega kas tave nervina marčios buity ???

LAbai netvarkinga..Nesu as pedante,nereikia man su skuduriuku kiekvisnos dulkes gaudyt,bet tikrai siaubingai netvarkinga..GAlvoju ar ji yra kada issiurbus grindis g.gif nes tik sunus tai daro..Nors ji kaip ir visa diena namie su vaiku sedi..Va ir dabar nuejo jau migdyt mazosios,o salione zaislu visuose kampuose..Ir ju jau nebesurinks,nebent as sumesiu i deze..Bet as siandien labai pavargus,tai zaislai voliosis iki rytdienos biggrin.gif O ryt bus dar daugiau zaislu isverstu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 05, 19:15)
Giega kaip tavo papuliai laikosi ☺☺ jau gal visai gerai ?

KAsdien vis geriau mirksiukas.gif ..Bet sakau-labai jautrus..
Atsakyti

NA bet jus zinot,kad ji laikinai bus..Dar jei buna sutarta diena,o paskui neisvaziuoja,tai vel nervina..Bet jei pastoviai gyventu vel kitaip butu mirksiukas.gif

tai as tikejausi, kad sausio kokiam viduryje isvaziuos. kaip pernai  :P  dar pernai  kelis kartus isvaziuodavo pas ta MB dukterecia, na jos anuke, tai vis po kokia savaite pagyvendavo.  ir dabar  tikejausi, kad siandien jau isvaziuos.  sakau, jau galvojau nereiks daugiau maisto  rytdienai ruosti, o   grizau is darbo ir suzinau, kad gal kita savaite.  tai ir sunervino.  :P  

Atsakyti

Mes tik 1.5 mėnėsio gyvenom pas MB tėvus kol tvarkemės reikalus dėl būsto ir nors nuostabūs mūsų santykiai, bet vistiek jų namuose jaučiausi kaip svečias ir prie jų labiau taikydavausi - suprantama :) 

V-rine, dažnai nekalbadieniai vyrui būna?

Giega, nieko nesakai dėl tvarkymosi? na kartais tikrai gal žmogus nepagalvoja, bet gražioj formoj visada galima pasakyti :rolleyes: 

Aš savo dėdei ir jo žmonai, kai pas mus atostogavo buvau pasakius tiesiai šviesiai ir gražioj formoj, kad pas mus namuose basomis nevaikštom, paprašiau, kad su šlepetėmis būtų, tai vaje po to galvojau gal nereikėjo, tai smulkmena, bet iš kitos pusės tai juk nieko blogo :) 

Atsakyti
Na jei reiktu taip visiskai eit ir tvarkyt paskui ja,tsi aisku pasakyciau.. dabar sunus sutvarko biggrin.gif O man jokio akirtumo,kas tvarko-ji ar jis biggrin.gif cia ju susitarimas.
Atsakyti
Vogue čia net nežinau kas su kuo nekalbam 😅😅😅😅 vakar "nesusikalbėjom" 😅😅😅 aš užtylau. Jis šiandien grįžo po manęs - nekalbino. Aš pradžioj į virtuvę - jis kambary... paskui aš į vaikų kambarį knygos skaityt - jis prie tv..ir miegot 😅😅😅 nedažnai būna. Aš tylėt galiu bile kiek. Jis įprastai trečią dieną kalbint ima. Šiandien irgi įžnybo eidamas pro šalį 😆😆 aš nesureagavau. Ir keksus mano valgė 😅😅 bet principai mano irgi žaidžia.... 😅

Giega aš irgi gal pasakyčiau marčiai. Gal jai karto užtektų...nors aišk jei sūnus sutvarko - tegu žinosi... bet kiek sūnui nervai laikys kaži....jei po darbo dar gryčių kuopt kai motera namie nu tai ką aš žinau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 vasario 2019 - 22:28
Oi,nemoku nei as tylet nei mb.. mes jei susipykstam,issirekiam issiaiskinam is kart ir viskas mirksiukas.gif Jei jau pykcio liko kitai dienai,oi kaip negera buna.. ir man ir mb negera.. ne karta pats pasisake,kad nenori pyktis.. o jei del smulkmenu..

Ai,ju reikalas.. man svarbu gyvates veistis nepradetu biggrin.gif Nots tiesa-turim gi gyvate biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oi ir aš tylėti nemoku, šneku daug, kartais net per daug, bet visada viską išsakom, kartais išsirėkaujam, bet jokių tylėjimų nebūna :) 

Atsakyti

Labas rytelis

As budavo irgi uzsiraukiu ir tyliu. dabar kai kartu dirbam, neiseina ilgai tyleti- nu ne gi  prie kolektyvo ten dar raukysies ?  ir kartu pietaujam ir vel  prasideda chi- chi ir cha - cha, tai ta darbe reikia pakomentuoti, tai vel kazko prisireikia. Prisikroviau  zurnalu senu, bus ka veikti  darbe. o dar ir salta,  topo kaip ir 20 uztenka. kai judi tai tikrai, bet kai sedi, dar kazkur  skersvejai traukia, nu nelabai kaip darosi. jei jau  as vakar issitraukiau savo peciuka is po stalo. visos tai senai jau isijungusios buvo

Atsakyti

Labas rytas :) na ką, jau ir savaitės vidurys, trečiadienis :rolleyes: naktį pralijo, kažkaip budinėjausi, dar vakar ilgiausiai knygą skaičiau, tai sunku buvo keltis. Bet dabar jau kurį laiką telefonas padėtas toli, tai žadintuvui nuskambejus, neužtenka rankos ištiesti, nuspausti ir toliau miegoti, reikia kelti šikną ir pradėti dieną :D 

Šiandien rami ir įprasta diena, jokių ypatingų planų, viskas tas pats, nieko įdomaus :) 

Atsakyti
Sveikos, su kava smile.gif
aš tai galiu tylėt,man dzin smile.gif ypač jei nesijaučiu kalta. O visada taip ir būna smile.gif smile.gif tik vat bėda kad yra visokių reikalų ir norėtūs svarbius dalykus pasakyt su jais susijusius-na ne su nekalbėjimu - ne suasmeniniais reikalai čia, su kitais visokiais buitiniais smile.gif , bet nieko, dar dienelę palauksiu kokią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 vasario 2019 - 09:26
LAbukas

JAuciuosi serganti..DAr atsikeliau pries zadintuva,bet parasiau sms,kad neateisiu..Uzmigau ir tik nesenai atsikeliau..Einu ieskotis vaistu,kad mazosios neuzkrest..

V-rine,mano viena drauge taip tylejo tylejo,savaite jau tyli,antra..Vyras ten irgi uzsiputes,pirmas nepradeda ir ka,sako po dvieju sav tylos jau nebeturiu ka ir pasakyt..Buitinius reikalus issprende pati,vaika i mokykla nuveza parveza pati,apsiperka pati..TAi liko tik kazkos vyras,kuris valgo jos pagaminta maista,pasiima isskalbtus rubus..Sake spove i savo principus ir nusileido,nes dar norejo gyvent kartu..
Bet cia nera vieno recepto visom seimom mirksiukas.gif PAtys zinot kiek galima pustis ir nesneket mirksiukas.gif
As kazkada bandziau,bet max valanda istempiau biggrin.gif O Mb net nesuprato,kad uzpykus buvau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

galvojau,  kad gal siandien  jau MB  dukterecia issives mociute, o  deja jos mergytes serga, tai dar mociute lieka pas mus dar . jei atvirai- jau noreciau kad nors turmpam isvaziuotu  :blush-anim-cl: noriu sau ramiai dviese pagyventi, taip kaip mes iprate- . o ir vel  teko sriubos puoda marmulinti, kad jai rytdienai butu ka valgyti.is  principo sakiau  ryt nieko nieko negaminsiu- pietus ir rytdienai ir dar kitai dienai susidejau- ir uzsikniskit visi- as ne kokia tarnaite  :liezuvis:  :lol:  :lol:  tai tas netinka, tai anas nepatinka, tai tokios silkes nevalgo,  dzin, pasidariau kokios as noriu, valgykit slapenke  jei nepatinka  :D

O TB negamina savo mamai pats?  :) 

Mane tai irgi erzintų, kad ir tiek ilgai kažkas apsistojęs, ir gamint įtikt reikia  :rolleyes: 

Paprasciausiai gaminau- morkytes patroskinau pomidoru padaze ir viskas. Bet jai  ne del paruosimo pasirodo silke nepatinka, vat jai patinka ten tik kazkokios Zigmo zuvys, kur nedidele pakuote, o man tai dzin, as juk akciju vergas , apseis ir be Zigmo silkes  :lol:  :lol:  :lol:

Nu va čia iš kitos pusės žiūriu - aš kai labai išranki maistui, tai man irgi netiktų bet kokia silkė  :D Jeigu bus akcija - patinkančią nusipirksiu. O jei nebus, geriau nepirksiu jokios, nei bet kokią. Bet čia žinai visi skirtingi. Man tai iš viso nuostaba ima ir negaliu atsižavėt, kaip Tu visad gamini šedevrus, kasdien balių meniu pas tamstą  :wub:  :wub: Medalį ir už tai  :D  :4u: 

MAnau nuo zmoniu gyvenimas priklauso..Va su savo uosviene negaleciau gyvent,ji piktybiskai iesko priekabiu...Bet esu turejus nuomininku ir nei su vienais nesipykom. DAbar su marcia gyvenam..Na aisku rasciau prie ko prikibt,bet as uzdarau ju duris ir nematau

Va va, labai pritariu - nuo žmonių priklauso.

Aš pvz. esu toks žmogus, kad man jau 3 - 4 d. su kažkuo, išskyrus vyru, yra pekla. Ta prasme aš rimtai neįsivaizduoju savęs nuomojantis ilgą laiką būsto su kažkuo. Man reik savo erdvės, savo bardako. Nesinorėtų nei taikstytis, nei nuolat kompanijos, nei komentarų ar kažkokių pasišnabždėjimų už uždarų durų, kad tipo mano buitis tokia, o kažkam ji privalo būt kitokia  :rolleyes: 

O va pažįstu žmonių, kurie puikiai su kitais nuomojasi būstą mano amžiaus ar kiek vyresni būdami ir jokios problemos  :) 

As ir ivairias  valgau. Ir Norfos tinka ir kaip sakai ar sveriama  ar  pakuoteje.  o prie lovos pas mane kremai, ivairus purskikliai, tai vat jai uzstrigo purskiklio   kunui buteliukas.kazkokio aliejuko turi, sako  neturi tuscio buteliuko kur purkst galima. as dar mastau kokio, o ji sako, na tokio koks prie tavo lovos. o man  dar nedaeina, tai nuejo - pyst  ir atnese  man parodyt. Kam man to tuscio reikia? o vat sako reikia pasilikti, galima kazka persipilti. pyzdes, kai reikia, perkiesi  kazka juk su buteliuku, o ne rinksi  neaisku nuo ko  visokius indelius. ka as koks taromatas ?  :P  :lol:

Nu o ką jai moteriškei veikt per dienas, kol jūs dirbat. Prisigalvoja sau veiklos ir viskas, leidžia laiką  :D  :D  :D 

LAbai netvarkinga..Nesu as pedante,nereikia man su skuduriuku kiekvisnos dulkes gaudyt,bet tikrai siaubingai netvarkinga..GAlvoju ar ji yra kada issiurbus grindis. nes tik sunus tai daro..

Aš irgi namie praktiškai nesiurbiu niekad  :rolleyes: Dabar pasikeitus siurblį tai kartais pasiimu greit prasiurbiu, bet šiaip siurbti yra pas mus šeimoj vyro kaip ir darbas. Ne pats maloniausias, bet mano darbas yra vonios kambarį šveist, tvarkyt, spintas tvarkytis ir t.t.  :rolleyes: Jis siurbia ir dulkes valo. Tai aš irgi gal labai netvarkinga kažkam atrodyčiau  :D  :D 

Oi,nemoku nei as tylet nei mb.. mes jei susipykstam,issirekiam issiaiskinam is kart ir viskas. Jei jau pykcio liko kitai dienai,oi kaip negera buna.. ir man ir mb negera.. ne karta pats pasisake,kad nenori pyktis.. o jei del smulkmenu..

Oi ir aš tylėti nemoku, šneku daug, kartais net per daug, bet visada viską išsakom, kartais išsirėkaujam, bet jokių tylėjimų nebūna :)

Va, jungiuosi ir aš prie jūsų. Visad stengiamės pykčius išsiaiškint iškart, nes jei patylim kurį laiką, tai tik prisikaupia skaudulių, emocijų, didesnio pykčio ir į gerą neišeina. Net negaliu pagalvot, kaip reiktų eit miegot bendroj lovoj susipykus nusisukus viens nuo kito nekalbant. Pačiai gi labai nemalonu, jau vien todėl taip negalėčiau paskelbt nekalbadienius  :unsure: 

aš tai galiu tylėt,man dzin. ypač jei nesijaučiu kalta. O visada taip ir būna. tik vat bėda kad yra visokių reikalų ir norėtūs svarbius dalykus pasakyt su jais susijusius-na ne su nekalbėjimu - ne suasmeniniais reikalai čia, su kitais visokiais buitiniais, bet nieko, dar dienelę palauksiu kokią

Nu bet tai žinai - čia tada ne bėda tikrai  :rolleyes: Nes nesikalbi pati iš principo. Jeigu yra būtini aptart buities dalykai, tai aš nesuprantu tikrai to principo tylėt ir nesakyt nieko. Man toks jausmas, kad tokiais sprendimais žmonės patys sau asmeniškai kenkia, o ne kitam  :rolleyes:  :ax: 

Labas rytas  :) 

Lėksiu tuoj mokymų sesiją vest. Šiandien turiu šešias mokymų sesijas skirtingiems žmonėms, penkios iš jų apie tą pačią naują programą. Jergus, jau turbūt vakare išvarvės smegenys  :D  :D  :D 

Vakar grįžau namo išsunkta, pavargus po visų susitikimų. Buvo kolegų metinės peržiūros, reikėjo ir man dalyvaut. Tai aptart, įvertint, kalbint, su bosu bendravom daug. Juokėmės, kad mano peržiūrai turės taktiką pakeist, nes visas paslaptis atskleidė  :D  :D  :D 

Vakarienę gaminau uch, kokią skanią - duonos riekę su sūriu ir dešra sukapojau, sulčių et voila  :D  :D Vyras pasidarė stir fry - vištieną žodžiu su azijietiškų daržovių rinkiniu pasikepino ir makaronų tokių kaip spagečių, bet kitos rūšies įmetė šalia  :) 

Šiandien po darbo važiuosiu į italų restoranėlį kaimynystėj - pakvietė į pasimatymą vyras mane. Kol aš nuvažiuosiu ir nuklibėsiu ten, tai jis spės ir namo grįžt, persirengt ir atlėkt vakarienės  :D  :D  :D Sakiau, kad smagiau kartu būtų iš namų nueit, bet su mano koja geriau kuo mažiau vaikščiot visur.. 

Tai tokie va planai dienos, tokios istorijos. Neturiu nieko įdomaus papasakot. Skanios visoms kavos ir puikios dienos  :4u: 

Atsakyti