Labas rytas.
BigBang - bet jaučiu iš dalies malonūs vis tiek tie kraustymosi rūpesčiai. Ypač, kai jau buvai pasiruošus, nusiteikus grįžt Lietuvon
Kur gyvensit, kol vyras grįš? Turit kokių minčių, kiek jis atskirai UK gyvens?
Tiesa, kas liečia baldus, tai mes turim irgi kelis baldus nusipirkę, bet pvz. lovą specialiai pirkom taip, kad tiktų buto interjerui, atitiktų mūsų poreikius ir kad apmokėtų šeimininkas
Nes tikrai niekur jos nesivešim. Spinteles kelias, kurias turim, irgi paliksim. Aš iš viso galvoju, kad kai kraustysimės lauk, jeigu ne keliavimui, o rimtai kažkur nusėdimui jau, tai turbūt daug ką paliksim šitam bute, nes vis tiek ilgą laiką jau naudojami daiktai (indai, įrankiai ir t.t.) morališkai nusibodę bus
giega - nu va liuks, su ramadanu susipažinsit artimiau
kalbant apie baltas kelnes, tai aš kada čia prieš atostogas matavausi baltus džinsus. Buvo standesnės tokios medžiagos, gražaus modelio. Užsidėjau, nusiėmiau ir pakabinau atgal - ne ne ne, niekados
O levandų kvapas man šiaip jokių didelių emocijų nekelia kažkaip. Jaučiu aš jį, bet nei erzina, nei pykina. Turiu patalynės purškiklį, padedantį miegui, tai labai man patinka
Bet pvz. einant pro kokį L'Occitane tai kartais tikrai per stiprūs kvapai būna
Voque - kaip situacija visa pas jus? Tikrai žinau, kad tas stresas labai išsunkia. Aš pati nieko nenoriu veikt. Apskritai šią savaitę man nei motyvacijos kažkam yra, nei noro kažkur eit, kažką veikt. Savaitgalį noriu apsipirkt ir būt namie, kuistis, tvarkytis. Bet viskam reikia laiko, viskas praeis ir nuotaikos vėl pagerės
mickute - kokie tamstos planai savaitgaliui?
V-Rine - sveikatos
Mes šiandien su vyru po darbo eisim kažkur vakarienės, paskui į komedijų šou - gavau bilietus nemokamai, tai nulėksim prasiblaškyt šiek tiek.
Savaitgaliui jokių kitų planų neturim, gal eisim į kino teatrą. Nežinau net, nieko neplanuojam iš viso
Ta gaida skanios kavos visoms ir gražios dienos