Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

DAug kam partinka...O as nepernesu ju kvapo..KAzkada masina nuplove ir pas mus visada pakabina kvepaliuka ant veidrodelio..VAziuoju ir niekaip nesuprantu,ko taip smirda..Tik paziuriu-levandos siubuoja..Ismeciau per langa,nors siaip tikrai nesiukslinu..Nu bet negalejau pakest to kvapo..Uz tai dabar visada ziuriu koki kvapuka ima biggrin.gifIr jei ima levandas iskart rekiu-ne ne ne biggrin.gif
Beje,pati gele taip neerzina,kaip tas kvapas skalbiklyje ar va tuose kvepaliukuose..

Prisidejau maudimkiu,sukneliu,ziuresiu ka gausiu biggrin.gif

Tai čia kaip man turbūt su imbieru. nepernešu nei kvapo nei skonio. Nėštumo metu labai man jį rekomendavo, tai iki dabar pagalvojus net pykina... :D dar labiau vėmiau nei kad padėjo :D

Atsakyti

man galit sumesti visus levandu gaiviklius ir skalbiklius, mielai priglausiu  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Stai ir penktadienis !!!  medziai jau vis  labiau zaliuoja, dar dienele ir nesimatys man gatve pro langa  :P siaip jau lietaus  labai truksta, sausa, nei to sniego per ziema buvo, dar greiciau viskas suzaliuotu

Atsakyti
labas rytas,
dėl kvapų- aš jokių pašalinių skabiniams neparnešu. man turi būi bekvapiai arba kaip sakau- švaros kvapas smile.gif
mašinoj pvz irgi nemėgstu tų visokių kvapų. Fe.

dėl sirgimų- tai aš dar ne iki galo sveika. Jau užkniso ir neklauskit...bet va dar ne ta sveikata ir viskas....
Atsakyti
Labukas

Penktad.. Kraunu skaneri,ziuresim kiek cia to darbo..
Mb irgi siandien jau gris,bet kita sav vel visa kitam mieste dirbs..
Atsakyti

Sveikos :) va ir savaitgalio sulaukėm, kažkokia išsunkta jaučiuosi, be jėgų, bet čia mane psichologiškai veikia visos problemos, nekoks laikotarpis :huh2: 

Planų kaip ir jokių, įprasta diena, įprastas vakaras, nieko neplanuojam ir nieko nenoriu kažkaip, gal pažiūrėsim kažką, o gal darbuotis sugalvosim ir darbe vakarosim :) 

Atsakyti

Labas rytas.

BigBang - bet jaučiu iš dalies malonūs vis tiek tie kraustymosi rūpesčiai. Ypač, kai jau buvai pasiruošus, nusiteikus grįžt Lietuvon  :) Kur gyvensit, kol vyras grįš? Turit kokių minčių, kiek jis atskirai UK gyvens? 

Tiesa, kas liečia baldus, tai mes turim irgi kelis baldus nusipirkę, bet pvz. lovą specialiai pirkom taip, kad tiktų buto interjerui, atitiktų mūsų poreikius ir kad apmokėtų šeimininkas  :D Nes tikrai niekur jos nesivešim. Spinteles kelias, kurias turim, irgi paliksim. Aš iš viso galvoju, kad kai kraustysimės lauk, jeigu ne keliavimui, o rimtai kažkur nusėdimui jau, tai turbūt daug ką paliksim šitam bute, nes vis tiek ilgą laiką jau naudojami daiktai (indai, įrankiai ir t.t.) morališkai nusibodę bus  :) 

giega - nu va liuks, su ramadanu susipažinsit artimiau  :D 

kalbant apie baltas kelnes, tai aš kada čia prieš atostogas matavausi baltus džinsus. Buvo standesnės tokios medžiagos, gražaus modelio. Užsidėjau, nusiėmiau ir pakabinau atgal - ne ne ne, niekados  :D  :D  :D 

O levandų kvapas man šiaip jokių didelių emocijų nekelia kažkaip. Jaučiu aš jį, bet nei erzina, nei pykina. Turiu patalynės purškiklį, padedantį miegui, tai labai man patinka  :wub: Bet pvz. einant pro kokį L'Occitane tai kartais tikrai per stiprūs kvapai būna  :D 

Voque - kaip situacija visa pas jus? Tikrai žinau, kad tas stresas labai išsunkia. Aš pati nieko nenoriu veikt. Apskritai šią savaitę man nei motyvacijos kažkam yra, nei noro kažkur eit, kažką veikt. Savaitgalį noriu apsipirkt ir būt namie, kuistis, tvarkytis. Bet viskam reikia laiko, viskas praeis ir nuotaikos vėl pagerės  :4u: 

mickute - kokie tamstos planai savaitgaliui?  :) 

V-Rine - sveikatos  :4u: 

Mes šiandien su vyru po darbo eisim kažkur vakarienės, paskui į komedijų šou - gavau bilietus nemokamai, tai nulėksim prasiblaškyt šiek tiek.

Savaitgaliui jokių kitų planų neturim, gal eisim į kino teatrą. Nežinau net, nieko neplanuojam iš viso  :) 

Ta gaida skanios kavos visoms ir gražios dienos  :4u: 

Atsakyti

Almost, ačiū, bet nekas...vėl senelį išvežė į ligoninę, lauksiu žinių. Kažkaip nenoriu pesimizmo ir negatyvo nešti į temą, tai gero visoms savaitgalio linkiu iškart :) 

Atsakyti

Jau namie, dar apejau Dainavos turgeli,  kazko naujo jau norisi, bet  neradau kas patiktu,  aisku tai bent Big Bang mama sutikau,  dar beeidama i ta puse pagalvojau  apie  jos mama. ir yra -  ciupt  jinai  uz rankos prie kasos, tai abidvi ir grizom beplepedamos. tai kad jau  uz ja galiu atsakyti-  pradzioj pas tevus pagyvens - turesiu kaimynka salia  :P 

Atsakyti
Zinau,kas tas ramadanas biggrin.gif Ir cia Uk matau kasmet,ir Srilankoj pakliuve i ji buvom..Per ta ramadana i kalnus nenuvykom,nes visas transportas uzpildytas buvo,nebegavom niekur vietu..Na o ant stogo kaip vietiniai,8h nesiryzom vaziuot biggrin.gif

As jau irgi namie mirksiukas.gif Ir MB jau namie mirksiukas.gif Siandien jie iki 12 tik dirbo,bosai kepsnius kepe biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Vakar ruosiausi pailset grizus, aha pailsejau, paskambino MB- kelk subine ir pirmyn. tai vat atmyniau pas draugus, ju anuke is UK parskridus, taip smagiai  lauke pasedejom, i kambari net kojos neikeliau, tik lauke, oras puikus, vysnios virs galvos zydi, viskas aplinkui kvepia, taip smagu  kieme pasisedeti.  eisiu ir siandien veliau pas juos, reikia padet draugei gelyna sutvarkyti, tai kad bent  grynam ore pasibusiu

Atsakyti
LAbukas

Atsikeliau kaip i darba biggrin.gif biggrin.gif PAmirkau vonioj,kol visi miegojo..Oras nieko gero siandien..KA cia nuveikus idomaus g.gif Vis dar maudimkes reikia,tai gal per shopingus prasinest g.gif

MAno draugai kviecia i ju sodyba padet aplinka patvarkyt biggrin.gif Mickut,tau tikrai patiktu ten biggrin.gif O as ir dar viena drauge,kuria irgi kviecia,o ir net pati namu seimininke,esam baltarankes ir geriausiu atveju galim papjaustyt darzoves prie saslyku biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti