Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

MAno draugai kviecia i ju sodyba padet aplinka patvarkyt biggrin.gifMickut,tau tikrai patiktu ten biggrin.gif

ok. atvarau  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

man biskeli patinka rankas i zeme sukisti. gal kai butu prie namu daug zemes, ka zinau.... gal ir atsibostu. o dabar pasiilgstu. nuo mazens tevai temdavo i soda, aisku kai per prievarta, tai ir tas sodas per gerkle lisdavo. o dabar kartais taip norisi kazka sodinti, auginti. tai pomidorus ir auginu namie.. siemet tuos IKInes augaliukus dar auginu, dar turetu kita  savaite bendradarbe pora  pomidoru  daigu atnesti, gales augti balkone. vakar vaiksciodama po turgeli visokiu vazoniku  prisipirkau, nu vis norisi kazkaip davesti kad namai grazus butus.  MB  siryt  prasitere kad noretu virtuve keisti, ups, sakau, dar pirmiausiai i salona kampo nenusipirkau. ne viskas is karto  :lol: 

Atsakyti
Tevai soda nusipirko,kai man kokie 7m buvo,bet as ten iki 18m nieko nieko nedariau mirksiukas.gif Na rudeni padedavom kokius obuolius surinkt,bet tuom ir baigdavos mirksiukas.gif
PAskui jau mano tetis mire,jau teko ir zole paciom pjaut..Paskui ir mociute mire,kuri praktiskai viska ir priziurejo,bet mes greot visus darzus zole uzsejom ir viskas mirksiukas.gif Neypatingai traukia mane zemes darbai biggrin.gif

Na ka,prasiejom per shopingus..Nepatikesit-nusipirkau maudymkes virsu(juoda,tiks prie visu mano turimu kelnaiciu)uz 1sv biggrin.gif Vienoj pardej paskutinis likes buvo ir biski nuo lipduko matos,bet manau issiskalbs..Bet to ta deme matos tik kai taip apziurineji..
Dar issimatavau kruvas rubu,bet vel nieko padoriai neissirinkau..Suknele viena nebloga buvo,bet ryt gal iki outletu pavaziuosim..jei ten nieko nerasiu,tai pasiimsiu ja..
Uz tai apatiniu kalna prisipirkau biggrin.gif KAi kasoj suma pasake-geriau ta sunkele buciau nusipirkus biggrin.gif biggrin.gif DAr mazajai dzinsini svarkeli ir toki sukneles,tympu ir rankinuko kostiumeli-tiesiog nepraejom pro sali biggrin.gif Kol anuku neturit,tol nesuprasit biggrin.gif biggrin.gif

Vakarienei krevetes su vynu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas ☺
Tai šiandien vaikų vykėlės ☺ vat vėl šventė.
Mano vienas miega dar vaikas, kita Klaipėdoj su draugais. Visai tie vaikai neskuba vekykėlių švęst 😅😅😅😅

Dėl sodo - aš turiu ir nan patinka na ten 5 lysvės pieva aplinka gėlės ir bet man faina ten būt. Ir vakar pusienį buvau. Pasikrapčiau prie gėliš, oasitvarkiau namą po žiemos....
Ar pas ką lijo bent lašas ? Pas mus ne. Oi kaip norisi to lietaus
Atsakyti
Labukas

V-rine,o vaiku nesivezi i soda??
Man sodas patiko mirksiukas.gif Patiko,nes dirbt nieko nereikejo,o galejom visa diena maudytus prudeliuose. Is sodu visa mano chebra,su kuriais iki siol draugaujam mirksiukas.gif Seses vyras is sodu chebros,su kitais sodiniais draugais va i Turkija kartu leksim.
O va Mb apie savo vaikystes soda tik blogus prisiminimus turi.. Visi jo sodiniai draugai su dvirkom lakstydavo,maudydavos,o jis darzus ravejo.. Uz rai iki siol braskiu nepernesa biggrin.gif
Ir kai mes susipazinom,pasiuliau vaziuot i soda,ilgai jis purtes biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Visas su Atvelykiu !!!!!!

b9f34c2495322442d37cdbe1bf1834fc454.jpg

va dar ir kiausu padaziau. oras puikus, bet namie kuiciuosi, MB tai kelias  valandas  aplink masina kuitesi,  jau juokiausi- sakau kiba su dantu sepeteliu viska isvalei  :D  :D  vakar vakare dar sveciu sulaukem- MB dukterecios   buvo i Kauna atvaziavusios su savo antrosiomis pusemis, jie vaikai pas mus niekada nera buve, tai va uzsuko  pasiziuret kaip  gyvenam, tai taip smagiai su jaunimu kelias valandas paciauskejom  :P 

V- rine o kaip svenciat Velykeles? ar kiausu bent dazei ? 

Atsakyti

Sveikos :) savaitgalis ramus, daug vaikščiojom, grynu oru kvėpavom, oras liuks, tai nesinorėjo namuose sedėti :rolleyes: teko ir ligoninėje pabuvoti, ir ašarų buvo, bet laikomės ir tikimės geriausio, nes pakeisti nieko negalim, tai va tokios tos dienos.

Ryt darbai, įprasta diena, nieko įdomaus kažkaip.

Kiaušinių nedažėm, bet ryte valgėm, tai vistiek kažkaip minėjom :) valgomi pas mus jie dažnai, dar ir dabar išgarinau, nes man super užkandžiui, pusryčiams ir vakarienei tinka :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytelis

tikrai grazus ir siltas savaitgalis.   bego bego ir prabego . ir vel i darba, ir vel darbu kalnas laukia, tiek kad smagu  treciadienis bus laisvas, savaite greiciau prabegs. sestadieni zinau kad i kaima vaizuosim, MB mamule jau i kaima vesim palikti, kaip tik motinos diena, tai jau   leksim pasibuti

Atsakyti
Labukas

Kokia proga nedarbo diena vidury savaites?? Juk cia darbininku svente,kaip tik dirbt reikua biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas :) na pradedam savaitę, kelios dienos ir sveikinsim paskutinį pavasario mėnėsį, net nesitiki kažkaip :rolleyes: 

Dėl laisvos dienos, tai ir aš galvoju, kad tą dieną kaip tik reikia dirbti daugiau, o ne ilsėtis :D 

Atsakyti

Sveikutes :)

Almost - Mickute jau atsakė, pas tėvus apsistosim Kaune, mickutes kaimynė busiu. Dėl laiko kiek MB bus UK tai pabus jis dar apie 10men pagal planus. Žodžiu iki kitų metų balandžio grys, nes nenori naujų mokestinių metų čia pradėt o ir pagal skaičiavimus turėtų gautis suma sutaupyti kurią planuoja.

Voque - sunkus pas jus laikas dabar, bet linkiu išlikti stipriems 🎈

Mickute - aš tai neturejau nei sodo nei kaimo. Kaimynė kartais nusivezdavo arba pas drauges į sodus varydavau, bet pagrinde tik maudytis ir žaist :D 

Giega - kada primink jūsų atostogos? :) 

Vrine - kaip sveikata ?

Mouette ir R's visai mus pamiršo :) 

Atsakyti

Savaitgalis mano tai nieko ypatingo. Na buvom pas draugus šeštadienį, ale atsisveikinimo susitikimas, nes jau nebus kada susimąstyti. Tai jie mums paruošė anglišką meniu - žuvis su bulvytės ir desertui obuolių pyragas su tokiu padažu custard :) tai gryzom issipute, nes ir porcija nebuvo vaikiška, netilpo man net viskas :D bandžiau dar atsipalaiduoti, ale mano vakaras, tai beileys pagurksnojau, bet maziuke labai nerami buvo, tai nepasiseke man ramiai pabūti. Pas tėtį būt nenori, tokia mamyčiuke pasidarius pastaruoju metu  :oh: 

Vakar tai apsipirkom, rūbų maziukei pripirkau kad pradziai turėčiau vasarai :) basutės dvejas prigriebiau :) tai giega tave aš tikrai suprantu :D 

Vakarop serialą savo paziurejau. Ai dar vakar barščius virem su feikadelem, vištienos slauneliu orkaitej issikepem, bulvių košės plius morkų su česnaku. Tai skaniai prikirtom :) po to dokumentinį apie žmonių atsiradimą ziurejom, bet nepabaigem. Ėjau migdyt vaiką ir pati uzmigau  :lol: 

Va toks ir savaitgalis :) 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
va vėsiau ir tuoj geriau smile.gif

QUOTE(giega @ 2019 04 29, 09:00)
Labukas

Kokia proga nedarbo diena vidury savaites?? Juk cia darbininku svente,kaip tik dirbt reikua biggrin.gif

oi brangioji darbo sočiai, tai manau dirbsim dirbsim... jau vien kad reikia vasarinisu atsirinkt, t.y. spintoje sezono kaitą padaryt, jau net baisu, oi nemėgstu šito darbo :0
dar sode reikia jau žemę dirbt smile.gif
dar ten, dar kitur... smile.gif vž tikrai dirbsim smile.gif taip švęsdami smile.gif
klausei ar vaikų nevežu į sodą. Vežu jei didelis darbas koks būna (nors kada tai buvo jau nebepamenu), nes man geriau be jų, o jei jie nesiveržia (kaip dažniausiai būna) tai mums visiems tik nuo to geriau. Labiausiai mėgstu viena ten važiuot smile.gif nieks nervų netampo, darbų nesuvadovauja (kaip MB mėgsta...o mane tada nervina..), vasarą biški pasikrapštau, biški paguliu su knyga.... gi kiek to sodo mano, o šiemet dirbamą žemę dar mažinam...kokie mes ten ūkininkai,. 6 lysvių smile.gif o daugiau aplinka ir gėlynai su pievute....

BogBang ačiū, jau sveika aš. Skaičiavom su vaikais- bet taip visiems trims 5-tą dieną tik nebesijautė to viruso jokų pasekmių. na šitas toks brudas buvo, kad dar tokio nesam turėję verysad.gif
Atsakyti