Bigbang,atostogos mano jau palygint greit-geguzes 9d
Dar manikiurams neuzsirasius.. Reiks 9 d ir nulekt is ryto,nes skrydis velus..
Oi kaip liuks, atrodo, kai rašei apie atostogas, tai dar tolokai pasirodė, o va jau beveik ir gegužė
Labukas
Kokia proga nedarbo diena vidury savaites?? Juk cia darbininku svente,kaip tik dirbt reikua
kad galetume i parada keliauti
Atidirbom pirmadieni, viskas puiku, valdzia jau praso, kad ir treciadieni kas gali padirbetumeme, bet ne - aciu, kazkaip nusiteikiau iseiginei dienai. Be to greiciausiai MB tures reikalu ir isvarys su masina, tai kad I'm sorry- neturiu transporto, ir taip dar vis po darbo MB laukdama lieku valandele ilgiau padirbeti

Man tai jis visai ne i tema..Kita sav ir taip mazai dirbsiu..
Cia UK kaip ir zino tokia diena,bet tai eiline normali darbo diena
UZtai kita pirm bus laisvadienis-siaip sau
a tai iseigine be progos ? pas mus tai bent proga sugalvoja kad zinot uz ka tosta kelti
O aš gryžau namo po valandos darbo, susuko šiandien nugara. Bandžiau dirbt, bet ne ne, apeiti net sunku buvo, tai skambinau MB kad pasiimtų mane, nors iki namų 7min peskom, bet man taip skauda kad vajej. Tai dar nulekem į vaistinę, paėmė tepalo, stipresnių nuo skausmo vaistų ir va guliu dabar, tikiuosi ryt bus geriau.
Cia UK kaip ir zino tokia diena,bet tai eiline normali darbo diena
UZtai kita pirm bus laisvadienis-siaip sau
Man tik snd mb pasakė apie pirmadieni, kad bank holiday..
Big bang sveikateles tau, o cia tau taip pirma karta su ta nugara?

Man tai jis visai ne i tema..Kita sav ir taip mazai dirbsiu..</p></div></blockquote><p>a tai iseigine be progos ? pas mus tai bent proga sugalvoja

Be progos

Mes kartais dirbam per juos.. ne kaledos ir ne velykos..
Big bang sveikateles tau, o cia tau taip pirma karta su ta nugara?
Buvo kažkada taip. Bet dabar jau ilgesnį laiką buvo ramuma. Nežinau nuo ko priklauso
Labas rytelis
Rytai dar saltoki, va sake Utenoje ir salnos net gi buvo
Labas rytas ankstyvas rytas, jau po sporto, tai iškart dienai nusiteikimas kitoks
Oras atrodo neblogas, saulėtas, bet šilumos nežada labai daug, o ir vėjuota pakankamai, tai net nežinau ką rengtis, nes nesinori išsiplikinti, bet nesinori ir per daug prisirengti