Almost, va tikrai būna tokių dienų lyg tyčia, kai atrodo galbūt smulkmenos, bet kai jų ne viena, tai kur čia nesinervuosi. Bet va praėjo, ši bus geresnė
Ai aš šiaip vakar pagalvojau, kai parašiau, kad nu nervinkis nesinervinęs - vis tiek nieko nepakeisi Tai ir nervintis neverta
Buvau sode. Dirbau. Žolė želia kaip pasiutus. Žinokit kaip rudeniu visur jau kvepia....net nejauku. ...man paskutinis atostogų trečiadienis. Jau galvoje darbu gyvenu...ir kas baisiausia kompo slaptiko nepamenu. O jei užsiblokuosiu pas mus atblokuoja automatiškai tik po 2 val. Jei nori anksčiau reikia į centrą skambint....labai tikiuosi kad būsiu kur užsirašius ant kalendoriaus ar kur...Žodžius pamenu skaičiaus nepamenu... 😅😅
O šiaip jaučiuosi nažai nuveikus per atostogas. Tokios po namus šįkart. Nors gal pati ir kalta....
Bet kaip įdomiai, kad šitaip sistema veikia Tu nuėjus iškart paskambink ir paprašyk, kad pakeistų slaptažodį - nereiks nei galvos sukt
Tai kartais puikios ir tokios atostogos - ramiai sau namie kuistis
Siandien niekur neisim,nes ir MB velai gris,o ir ryt visiems i darbus..Sestad atsvesim. Zuvies daug gi nupirkau,tai kepsim,rukinsim
Va ir puiki šventė nusimato su jūros gėrybėm
Bet kaip šiandien šalta. Siaubiakas. Striukės faktiškai reik. Na dar tikiuosi sušils. Šiaip kažkas kažkur rašė kad rugpjūtis bus pats karščiausias mėnuo. Paažiūūūrėsim ar nemelavo.☺
Kad kažkaip visad jau paskutinius gal 4 - 5m birželio pradžioj labai karšta būna ir paskui rugpjūtį. Mūsų draugai lekia į Lietuvą rugpjūtį paatostogaut, tai visad jiems pasitaiko karšti orai
Šiandien darbai, įprastai viskas, o vakare eisim į Katlerio ir Stonkaus pasirodymą Mantai Kieme, buvau SB dovanojus birželio mėn. ir va jau rugpjūtis
čia rimtai??? nes man kosmosas kažkoks
tikrai nesitiki ir aš bijau, kad tas laikas taip greit lekia. Bet tikrai
Bet kiek jau daug visko spėjai nuveikt šįmet - kai pagalvoji, tai ne taip ir greit lekia gal nu, viskam laiko turim
Labas iš ryto!!
Šiandien turėsim komandos pietus, tai užsakiau iš pat ryto atėjus 9 picas, nuėjom nupirkt gaiviųjų gėrimų, visi laiminga laukiam pietų
Tokius grynai komandinius reikalus gana retai turim, dažniau būna visos kompanijos vakariukai ar renginiai. Tai vyrukai jau nenustygsta savy, nuo pat ryto moko mane, kur ir ką užsakinėt
Vienu momentu jau paprašiau visų neknist man smegenų
Daugiau nieko ypatingo šiai dienai nėra suplanuota. Darbas, vakarienė, knyga, poilsis ir tiek žinių
Tai ta proga skanios kavos visoms (aš gurkšnoju dvigubą šaltą espresso su toniku) ir puikios dienos