Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, va tikrai būna tokių dienų lyg tyčia, kai atrodo galbūt smulkmenos, bet kai jų ne viena, tai kur čia nesinervuosi. Bet va praėjo, ši bus geresnė :mirksiukas:

Ai aš šiaip vakar pagalvojau, kai parašiau, kad nu nervinkis nesinervinęs - vis tiek nieko nepakeisi  :D Tai ir nervintis neverta  :) 

Buvau sode. Dirbau. Žolė želia kaip pasiutus. Žinokit kaip rudeniu visur jau kvepia....net nejauku. ...man paskutinis atostogų trečiadienis. Jau galvoje darbu gyvenu...ir kas baisiausia kompo slaptiko nepamenu. O jei užsiblokuosiu pas mus atblokuoja automatiškai tik po 2 val. Jei nori anksčiau reikia į centrą skambint....labai tikiuosi kad būsiu kur užsirašius ant kalendoriaus ar kur...Žodžius pamenu skaičiaus nepamenu... 😅😅

O šiaip jaučiuosi nažai nuveikus per atostogas. Tokios po namus šįkart. Nors gal pati ir kalta....

Bet kaip įdomiai, kad šitaip sistema veikia  :blink: Tu nuėjus iškart paskambink ir paprašyk, kad pakeistų slaptažodį - nereiks nei galvos sukt  :D 

Tai kartais puikios ir tokios atostogos - ramiai sau namie kuistis  :) 

Siandien niekur neisim,nes ir MB velai gris,o ir ryt visiems i darbus..Sestad atsvesim. Zuvies daug gi nupirkau,tai kepsim,rukinsim

Va ir puiki šventė nusimato su jūros gėrybėm :wub: 

Bet kaip šiandien šalta. Siaubiakas. Striukės faktiškai reik. Na dar tikiuosi sušils. Šiaip kažkas kažkur rašė kad rugpjūtis bus pats karščiausias mėnuo. Paažiūūūrėsim ar nemelavo.☺

Kad kažkaip visad jau paskutinius gal 4 - 5m birželio pradžioj labai karšta būna ir paskui rugpjūtį. Mūsų draugai lekia į Lietuvą rugpjūtį paatostogaut, tai visad jiems pasitaiko karšti orai  :D 

Šiandien darbai, įprastai viskas, o vakare eisim į Katlerio ir Stonkaus pasirodymą Mantai Kieme, buvau SB dovanojus birželio mėn. ir va jau rugpjūtis :) čia rimtai??? nes man kosmosas kažkoks :D tikrai nesitiki ir aš bijau, kad tas laikas taip greit lekia. Bet tikrai :unsure:

Bet kiek jau daug visko spėjai nuveikt šįmet - kai pagalvoji, tai ne taip ir greit lekia gal nu, viskam laiko turim  :D 

Labas iš ryto!!

Šiandien turėsim komandos pietus, tai užsakiau iš pat ryto atėjus 9 picas, nuėjom nupirkt gaiviųjų gėrimų, visi laiminga laukiam pietų  :D  :D Tokius grynai komandinius reikalus gana retai turim, dažniau būna visos kompanijos vakariukai ar renginiai. Tai vyrukai jau nenustygsta savy, nuo pat ryto moko mane, kur ir ką užsakinėt  :D  :D Vienu momentu jau paprašiau visų neknist man smegenų  :D  :D  :D 

Daugiau nieko ypatingo šiai dienai nėra suplanuota. Darbas, vakarienė, knyga, poilsis ir tiek žinių  :) 

Tai ta proga skanios kavos visoms (aš gurkšnoju dvigubą šaltą espresso su toniku) ir puikios dienos  :wub:  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikutes :) 

Aš su bendradarbiais atlekem iki hesburger pavalgyt, nesu dar čia buvus. Na uz makdonalda skaniau :) 

Ne neisiu į tą butą gyventi, nes ten reikia pilno remonto nuo pagrindu. Nieko negalima daryt nes turi prasidėti namo renovacija, kurios metu bus keičiami vamzdynai, radiatoriai... Tai liksiu pas mamą :) plius ji mano mergytė prižiūri :) tai kitaip man būtų nelabai patogu vežioti kiekvieną rytą :)

Atsakyti

O aš dar be kavos, atsigėriau gazuoto kokosų vandens, norėjau kažko gaivaus, bet neužilgo jau kava lepinsiuos :rolleyes: 

Apie picą svajoju ir aš, gal rytoj nulėksim kažkur vakare, nes užsimanau į mėn.kartą :)​ 

Atsakyti

Per pietus su kolegomis nulėmė į kavinę pavalgyti, tai ir vėdarų ir varškės apkepo pasiėmiau po pusę porcijos. Dabar su kolege jau net kavos pasidarom, taip ant miego patrauke :D​  dar toks nesunkus darbelis,  monotoniškas, neskubusneskubus. Žiauriai prie žemės traukia

Atsakyti
Oho,visos tik kavinese,restoranuose pietauja biggrin.gif As tai masinoj vaziuodama uzkandau biggrin.gif Grizus namie jau padoriau pavalgiau..Karsta,nelabai ko ir noris...
Ryt dirbsiu(turbut biggrin.gif biggrin.gif ) O tiek visko prisiplanavus buvau,kad nebezinau,kaip dabar viska spet reiks...
Atsakyti

Mes koki karteli i menesi sumastom nuvaziuoti ir kazko paskanauti, nes ten dienos pietus tik 3.5, o jei dar sriubos neiimi, tai 2.60, o siaip visada nesames is namu ir sildomes

Atsakyti

Labas rytelis

Slapias rytelis, jau vakar vakare pradejo lyti. 

Atsakyti

Labas rytas 🎈

Grynas rudens rytas :) 

Atsakyti

Labas rytas :) ir pas mus jis toks rudeniškas, tik neseniai lyti nustojo, tokia gaiva, fainas visai oras :rolleyes:  

Vakar pasisėmėm gerų emocijų, prisijuokėm, patiko tikrai Mantai, liuks vakaras :) 

Šiandien darbai, reikalai, vakare kažkur lėksim vakarienės, kažkur pasisedėti, nes MB rytoj savaitei laiko atostogų išskrenda pas seserį, tai pagaliau po n metų bent kažkiek pailsės :) 

Atsakyti
Labukas

O pas mus dar visai grazus rytai mirksiukas.gif Ir diena iki 25 mirksiukas.gif Neperkarsta,nepersalta biggrin.gif

Tiek planu siandienai,kad grizus nezinosiu nuo ko pradet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vogue o kur TB išskrenda. o ko tu kartu nevarai,,
Atsakyti

Į Prancūziją išskrenda :)​ 

Atsakyti