Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O ko tu nevarai i svecius?

As jau po darbu mirksiukas.gif Istraukiau zuvi,laukiu kol atsils.. 14 viso reiks nuvalyt biggrin.gif Ir kaip tik siandien siuksles isveze.. Smirdes dabar konteinery visa savaite..
Atsakyti

o je kiek valyt  reikes  :blink:​ 

Atsakyti

labas rytelis

grazus rytas, jau kavyte geriam 

Atsakyti
Labad rytas. Mes su Gile irgi balkone kavą geriam. Nusipirkom pagaliau badus valkonui tai visa terasa dabar pas mane. Man taip patinka ten pabūt. Tik gaila namai kiti truputį toliau galėtų būt. Uošvius įspėjom kad dabar dažniau mus matysit balkone 😆😆 nes jam gi vis kliūdavau ko ten tipo sėdi- dirbt eik 😅😅
Tai va- oras geras. Nebe vidurvasaris, tačiau toks lengvai rudenėjantis... bet neblogas.
Atsakyti
Labukas

As kaip ir Mickute-keliames kaip i darba biggrin.gif
As turiu kiema,galiu ten gert kava,bet taip tingiu nestis biggrin.gif

Atsakyti

V-rine, imesk foto savo balkono su baldais  :mirksiukas: 

as jo, ankstyva, aisku  pavyko dar net iki 7 pamiegoti, dar pasivarciau pusvalanduka ir atsikeliau, po 9 jau islekiau po rajona pasibastyti, tai   kaip visada - pardes, turgeliai, grizau pilnomis terbomis :ax:  maisto prisipirkau,  turgelyje tokiu fainu ruk. kauliuku prigriebiau, svieziai rukytu desreliu, nauja tase, bus i darba, tokios didesnes ir butinai kad  ant peties  nurejau. dabar jau viska  sukaisiojau,galvoju, ka pirmiausiai gero nuveikus  :lol:​ 

Atsakyti
O mes jau viska susitvarkem mirksiukas.gif Plaukai nudazyti,Mb rukina zuvi tongue.gif Pabaigs ir teiks iki maistiniu nulekt.. Dar lazeriai man siandien.. Paskui jau grisim ir reiks pjaustyt misraines,salotas.Sveciai apie 17h ateina mirksiukas.gif

Atsakyti

daug visko dar ia tua nusimato . tai gero baliuko  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labuks :) šeštadienio pusdienis praleistas turgelyje, mieste, prisipirkau gėrybių ir dabar pakritau pailsėti, nes nakčia grįžom, tai kažko jėgų nerasta :rolleyes: buvom pasikokteilinti keliose vietose, pasisedėjom, aišku prisivalgėm visokių nesamonių, tai sunku šiandien ne tik galvai, bet ir skrandžiui :D 

Dėl FR, tai tiesiog taip nusprendėm, todėl ir nelėkiau kartu. Mes ne iš tų, kurie visada turi atostogauti kartu ir lėkti visur kartu :) Laikas su SB man pats pačiausias, bet reikia pabūti ir atskirai :rolleyes: 

Šiandien kažkaip nieko ir neplanuoju ypatingo, ramiai namuose laiką leisiu, skaitysiu arba žiūrėsiu kokias nesamones :D 

Atsakyti
Mickute nieko ten nėr ką fotografuot ☺tik gražiai parašiau. Ten staliukas ir du krėslai iš jysko ☺ bet kai sėdėdavau ant tokios žemos vaikiškos kėdutės tai dabar patogumas aišku nelyginamas.
Buvau sode. Pasideginau, paravėjau,agurkus išskyniau.taip lengvai pabuvau. Bet gera gamtoj pabūt....
Atsakyti

Mickute nieko ten nėr ką fotografuot ☺tik gražiai parašiau. Ten staliukas ir du krėslai iš jysko ☺ bet kai sėdėdavau ant tokios žemos vaikiškos kėdutės tai dabar patogumas aišku nelyginamas.
Buvau sode. Pasideginau, paravėjau,agurkus išskyniau.taip lengvai pabuvau. Bet gera gamtoj pabūt....

vis tiek smalsu  

Atsakyti

o as diena islekiau su viena padruske susitikti,  turejau jai prekes atiduoti, tai Katpedeleje  pasisedejom prie kavytes, tada pas kita drauge nulekiau irgi trumpam  :P  tas trumpam gavosi praktiskai 4 valandos  :D  ir pasiplepejom ir  net  morkas rytdienai jai spejau suskusti beplepant,  padruske  lauktuviu pridejo- ir sparagininiu pupeliu ir cukinja didziausia ir pomidoru ikrove  :bigsmile:  tai kad dabar dar pomidoriene verdu su vistiena ir ryziais, nes yra pas mane tu Pukiu  ir ne keturkoju, kurie megta naktimis puodus patikrinti   :dry2: 

Atsakyti