As jau po darbu

V-rine, imesk foto savo balkono su baldais
as jo, ankstyva, aisku pavyko dar net iki 7 pamiegoti, dar pasivarciau pusvalanduka ir atsikeliau, po 9 jau islekiau po rajona pasibastyti, tai kaip visada - pardes, turgeliai, grizau pilnomis terbomis maisto prisipirkau, turgelyje tokiu fainu ruk. kauliuku prigriebiau, svieziai rukytu desreliu, nauja tase, bus i darba, tokios didesnes ir butinai kad ant peties nurejau. dabar jau viska sukaisiojau,galvoju, ka pirmiausiai gero nuveikus
Labuks šeštadienio pusdienis praleistas turgelyje, mieste, prisipirkau gėrybių ir dabar pakritau pailsėti, nes nakčia grįžom, tai kažko jėgų nerasta
buvom pasikokteilinti keliose vietose, pasisedėjom, aišku prisivalgėm visokių nesamonių, tai sunku šiandien ne tik galvai, bet ir skrandžiui
Dėl FR, tai tiesiog taip nusprendėm, todėl ir nelėkiau kartu. Mes ne iš tų, kurie visada turi atostogauti kartu ir lėkti visur kartu Laikas su SB man pats pačiausias, bet reikia pabūti ir atskirai
Šiandien kažkaip nieko ir neplanuoju ypatingo, ramiai namuose laiką leisiu, skaitysiu arba žiūrėsiu kokias nesamones
Mickute nieko ten nėr ką fotografuot ☺tik gražiai parašiau. Ten staliukas ir du krėslai iš jysko ☺ bet kai sėdėdavau ant tokios žemos vaikiškos kėdutės tai dabar patogumas aišku nelyginamas.
Buvau sode. Pasideginau, paravėjau,agurkus išskyniau.taip lengvai pabuvau. Bet gera gamtoj pabūt....
vis tiek smalsu
o as diena islekiau su viena padruske susitikti, turejau jai prekes atiduoti, tai Katpedeleje pasisedejom prie kavytes, tada pas kita drauge nulekiau irgi trumpam tas trumpam gavosi praktiskai 4 valandos
ir pasiplepejom ir net morkas rytdienai jai spejau suskusti beplepant, padruske lauktuviu pridejo- ir sparagininiu pupeliu ir cukinja didziausia ir pomidoru ikrove
tai kad dabar dar pomidoriene verdu su vistiena ir ryziais, nes yra pas mane tu Pukiu ir ne keturkoju, kurie megta naktimis puodus patikrinti