Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Siandien namie kuiciuosi, veliau sveciu laukiam, tai  kazka skaniau   reik pagaminti 

Giega, kaip balius ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 rugpjūčio 2019 - 10:18
Labukas

Linksmai pasedejom,liko 2zuvytes nesuvalgytos,tai bus mums pietums biggrin.gif Gavau dovanu cekiu,inigu,tai varom i shopinga kol dar nuolaidos biggrin.gif Paskui gal link juris nuleksim..
Atsakyti

Sveikos :) vienas namuose aš darau ką noriu :rolleyes:  :D 

Ryte pasportavau ir sugalvojau, kad dar mažai ir, kad reikia greitu tempu pasivaikščioti, tai 8km nuėjau, buvau dar apsipirkti, pasigaminau pietus ir toks tas sekmadienis :) 

Vakare krepšinį žiūrėsiu, prasideda jau draugiškos, tai visai įdomu. O šiaip daugiau jokių naujienų. Žmonių visur dar daug, parduotuvėse daug, vasara tęsiasi, nors oras nepasakyčiau, kad labai šiltas :rolleyes: 

Atsakyti

svecius ka tik isleidom, smagiai pasiplepejom, senai besimatem, einu dabar indus susitvarkyti, praustis ir ramiai vakarot prie  TV  :ax:  taip niekur siandien nosies ir nebuvau iskisus

Giega, tai ka gero pasishopinai ?

Atsakyti
nuvarem i viena shopinga,persimatavau kruva Ted bakerio rubu,nes is jo ceki turiu,issirinkau bliuska ir suknele,einu moket,o jie neima butent tb cekio.. Nes ten kaip kokia ,,Apranga” butu-visokiu firmu.. Ir tas Ted Bakerio skyrius kad ir kaip atskiras,bet vistiek priklauso House of fraser..Tai nieko nepirkau,sedom i masina ir nuvarem i kita shopinga,kur TB atskira parduituve.. o ten nera jokiu nuolaidu biggrin.gif Nirs ta bliuska ir taip be nuolaidos buvo,bet suknele su.. tai uzsisakiau intiku ir ant sukneles dar -20% mirksiukas.gif
dabar atvarem prie juros,biski parelaksuosim ir leksim namo..
Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti

Labas rytas :) vėl pirmadienis, vėl nauja savaitė, linkiu Jums ir sau kuo produktyvesnės ir kuo lengvesnės :4u: 

Aš įprastai pradedu dieną, lekiu tuoj iki pašto, tuomet dirbti, popiet tik su draugute trumpam kavos išlėksim kol dar geras oras, nes visą savaitė nusimato lietinga, apniukusi :rolleyes: 

Atsakyti

LAbukas

Siandien nedirbu mirksiukas.gif Amziais man tuos laisvadienius nelaiku duoda biggrin.gif biggrin.gif KAip praeita penktad but buve gerai iseigines,tai dirbau ilgiausiai..KAi siandien neturiu ka veikt,tai laisvadienis biggrin.gif biggrin.gif TAi patalai jau skalbias,eisiu susitvarkyt namu-didzioji verteja i Lenkija isvaziavo dviem savaitem.

blink.gif blink.gif Cia per 1 metro sustojima nuo manes blink.gif blink.gif Jei dirbciau,pro cia reiktu i marsruta vaziuot,tai itariu,kad pravaziuot neimanoma...
http://www.anglija.t...THCkI85HEo11LKg
Atsakyti
Labos,
mano atostogos deja baigės... va dirbu. Ir toks jausmas kad tų atostogų net nebuvo.... nors šiandien dalies dabų sakė dar neduos kas visada būna, pirmą dieną lengvesnę adaptacijai padarė smile.gif
kėlėmės ryte su dukra abi į dabus. Vyrus miegančius palikom. Tai dukrai juokiausi- sakau man geriau- aš nuo puodų ir buities išeinu prie stalo ir kompo.... o tu nuo zyliojimo ir kompo išeini ilgaaai dienai prie puodų bliūdų smile.gif na jai tik paguoda kad rytoj paskutinė diena ir išeina į atostogas. Ir aišku svarbiausia- algą gaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 rugpjūčio 2019 - 12:16

Giega, kažin kas tiksliai nutiko :hmm:  :huh2: 

V-rine, viskas, o ypač geri dalykai baigiasi :) kad ir nespėjai pajusti, bet manau vistiek pailsinai galvą, atsipūtei, na bent tokius pliusus įžvelk :rolleyes: 

Aš kavinuosi, net keista, kad šiandien pirmas puodelis, tai taip skaniai mėgaujuosi :ax: draugė reikalų turėjo SANITEXE, tai ir aš kartu važiavau ir išleidau daug pinigo, nes vaje visokių šaldytų žuvų pamačiau, dar šio bei to reikėjo (arba ne) :D 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 05, 11:15)
na jai tik paguoda kad rytoj paskutinė diena ir išeina į atostogas. Ir aišku svarbiausia- algą gaus smile.gif

Tikatostogu ar su visam iseina is darbo?Ir tos atostogos kazkaip greit,juk ji nesenai dirba..

QUOTE(*Voque* @ 2019 08 05, 13:46)
<p><strong>Giega</strong>, kažin kas tiksliai nutiko hmm.gif  huh.gif

Neaisku,nes daugiau jokiu straipsniu..Gal siaip ka nors sulaike ir tiek...
Atsakyti
Giega dukra suvisam išeina. Ji juk studentė tai tik vasarai ieškojo. Atidirbo 1,5 mėn. , dabar pora savaičių nori paatostogauti ir vėl į sostinę. Pagal.mane dar galėjo savaitę padirbt, bet ai kaip ji nori taip tegu daro. Nes kai priėminėjo pagal sutartį turėjo 3 d dirbt ir 3 išeiginės ..ir dirbs po dvi merginas pamainoj,... bet priėmė tik tris merginas ir 4 dirbo ir 2 išeiginės..o dabar va jau antra savaitė dirba po vieną po 4:dienas. Vž nebuvo taip gerai kaip žadėjo, dabar smalsu kaip atsiskaitys- nes perdirbo daugybė valandų. tai ką nori tegu daro, pagaliau ir pastostogaut nori juk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 rugpjūčio 2019 - 17:23