Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš ramiai namuose vakaroju, keista be SB, bet reikia ir tokio laiko :) va skaitau, relaksuoju sau pati viena ir taip užbaigsiu pirmadienį :rolleyes: 

Atsakyti

V-rine,  manau kad tu ir taip ilgai atostogavai, nes dabar daugiausiai gauni 2 savaites atostogu, tai jos taip greit pralekia, kad nespeji net pastebti

As po darbu,   visu reikalu, jau kol grizau, tai ir 20 val,  valgyt gamint nereikia, nuo vakar turiu, tai dar 4 stiklainius agurku uzmarinavau, o tai buvau savaitgali turgelyje priipirkus, o siandien kolege atnese savo agurku ir pomidoru, nu tai kazka reikejo su jais daryti  :P 

Atsakyti

Aš ramiai namuose vakaroju, keista be SB, bet reikia ir tokio laiko :) va skaitau, relaksuoju sau pati viena ir taip užbaigsiu pirmadienį :rolleyes:

kada grista TB ?

Atsakyti
Mickute o kodėl neatostogauji ilgiau ? aš to nesuprantu- jei viens kitą pasivaduojam tai koks skirtumas ar vienu metu visas išeini ar po dvi savaites. Bent mano darbe tai jokio- darbai kasdien tie patys ar tu dabar atostogausi ar po dviejų savaičių ar po mėnesio.... o kurią dieną daugiau tai nenumatysi ir nenuplanuosi.
Beje aš vienintelė iš mūsų skyriaus kuri ima visada va taip - ilgai. Kitos ima po savaitę, po dvi ir bilekaip. aš imu visas. Man patinka atsijungti iki galo ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 rugpjūčio 2019 - 21:34

Labas rytelis

Nesuprastu valdzia darbe, jei menesio   paprasyciau, su kuo nepasneki, tai visi po pora savaiciu ir vsio. pas mus darbai keiciasi, va kaip nebuna darbu, tai leidzia ir ilgiau atostogu, bet is anksto tai nesuplanuosi, visi daugiau vasara- liepos - rugpjucio menesi  nori atostogauti, tai jei po menesi, tikrai neispultu visiems. o jei buna darbu, tai net ir iskviecia is atostogu  ar praso dar  atostogas atideti kokiai savaitelei.  cia pas jus nebent biudzetines kitaip

Atsakyti
Labukas

Tevas dirbo Inkare,tai visas fabrikas stodavo visam liepos menesiui ir visi iseidavo atostogu,nori ar nenori. Mama irgi pasiimdavo liepai atostogas..
Dabar man geriau po sav atostogaut ir ismetyt per visus metus,nei visa viena men.. na nebent tai butu kokia ilga kelione mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) kažkoks jis mieguistas, apsiniaukęs, spėju lietaus bus, nes taip traukia prie žemės :rolleyes: 

Antradienis, įprasta diena, popiet į kirpyklą keliauju, tai pasigražinsiu, į soliariumą galbūt trumpam nueisiu :) 

kada grista TB ?

Šeštadienį vėlai vakare :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Tevas dirbo Inkare,tai visas fabrikas stodavo visam liepos menesiui ir visi iseidavo atostogu,nori ar nenori. 

Net dabar žinau, kad taip yra vienoje Vilniaus stomatologijos klinikoje :) 

Atsakyti
Na kai zinai,kad pakeist nieko negali,tai prisitaikai biggrin.gif
As vasara retai imu atostogas.. Man uztenka savaitgaliu.. Gaila siemet tik 3x prie juros buvau ir net normaliai neprisimaudziau.. Man reikua atostogu ziemos metu siltuose krastuose biggrin.gif Juokiuos,kad as nuo saules pasikraunu mirksiukas.gif
Rugseji varysim i Ispanija,tik dar tiksliai nezinau kada.
Atsakyti

Labas iš ryto  :4u: 

Pas mus buvo ilgasis savaitgalis, tai žinokit aš net džiaugiuosi, kad jau į darbą reikia  :D  :D  :D Daug visko priveikiau, tik patinginiaut nespėjau.

Penktadienį po darbo važiavau į treniruotę, grįžus namo vakarienė ir lėkėm prasieit garbės ratą į parką. Pabaigoj jau maniau man kojos subinėn sulįs  :D 

Šeštadienį iš pat ryto į treniruotę, paskui greit namo nusipraust susiruošt ir išlėkiau blakstienų tvarkytis. Galvojau pas meistrę pasnausiu (man labai patinka, kad ji neplepa, o tiesiog ramiai dirba savo darbą paleidus relaksinę muziką). Bet buvau taip pervargus, kad niekaip nepavyko užsnūst ir viskas erzino  :unsure: Paskui nuėjau į parduotuvę, nusipirkau šio bei to (džinsus, džemperį laisvalaikio, rankšluosčių plaukams, kojinių & co.). Tada susirinko vyras mane ir išvažiavom maisto savaitei apsipirkt. Paskui grįžom, pavalgėm ir sugalvojom vakare išeit į miestą pėstute. Tai nuėjom į barą po gėrimą atsigert, paskui sugalvojom susirast, kur kaljaną galima parūkyt. Susiradom ir sakėm jau toks šlamštas  :D  :D Čia dauguma kaljano barų yra tiesiog kaljano parūkymui ir arbatos / kavos atsigėrimui. Nu ale meditacija. Jokio ten maisto, gėrimų ir pan. Vieną tik radom tokį ale restoraną, kur turi ir kaljano salę, tai bandysim kažkada ten nulėkt. Bet šiaip sakiau gerai, kad vyras gimtadieniui dovanų (pavėluotai) gaus kaljaną, tai turėsim savo  :D Po to kaljano nuėjom pavalgyt kebabų (kitokie visai, nei lietuviški, persiški tokie geruliai  :wub:  :wub: ) ir grįžom namo. Tiesiai į lovą tenorėjau po visos dienos  :D  :D 

Sekmadienį ryte ėjom į zoologijos sodą. Pasibuvom ten apie dvi valandas, paskui nuvažiavom šiek tiek produktų dar picai nusipirkt, grįžom namo, apsitvarkėm, atėjo draugė į svečius pasibūt. Tai prispaudžiau sulčių apelsinų ir morkų, prigamino vyras picų, paplepėjom, užkandom, išėjo ji namo, o mes va pailsėjom prie serialo šiek tiek.

Vakar iš pat ryto įniršau popierius tvarkyt. Per tuos 8m turbūt nebuvom taip nuo širdies peržiūrėję jokių dokumentų, tai eina švilpt, kiek visko sunaikinom, išmetėm. Didžiausias kone 100l šiukšlių maišas buvo pilnas visokiausios makulatūros (dokumentų visokių). Atidėjau, ką reik susmulkint, paskui nuvažiavom prie jūros pasivaikščiot, tada nusipirkom popieriaus smulkintuvą, grįžom namo, toliau tvarkėmės tuos popierius. Paskui sugalvojau dar vonioj spintelę savo susitvarkyt, irgi kalną šiukšlių išmečiau (visokių ten plaukų, kūno priežiūros priemonių ir t.t.). Tada susigalvojau, kad noriu saulėlydžio prie jūros pažiūrėt. Tai dar prie jūros išvažiavom  :D  :D Nu žodžiu visos trys dienos veikloj, eigoj praktiškai. Sakau kitą savaitgalį dar reiktų susitvarkyt vieną kampą, kur reik tikrai prieit ir pramėtyt neblogai viską ir bus liuks - galėsiu vėl iš naujo nuo spintų pradėt ir vėl sukt ratu  :D  :D  :D  :D 

Šiandien darbe mokymus reikės vest, tai bus veiklos sočiai. Vakare sportuot lėksiu, o lietų praneša. Nelabai smagu, bet ai nu reik važiuot ir reik. Sakiau man žvejo aprangą guminę reik nusipirkt, kad nepermirkčiau per liūtį  :D  :D 

giega - mes irgi su vyru labiau mėgstam pasiimt kelis kartus po savaitę atostogų, o ne visą gabalą iškart. Man jau ir dabar, kai išnaudojom didžiausią atostogų dalį metų pradžioj, sunku sulaukt rugsėjo ir žinot, kad paskui nebeturėsiu šiems metams atostogų  :blink: 

V-Rine - pas mus, tarkim, įmonėj net skatina pasiimt nors kartą per metus 2sav nepertraukiamų atostogų. Tačiau jei pvz. norėtum eit mėnesį, tai viskas priklausytų nuo darbo tipo. Man tarkim jau būtų kiek sudėtingiau susiderint, mano vyrui tai iš viso neišeitų šiai dienai  :D Jau dvi savaites kai pasiima, tai ir taip sutaria, kad jeigu kažkas degančio - tegul skambina. Aišku, jeigu esam kitoj pasaulio pusėj, tai menkai naudos gali būt dėl laiko skirtumo  :D 

mickute - va mūsų komandoj visi labai nori balandį ir rugsėjį / spalį atostogaut. Todėl iš viso turėjom įvest taisyklę, kad vienu metu max du žmonės atostogauja, nes kitaip trūksta darbuotojų  :unsure: 

Voque - bet tai eina sau nu. Dar kokiam fabrike ar pan., kur gamyba nevyksta, tai suprantu. Bet tai stomatologijos klinikoj dantų nesitvarko žmonės ar kaip čia?

Man tie tokie priverstiniai ėjimai atostogų iš viso nepatinka labai. Tarkim kai yra Didysis Penktadienis ir Kūčios, mano įmonė duoda laisvadienį apmokamą, kurio nereikia iš atostogų pasiimt. Vyro darbe jie užsidaro tom dienom, bet darbuotojai turi pasiimti laisvadienį iš atostogų. Tai aš vyrui ir sakau - neimk tos laisvos dienos ir sakyk, kad dirbsi  :D Ofisas vis tiek uždarytas, o iš namų nėr ką dirbt jam dažniausiai (labai retu atveju reikia iš namų dirbti). Tai ką valdžia tada sakys? Bet nedarė dar taip niekad  :D 

Visko pripasakojau, daugiau nežinau ką ir papasakot jums čia. Tai skanios kavos, geros dienos, lekiu dirbt  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 08 06, 09:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72479328" data-time="1565072239"><div><p>Tevas dirbo Inkare,tai visas fabrikas stodavo visam liepos menesiui ir visi iseidavo atostogu,nori ar nenori. </p></div></blockquote><p>Net dabar žinau, kad taip yra vienoje Vilniaus stomatologijos klinikoje smile.gif </p>

pas mus dabar taip ligoninėj gimdymo skyrių uždaro. Uždaro visą, atostogauja, ir vėl atsidaro rugsėjį smile.gif

nors įtariu kad vėl būtų va tokia primesta pareiga eiti būtinai atostogų vėl bambėtume- juk pažeidžiamos teisės smile.gif Va Giegai visai netiktų taip...

valgyt noriu, einu agurko pagraužt smile.gif dabar jų prisidedu, nes kai sooočiai yra, tai da už obuolį geriau ...

ai, užsienyje nera tvarkos, kad viena dalis atostogų privalo būti ne mažesnė nei 2 savaitės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 rugpjūčio 2019 - 10:01

ai, užsienyje nera tvarkos, kad viena dalis atostogų privalo būti ne mažesnė nei 2 savaitės?

Bent pas mane ir vyrą kompanijose nėra tokios tvarkos / taisyklės, yra tik rekomendacija  :)​ 

Atsakyti