Na, cia vertinimas is emociju, emocingas, o ne objektyvus. Galbut kaip tik esi per gera

Geriau pradek galvoti, kuo jis taves netenkino ir kuo nebuvo vertas taves

Brekcija,
o kokį "žinojimą" turėjot prieš tai, kad dabartinis žinojimas jus supurtė? ar manėt, kad esant mylima stipriau, nei dabar, kaip paaiškėjo?
Aš turėjau savo "žinojimą" - kad visa tai dėl jo mokslų ir karjeros, kad jis dar nesijaučia subrendęs šeimai, įsipareigojimams. Žinojau, kad buvo metęs 3 magistrus, niekaip nerado laimės darbe... Pagal jo asmenybę, tikrai maniau, kad aš jam kažkiek trukdau su savo norais apie vaikus ir tuo mūsų gyvenimu kartu... Maniau, kad tikrai mokosi ir bandys gauti gera darbą, užsidirbti. Kad nekurs artimiausiu metu šeimos. Toks mano "žinojimas" buvo. Buvau beveik šventai tuo įsitikinusi...
Todėl teko viską pergalvoti iš naujo. Todėl tik dabar man "daėjo", kad viskas juk ne dėl mokslų, o dėl manęs... dėl to, kad manęs pakankamai "nedamylėjo", dėl to, kad su manim santykiai nebuvo pakankamai geri santuokai ir įsipareigojimams. Čia yra tas "naujas žinojimas". Kuris dar ir per savivertę taip kirto, kad net saldu...
Jei savimi nepasirūpinsi, tavimi niekas nepasirūpins. Man visiškai nerūpi visos buvusios ir jų daiktai. Man svarbu tai, kas yra šiandien ir tai, kad žmogus, su kuriuo noriu būti, pasirinko mane - neverčiamas, neprievartaujamas, nieko nereikalaujant ir nežaidžiant jokių juodų žaidimų. O jeigu tik po Jūsų išsiskyrimo jiedu susiėjo, išvis kokia prasmė pykt. Pykti galima, jei virė romanas, kai jūs dar buvote kartu, bet kita vertus ne moteris, o vyras jums įsipareigojo. Visi nori gyventi geriau, laimingiau. Jei jis nuėjo kitur, vadinasi taip norėjo. Niekas neprivers, jokia moteris, jokios aplinkybės neprivers palikti jūsų be priežasčių. Per prievartą mylimas nebūsi. Deja.
Čia
<...>
Kai kurie žmonės man sakė: "tai, ką tu nori - aišku vyras ieško kitos"
Cambala, o tu pažinojai tą savo vyro buvusią merginą? Ta prasme jūs kartu leisdavot laiką? Įdomu išsaiškinti, kaip jaučiasi tos naujos žmonos, žinodamos, kad atėjo miegoti į pažįstamos merginos lovą...gyvena tame pačiame bute, kai matė mus kartu visus 6 metus... Čia jei girdisi mano pyktis, tai jis ne tau asmeniškai, aš tiesiog jai tokį pyktį jaučiu. Buvo laikotarpis, kai būčiau galėjusi jai trenkti gatvėje...
Taip šlykštu žinoti, kad jo būsima žmona visus draugsytės metus buvo čia pat...o tu net neįtarei, kad galbūt ji jai toookia miela...
Sakote, kad jums labai gėda. Niekam žinokit nėra tai įdomu ir niekas apie jus negalvoja atsisėdę vakarais prie vakarienės stalo. Visi turi savo gyvenimus ir savo menamas gėdas.
Čia savininkiškumas, žmogus jūsų galvoje jau buvo tapęs jūsų nuosavybe, daiktu. Vis tik mintys "o jei būčiau pastojusi draugystės pradžioje" parodo, kad pati suvokiate, kad tai nėra jūsų šunytis, tai kelia jumyse desperatiškas mintis ir nusivylimą, kad viskas ne taip, kaip norėjote, kad įvyktų. Bėda ta, kad nei vestuvės, nei vaikai nepririša arba priiriša trumpam, jei tai nėra jūsų žmogus. Džiaukitės, nes nėra nieko baisiau, kai netinkami vienas kitam žmonės susieina į vieną krūvą ir nebemato to, ką verta sutikti.
Aš turėjau savo "žinojimą" - kad visa tai dėl jo mokslų ir karjeros, kad jis dar nesijaučia subrendęs šeimai, įsipareigojimams. Žinojau, kad buvo metęs 3 magistrus, niekaip nerado laimės darbe... Pagal jo asmenybę, tikrai maniau, kad aš jam kažkiek trukdau su savo norais apie vaikus ir tuo mūsų gyvenimu kartu... Maniau, kad tikrai mokosi ir bandys gauti gera darbą, užsidirbti. Kad nekurs artimiausiu metu šeimos. Toks mano "žinojimas" buvo. Buvau beveik šventai tuo įsitikinusi...
Todėl teko viską pergalvoti iš naujo. Todėl tik dabar man "daėjo", kad viskas juk ne dėl mokslų, o dėl manęs... dėl to, kad manęs pakankamai "nedamylėjo", dėl to, kad su manim santykiai nebuvo pakankamai geri santuokai ir įsipareigojimams. Čia yra tas "naujas žinojimas". Kuris dar ir per savivertę taip kirto, kad net saldu...