Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Cia viskas vyktu Anglijoje, 

Aišku, Steisi, nesupyk tai yra mano asmeninė nuomonė...

Kiek girdėjus iš pažįstamų, kad Lietuvoje pažengusi labiau medicina ir kas ten iš draugų giminių gyvena gydosi čia...

Su pirmu ir taip baisu yra gimdyt...nžn kas ir kaip ir kada...kad ir su trečiu vistiek bijau dar gimdymo...

Atsakyti

Labas rytas!

As gimdyti nebijau dabar ir nebijojau per pirmaji.
Zinai,kad aplink tave zmones zinantis savo darba.Namuose man but stresas,o jei tas,o jei anas.... Kam man to reikia...? Uz vienu duru operacine jei tikrai kazkas blogai...uz kitu duru vaiku skyrius,jei leliukui ne kas...
Per pirmaji gimdyma vis prasiau kavalieriaus kad butu kartu.Grieztai atsisake,buvo liudna.Bet ta diena as jo net nepasiilgau - butu nervaves per saremius su paglostymais ar kokias zodziais - tu sugebesi!... Kaip sakiau,gulejau vonioj,viena,ramiai,savajojau.Per stumima raiciausi ir stenejau,buvo viskas pofik.Ale kas nervavo ..is kazkur atsirades mano telefonas kuris istisai skambejo - tevai,skambino paklausti ar man viskas gerai.... Tie skambuciai kazkaip ismusdavo mane is ritmo.
Labai noreciau tokio gimdymo,kaip ir pries 7metus

Si karta,nesugalvoju kaip vaikiuka vasaros metu renkti reiketu.Pirmoji gime vasaros pab.,nu tai aisku - rengi siltai.O cia bus pavasaris,vasara...

Jeckau,miegojom siandien iki 9.30 kai siaip cioce mane jau 7 prizadina.
Kava nelenda......

Atsakyti

Viki81, aš bijau ir pirmo ir antro...o trečio labiausiai...greitai bet sunkiai..antroji gimė 4,230 gramu...o trečias bus dar didesnis pagal medicinos teoremas... :yahoo: tai man visiškos šakės ... :tomato:  taip kiek manes yr...164 cm. Ugio.....

Tsi už tat pasiryžus prašyti cezario....

Aišku maniškis antras vyras dalyvavo gimdyme ir dalyvaus dabar!!! :bis ir labai padėjo daktarei, nes vienintelis jos klausė atidžiai ir liepdavo daryti man...sakė vaikščiok...sakau jei tau reikia tai ir vaikščiok, o man skauda!!! :4u:  bet tikrai skaudėjo...

Atsakyti

viki81, mazdaug taip ir bandau isivaizduoti gimdyma. Ir lyg ir noriu, kad vyras dalyvautu, nu nes dabar visi taip daro ir partneris ten matyt kazka gali padeti, kazkur paspaudineti, palaikyti, paduoti, nukreipti demesi nuo skausmo, bet vis bandau isivaizduoti situacija ir kartais atrodo, kad kiti zmones kaip tik maisytu ir neleistu susikaupti, isiklausyti i savo kuna, ar nebus taip, kad instinktyviai kaip koks zeverlis noresiu kazkur nuo visu pasislepti.

Atsakyti

viki81, mazdaug taip ir bandau isivaizduoti gimdyma. Ir lyg ir noriu, kad vyras dalyvautu, nu nes dabar visi taip daro ir partneris ten matyt kazka gali padeti, kazkur paspaudineti, palaikyti, paduoti, nukreipti demesi nuo skausmo, bet vis bandau isivaizduoti situacija ir kartais atrodo, kad kiti zmones kaip tik maisytu ir neleistu susikaupti, isiklausyti i savo kuna, ar nebus taip, kad instinktyviai kaip koks zeverlis noresiu kazkur nuo visu pasislepti.

Mano atveju...vyras tikrai padeda ne tik man ir daktarams!!!

Atsakyti

tai dabar labai stengiuosi saugoti žirniuką

_Only_, o gali papasakoti, ka dabar kitaip darai? As vis pagalvoju, o jeigu mano vazinejimas dviraciu gatvese ir galbut didesnis ikvepimas ismetamu duju dramatiskai pakenke, o jeigu mano kavos puodelis suletino vystymasi, o gal vartojau per daug kazkurio vitamino...jeigu gims kazkoks netoks vaikas ar dar ivyks persileidimas, kaip man zinoti, kas butent pakenke?

Atsakyti

Labas rytas!

Kava nei stipri,nei silpna nebelenda.... Pasidariau arbatos ''Zvalus rytas'' ..visai jis nezvalus...

Tamsu siandien pas mus....dregna... Reiks iki pardes nulekti.Vakar vakare taip juodos duonos uzsimaniau su sviestu ir cesnaku,o namuose tik sviestas....

Siandien pas bus picu vakarelis.Ateis drauge su vaikais...Visai nenoriu,noriu ramybes...Bet cioce mano,prase,prase visas atostogas kada su drauge susimatyti gales.Tempiau iki atostogu galo....

Na,IRMGARDA29,va ir uzknistu mane tuo metu... as zinau pati kada man pavaikscioti,pasivartyti,palinguoti reikia....Nestumo pab. uzeina visokie idomus skausmai va tada isbandai visokias pozas ir budus kas gali ta skausma nuimti.Tuos pacius veiksmus dariau ir per gimdyma.Na ir aisku kvepuoti...geriausias dalykas!

Pirmadieni pas gyd. Pasimatymas bus :wub: (Kazkokios durnos mintys ima jau kelios dienos....,kai pamatysiu kad juda tada vel nusiraminsiu)

Atsakyti

_Only_, o gali papasakoti, ka dabar kitaip darai? As vis pagalvoju, o jeigu mano vazinejimas dviraciu gatvese ir galbut didesnis ikvepimas ismetamu duju dramatiskai pakenke, o jeigu mano kavos puodelis suletino vystymasi, o gal vartojau per daug kazkurio vitamino...jeigu gims kazkoks netoks vaikas ar dar ivyks persileidimas, kaip man zinoti, kas butent pakenke?

Pas genetika eisit?

Jie gi ten labsi tikrina ir tokius dslykus pasako...Reiks mažiau nervuotis ir bijoti...Nes ta baimė gali irgi pakenkti...

Atsakyti

Viki81, nors pasijuokiau...

Man nei kava nei arbata nelenda...kompotai eina iš rūsio į trasą...😆

Man šeštadienį mažosios (bus 7)gimtadienis...sėdžiu jau antrą dieną darbe ir mąstau kokį tortą iškept, kad būtų greitas ir lengvas...

Atsakyti

Pas genetika eisit?

Per ultragarsa ziures ar yra Dauno sindromo rizika, sake dar ims krauja, bet kaip suprantu, cia bus negenetis, o kazkoks kitoks tyrimas, jeigu bus nepriimtina rizika, tada jau darys genetini. Jeigu bus priimtina, nedarys, as tada darysiu pati privaciai, jeigu ant ribos. Del genetiniu mutaciju tai jau nieko nepadarysi, bet visas kitas vystimasis priklauso nuo salygu, kurias as galiu bent kazkiek kontroliuoti, todel ir klausiu, ka galbut daro kitaip. Pavydziui mano kasa yra kitokioje pozicijoje nei paprastai, dabar jau nesuzinosime kodel, bet gal tuo metu, kai vystesi, mama ka parugusio suvalge, gal salia rukancio zmogaus stovejo ir kas nors nesusijunge, pradejo vystytis kita linkme.  Siaip as baisingai nepergyvenu, tiesiog pragmatiskai, is mokslines puses i tai ziuriu.

Atsakyti

Per ultragarsa ziures ar yra Dauno sindromo rizika, sake dar ims krauja, bet kaip suprantu, cia bus negenetis, o kazkoks kitoks tyrimas, jeigu bus nepriimtina rizika, tada jau darys genetini. Jeigu bus priimtina, nedarys, as tada darysiu pati privaciai, jeigu ant ribos. Del genetiniu mutaciju tai jau nieko nepadarysi, bet visas kitas vystimasis priklauso nuo salygu, kurias as galiu bent kazkiek kontroliuoti, todel ir klausiu, ka galbut daro kitaip. Pavydziui mano kasa yra kitokioje pozicijoje nei paprastai, dabar jau nesuzinosime kodel, bet gal tuo metu, kai vystesi, mama ka parugusio suvalge, gal salia rukancio zmogaus stovejo ir kas nors nesusijunge, pradejo vystytis kita linkme.  Siaip as baisingai nepergyvenu, tiesiog pragmatiskai, is mokslines puses i tai ziuriu.

Tai aš ir trys instus turiu....bet tai man gyvent netrukdo...

Tokių dalykų pasitaiko...ir jau tikrai nesužinosim kodėl.Gal kaip sako tai Dievo valia...o gal tikrai kažkur kažkas buvo negerai...o gal paveldėta?

Atsakyti

Labas rytas,

Man irgi skaiciavo per pirmaji nestuma ta rauksle,del dauno sindromo.Dabar tu milimetru nepamenu,bet buvo ant ribos....ale kazkodel man i viena ausi iejo,per kita isejo....ne todel kad man dzin,o tiesiog nuojauta buvo kad viskas bus gerai....Na ir laksto cioce sau patenkinta.
Si karta aisku irgi darys.Esu ne is jaunuju,bet ir i ta rizikos grupe kol kas  :flirt2:  nepapuolu.Galvoju gal rimtesni testa daryti,bet baisoka,kad rimtesniu bedu neatsirastu...

Vakar koki skanuma valgiau,jau keleta dienu apie ji svajojau....duona,sviestas,cesnakas...mhm... Noreciau ir siandien,bet ryt i darba...

Atsakyti