Įkraunama...
Įkraunama...

2019 m. gegužinukės

Labas rytas,

Man irgi skaiciavo per pirmaji nestuma ta rauksle,del dauno sindromo.Dabar tu milimetru nepamenu,bet buvo ant ribos....ale kazkodel man i viena ausi iejo,per kita isejo....ne todel kad man dzin,o tiesiog nuojauta buvo kad viskas bus gerai....Na ir laksto cioce sau patenkinta.
Si karta aisku irgi darys.Esu ne is jaunuju,bet ir i ta rizikos grupe kol kas  :flirt2:  nepapuolu.Galvoju gal rimtesni testa daryti,bet baisoka,kad rimtesniu bedu neatsirastu...

Vakar koki skanuma valgiau,jau keleta dienu apie ji svajojau....duona,sviestas,cesnakas...mhm... Noreciau ir siandien,bet ryt i darba...

Man 36, tai genetiko patikra privaloma pas mus...

O klausimas duona svieste kepei ir cesnaku tepei?

Atsakyti

Labas, mergaitės  :) nemažai prirašėt..kaip pavydžiu toms, kurios nebijo gimdyti..aš taip bijau  :unsure: ir su pirma bijojau, ir dabar bijau..mano pirmoji irgi gegužinukė, taip jau suplanavom, visą laiką norėjau pavasarį - vasarą gimdyti, man labai gerai per žiemą su pilvuku vaikščioti  :)

_Only_, o gali papasakoti, ka dabar kitaip darai? As vis pagalvoju, o jeigu mano vazinejimas dviraciu gatvese ir galbut didesnis ikvepimas ismetamu duju dramatiskai pakenke, o jeigu mano kavos puodelis suletino vystymasi, o gal vartojau per daug kazkurio vitamino...jeigu gims kazkoks netoks vaikas ar dar ivyks persileidimas, kaip man zinoti, kas butent pakenke?

kad nelabai žinok ką dabar darau kitaip, tiesiog gal labiau save saugau, su pirma nieko nesisaugojau, darbe nežmoniškai tampydavausi, nešiodavau sunkiai, kažkaip net negalvojau, kad gali kas baisaus atsitikti, o kai su antru neštumu įvyko persileidimas (gal sušalau, gal tiesiog neįsistatė, turbūt taip turėjo būti), tai dabar stengiuosi nesiversti per galvą, daugiau pailsėti (nors nelabai išeina, nes anksti išvažiuojam į darbus, vėlai grįžtam, miego mažai) ir kiekvieną minutę džiaugiuosi augindama pilvelį :) o kavos tai aš išgerdavau du puodelius per dieną, bet dabar išgeriu tik rytais, nes pasidarė nebeskani kava  :unsure:

Atsakyti

Sveikos :)

O aš dabar su antru labai bijau gimdymo, nes žinau ko laukti... Su pirmu kai nežinojau kaip bus iš tikrųjų, tai nebuvo taip baisu... Ir su antru dabar labiau saugotis liepė, tai vistiek kažkaip neramu..

Atsakyti

Sveikutės :4u:

apleidau temą, bet taaaip nėra jėgų niekam. Dar ryte visai nieko jaučiuosi, bet po pietų ir vakare, o siaubas...

Laukiu kada jėgos sugrįš :)

irmgarda29, su gimtadieniu praėjusiu tavo spaliukę :4u:

Dėl gimdymo tai dar nežinau ar bijau, gal ir labiau bijau, nei pirmus 2 kartus. Nes visai nebijojau nei pirmą nei antrą. O dabar ne pačio gimdymo bijau, o kad viskas būtų gerai :)
gimdymą bet kokių atveju lengviau iškentėti negu tą pykinimą 2jų mėn su viršum ir daugiau...

Va ko bijau tai genetikų, vizitas 7 dieną. Vis galvoju, kad reikia tą NIPT pasidaryti. Man 34, vyrui 39, tai vyras žinoma sako nesvaigt, jis net minties nedaleidžia, kad kas gali būti ne taip...

Dėl vyro gimdyme irgi nežinau ką pasakyt... buvo abu kartus, pirmą kartą jauni ir kvaili buvom, tai gal tik trukdė, nes jam atrodė, kad viskas ten per paprasta ir nuobodu, sėdėjo žiovavo :D Antrą kartą jau toks intymesnis buvo gimdymas ir labai džiugu, kad buvo šalia. Nors pagalbos nereikėjo, greitai viskas vyko, bet vis vien esu už tai, kad matytų kaip tie vaikai ateina į pasaulį.

Dar labai pergyvenu, kad išleidžiu mažylę į Londoną, į varžybas ir kartu neskrendu...kai pagalvoju net pilvą mausti pradeda. Nors nesu mama perekšlė, jau yra ji buvusi stovyklose po 10dienų be manęs. Matyt hormonai daro savo...

Atsakyti

Sveikos :)

O aš dabar su antru labai bijau gimdymo, nes žinau ko laukti... Su pirmu kai nežinojau kaip bus iš tikrųjų, tai nebuvo taip baisu... Ir su antru dabar labiau saugotis liepė, tai vistiek kažkaip neramu..

Man su trečiu irgi liepė labai saugotis...

Atsakyti

Aniutka23,  ačiū už sveikinimus... 

Man 36 vyrus 44...gal užteks įprastinių...nes visur giminėj viskas tvarkoj...mane mama 40 su virš pagimdė...Bandysiu klaust genetikų kai nuvažiuosiu...jei normali paklius...😆😆😆

Su blogumu ir man tas kaip vėmiau taip vėmiu ir galo tam vis nėra ir nėra...jau nuo to išsekau ir fiziškai ir emociškai... vakar draugė atvažiavo sveikint dukrytės visi sėdi tortą valgo, o aš tulike vemiu...😢😢😧

Nu dar kaip nors pakentėkim...

Atsakyti

Aniutka23,  ačiū už sveikinimus... 

Man 36 vyrus 44...gal užteks įprastinių...nes visur giminėj viskas tvarkoj...mane mama 40 su virš pagimdė...Bandysiu klaust genetikų kai nuvažiuosiu...jei normali paklius...😆😆😆

Su blogumu ir man tas kaip vėmiau taip vėmiu ir galo tam vis nėra ir nėra...jau nuo to išsekau ir fiziškai ir emociškai... vakar draugė atvažiavo sveikint dukrytės visi sėdi tortą valgo, o aš tulike vemiu...😢😢😧

Nu dar kaip nors pakentėkim...

Tai kur mes dėsimės, aišku pakentėsim :) aišku būtų smagu jau pradėt mėgautis nėštumu po truputį greitu metu :D
aš irgi galvoju va nueisiu pas genetikus, priscą bet kokiu atveju darys, o ten žiūrėsim :)

Atsakyti

Aha...norisi...

Jau ruošiat rūbelius leliukui ar dar ne?

Atsakyti

Aha...norisi...

Aš tai ne, manau dar per anksti :)

Šiaip įdomu, kada kurios terminas? :)

Mano gegužės 28 :)

Atsakyti

Aha...norisi...

Rubus jau noreciau ruosti, vakar suzinojau kad turesiu mergyte, tai visko dabar noriu jai pirkt ir ruuuuzavo :D :D :D

Labai dilema del vezimuko, neissirenku kokio noreciau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindi%: 31 spalio 2018 - 10:00

Aš tai ne, manau dar per anksti :)

Šiaip įdomu, kada kurios terminas? :)

Mano gegužės 28 :)

Mano terminas gegužės 14  :)

Mano kai trečias nėštumas tai net minčių neturiu, kad kažką pirkti norėčiau. Bent jau kol kas :)
Kažkodėl atrodo, kad bus mergytė trečia pas mane. O joms turiu tiek visko, kad dar 3 išauginti pakaktų :D
Vežimo reikės, nes jį vienintelį pardaviau :)

Atsakyti

labutis :)

žiūriu senokai berašiau :4u:

neseniai apturėjau kelionę, o prieš pat ją ryte netikėtai gavau vietą pas genetikę Santariškėse, tuo metu buvo 11+3, bet viską puikiai išmatavo, mačiau savo žirniuką, mojavo rankytėm kojytėm :wub: Prisca tyrimą dariausi, tai visi atsakymai teigiami. šiuo metu tik gydausi tą bakteriją su antibiotikais, bet jau į pabaigą, tikiuosi sekantis tyrimas bus geras ir baigsis tie vaistai. o šiaip tai viskas po senovei, niekas man nepraeina - dar vis jėgų, energijos neturiu, ypač pirmoje dienos pusėje. pykina iki kokių 11, tada bandau kažką suvalgyt lyg ir pagerėja, išgeriu antibiotikų ir vėl pykina :oh: taip ir gyvenu kasdien. bet antra dienos pusė visad geresnė būna, tada ir sočiau pavalgyt galiu, ir kažką nuveikti vakarais :) šiaip viskas gerai, bet labai neramu kol dar pilvuko nėra, vis galvoju ar viskas gerai, norėtųsi dažnesnių skanų dėl ramybės :mastau: po truputį pasakom artimiausiems šeimos nariams ir draugams, taip smagu, kai kartu su tavim džiaugiasi :)

kas dėl pirkinių, tai dar tikrai nieko negalvoju, nors patarimų jau gavau kelis. bet pirma norim sužinoti lytį (per skaną buvo dar per anksti). aš turiu nuojautą, kad bus berniukas, nors pati norėčiau mergaitės :geda: nors pagalvojus, jei turėsim du, tai nėra skirtumo kas pirmas, svarbu sveikas leliukas būtų. o terminas mano kol kas preliminarus gegužės 12d. :)

Atsakyti