Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

QUOTE(aquabona @ 2019 01 26, 11:55)
<p>Pradėjau žiūrėt serialą 'jane the virgin', iš pradžių toks mėšlas atrodė, bet dabar kaip užkabino biggrin.gif vyras juokiasi, kad telenovelę žiūriu biggrin.gif aš jam aiškinu, kad čia moderni, tai galima biggrin.gif</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bellizimo" data-cid="72334111" data-time="1548444284"><div><p>Nu ką, šoviau paracetamolio ir aš.. Neatsilaikiau.. 37,8, bet toks jausmas, kad kokie 42.. Nei gyva nei mirus.. Vaikai abu irgi su 37,5.. Vyras dar gyvas. Kaži ar ilgai.. </p></div></blockquote><p>Ojėj  huh.gif sveikatos! Linkiu, kad kuo greičiau praeitų smile.gif </p>

As irgi ziurejus, bet ne visus sezonus, jis labai juokingas tas serialas, toks grynai for fun smile.gif
Atsakyti

Labas, merginos!

Pas mus toks aktyvus šeštadienis ant sniego. Prisičiuožinejom smagiai su rogėm su mažiuku, paskui daug praėjome Trakuose aplink pilį ant ledo. Labai faina, bet dabar jau jaučiasi nuovargis.. Gerai, kad mažas dar eina pietų miego, tokio vėlyvo, tai krisim visa šeimyna su juo kartu numigti.  :D​ 

Sveikatos visoms sirguliuojančioms!  :4u: 

Atsakyti

Pradėjau žiūrėt serialą 'jane the virgin', iš pradžių toks mėšlas atrodė, bet dabar kaip užkabino :D vyras juokiasi, kad telenovelę žiūriu :D aš jam aiškinu, kad čia moderni, tai galima :D

Ojėj  :huh2: sveikatos! Linkiu, kad kuo greičiau praeitų :)

As ziuriu seriala ,,velvet"  :D  durnas filmas iki nukritimo, nu bet koks uzkabinantis  :D 

Atsakyti

Ačiū už linkėjimus! Paracetamolis suveikė 😁 užtat su mažuoju varėm tamiflu recepto, grynai gripas.. Tikiuosi atspėjom 😀

Kalbant apie serialus, aš daug pražiūrėjus 🤣 paskutiniai vieni geresnių The Good wife, Riverdale ir dabar užkabino Good Witch 😁

Atsakyti

Ačiū už linkėjimus! Paracetamolis suveikė 😁 užtat su mažuoju varėm tamiflu recepto, grynai gripas.. Tikiuosi atspėjom 😀 Kalbant apie serialus, aš daug pražiūrėjus 🤣 paskutiniai vieni geresnių The Good wife, Riverdale ir dabar užkabino Good Witch 😁

Sveikite!

Aš vakar pas gydytoją buvau. Tai tikrai berniukas bus :D tai juokavom,kad per visus pusbrolius turime tik mes vieną princesę. Stiprus vyriškas genas, giminėje vien berniukai :4u: šiaip viskas gerai, tik labai greitai pavargstu. Vis pietų miego norisi... klausimukas jums. Gal žinote kur ir kokias kompresines kojines nusipirkti? Kova planuojam į JAV kelionę. Tai gydytojas liepė nusipirkti,kad kojos neistintu ilgai sėdinti. :hmm:

Atsakyti

Sveikite!

Aš vakar pas gydytoją buvau. Tai tikrai berniukas bus :D tai juokavom,kad per visus pusbrolius turime tik mes vieną princesę. Stiprus vyriškas genas, giminėje vien berniukai :4u: šiaip viskas gerai, tik labai greitai pavargstu. Vis pietų miego norisi... klausimukas jums. Gal žinote kur ir kokias kompresines kojines nusipirkti? Kova planuojam į JAV kelionę. Tai gydytojas liepė nusipirkti,kad kojos neistintu ilgai sėdinti. :hmm:

Pabandyk vaistinese paziurineti :)

Atsakyti

Sveikutės, 

Man svoris sunkus reikalas.. 

Visuomet turėjau bėdų su skydliauke, turiu mitybą žiūrėt, sportuoti, nes kitaip auga minutėm svoris.. Ir kadangi šis nėštumas buvo sunkus nuo tada, kai dar nežinojau jog laukiuosi, tai sportą apleidau, su diena kai sužinojau vemti pradėjau.. O po vemimų sueina tik ledai, pienas, riebus jogurtas, o tai peilis.. Auga šonai iškart, paliaukis, nuo gulėjimo ir ššš mitybos raumenynas pliuuur padarė :blink: man baisu, kaip vasara atrodysiu nėščias jei negalėsiu grįžt į vėžias :hmm: kadangi fantai silpnybė, atsigeriu ir nebepykina, pradžioj gelbėjaus vytautu, tai šlaunytės jau turi celiulytės.. Paakiai pajuodę.. Antakiai negula.. Sesė sakė padarys laminavimą, pažiūrės gal suguls, o kiek inkštirų ir spuogių.. Iki tol ir be pūdros varinėjau, kremo drėkinančio užtekdavo, o dabar baisuoklis, rausvų dėmelių visokių, tai jei koks rimtesnis susitikimas einu mozotis :oh: 

... Tikiuos mergina ten pilvelyje, nes jei bičiukas taip kankina, tai atsiims brudelis išlipęs 😂😁♥️

Galėsiu papliurpt porą dienų, nes mažis su tempa nuo ketvirtadienio, tai pirmas dienas vyras buvo su mažiuku, dabar aš būsiu :victory2:

Pati prikimau, tikiuos po arbatų pagerės.. 

O judesius jau jaučiat, kuri nors? 

Atsakyti

As labai noreciau kazka jausti,bet ligoninehe pasake,kad be sansu dar kazka man jausti :( 

Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2019 01 27, 20:13)
<p>As labai noreciau kazka jausti,bet ligoninehe pasake,kad be sansu dar kazka man jausti verysad.gif </p>

labukas 4u.gif kodel tau tai pasake? As labai silpnus jauciu, bet sake normalu. Nes placenta prisitvirtinusi priekineje seneleje. ax.gif

Nusipirkau vezimaaaa biggrin.gif ziurejau stokke, bet nusipirkau cybex smile.gif

Vyras net juokiasi, kaim tiek laiko gaisau ir akys varvinau ieskant to sokke blink.gif

na matyt nestumas duoda savo biggrin.gif blink.gif
Atsakyti

Aš jaučiu judesius ir labai, pas mane 18 savaičių :) bet jau nuo 13-14 paplaukiojimus jaučiau o 16-17 tikrus judesiukus.

29 dieną į susitikimą, labai tikiuosi lytį pasakys  :wub: 

Atsakyti

Aš nejaučiu.. O penktas nėštumas ir 15sav.. Neramu :unsure: ryt skambinsiu akušerei, prašysiu, kad širdelę paklausytų jeigu iki gyd neprisibelsiu..

Atsakyti

Sveikutės,

Man 14sav. judesių nelabai jaučiu, na kažkas kartais su kunkuliuoja, bet kažkaip vis nurašau žarnynui  :D.

Dabar iš vis toks jausmas, kad ne nėščia, visi požymiai dingo, na tik pilvas vakarop jau ryškiau matomas. 

Atsakyti