As jauciu irgi nuo 14 savaites mazdaug. Nebuvau tikra, ka jausdavau, bet dabar, kai sustiprejo, tai suprantu, kad ne zarnynas beje, kiek zinau, mano mazylis priekinej daly prisitvirtines, gal tas turi reiksmes, nes mano viena drauge tai labai velai pradejo jausti judesiukus
Mane nuovargis vis dar kankina iš požymių, bet visi kiti dingo. Ir atsivėrė antras skrandis - valgau kažkur kas valandą. Po nedaug, bet praktiškai visa diena be perstojo valgau ir dar noriu.. Viskas sukasi aplink maistą man dabar
Man tie vežimėliai toks tamsus miškas.. Pradedu apžiūrinėt juos, susinervinu kad kainos didelės ir viskas
labukaskodel tau tai pasake? As labai silpnus jauciu, bet sake normalu. Nes placenta prisitvirtinusi priekineje seneleje.
Nusipirkau vezimaaaa
ziurejau stokke, bet nusipirkau cybex
Vyras net juokiasi, kaim tiek laiko gaisau ir akys varvinau ieskant to sokke
na matyt nestumas duoda savo
nezinau,
tiesiog taip pasake🤷🏼♀ Anot akuseres realius jusesius galima jausti nuo 20 savaites:)
12 valandą einu į susitikimą, nu šakias - sėdžiu ir stresuoju labai noriu lytį sužinot, bet bijau likt nusivylus jei nematys

Man paskutinemis dienomis nugara paskausta. Atrodo sportuoju, bet...
Ir siaip geritai pavargstu. Atrodo nieko nenudirbu, bet jau norisi prigulti. Jauciu miegociau ir miegociau

Dukra su ausu uzdegimu namie, tai ir mazasis tuo paciu liko... Tai pastoviai pykstasi, nes pasidalinti vis kazko negali... Vienu zodziu linksma. Ir darbai stovi ir ilsetis negaliu

Labutis,
12 valandą einu į susitikimą, nu šakias - sėdžiu ir stresuoju
labai noriu lytį sužinot, bet bijau likt nusivylus jei nematys
Naaaa??! Tai kaip sekėsi??
Sveikos
Man paskutinemis dienomis nugara paskausta. Atrodo sportuoju, bet...
Ir siaip geritai pavargstu. Atrodo nieko nenudirbu, bet jau norisi prigulti. Jauciu miegociau ir miegociau
Dukra su ausu uzdegimu namie, tai ir mazasis tuo paciu liko... Tai pastoviai pykstasi, nes pasidalinti vis kazko negali... Vienu zodziu linksma. Ir darbai stovi ir ilsetis negaliu
Aš irgi su mažium sėdžiu namie, nes sirguliuoja. Ir tada suprantu kaip jam trūksta sesės ar brolio, nes pastoviai mane tempia žaist, vienam nie trupučio neišeina
Tai nors ir namie, bet poilsio nerasta...
Man pas gydytoją lygiai po dviejų savaičių, kaip jau laukiu!
Na, 100% nedavė, bet greičiausiai mergaitė
Pagaliau radau gerą ginekologę ! Trečias kartas nemelavo tikrai labai sąžiningai apžiūrėjo. Kai čia skundžiausi kad šoną labai skauda ir ligoninėj nieko nerado, šita gydytoja iškart sako reikia inkstus echoskopuot ir pasirodo blogai su inkstais
bet nieko, sakė viską sutvarkysim.
Shirbake, 29 Sau 2019 - 16:27, parašė: Na, 100% nedavė, bet greičiausiai mergaitėAwww mergytė😍![]()
Pagaliau radau gerą ginekologę ! Trečias kartas nemelavo
tikrai labai sąžiningai apžiūrėjo. Kai čia skundžiausi kad šoną labai skauda ir ligoninėj nieko nerado, šita gydytoja iškart sako reikia inkstus echoskopuot ir pasirodo blogai su inkstais
![]()
tikrai labai sąžiningai apžiūrėjo. Kai čia skundžiausi kad šoną labai skauda ir ligoninėj nieko nerado, šita gydytoja iškart sako reikia inkstus echoskopuot ir pasirodo blogai su inkstais
Nagi sveikinimai! Ir su lėlyte, ir atradus gerą gydytoją 🤩
Kaip laukiu pasimatymo šią savaitę! Nes vėl prisigalvoju visko nei judesių jokių kol kas, nei pilvas labai auga, taip atrodo
norisi jau patvirtinimo, kad viskas ok
![]()
Jeeee, sveikinimai didžiausi!
Man dabar šešiolikta sav. prasidėjo, pilvukas mano požiūriu tai tik mano riebaliukai, kurie prieš tai buvo, bet dar jokio nėštukinio pilvuko. Savijauta taip gera, kad išvis nejaučiu, kad esu nėščia

Sveikos mamytes. Gavau atsakyma is moderatores. Suteiks galimybe musu is vienai koreguoti pirma puslapy, bet vienas is reikalavimo rasyti lietuviskom raidem. As angliskam tel neturiu lietuvisko raidyno. Gal kuri nori gauti sy statusa ir koreguoti musu temuke?