Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

As jauciu irgi nuo 14 savaites mazdaug. Nebuvau tikra, ka jausdavau, bet dabar, kai sustiprejo, tai suprantu, kad ne zarnynas  :D  beje, kiek zinau, mano mazylis priekinej daly prisitvirtines, gal tas turi reiksmes, nes mano viena drauge tai labai velai pradejo jausti judesiukus :) 

Atsakyti

Mane nuovargis vis dar kankina iš požymių, bet visi kiti dingo. Ir atsivėrė antras skrandis - valgau kažkur kas valandą. Po nedaug, bet praktiškai visa diena be perstojo valgau ir dar noriu.. Viskas sukasi aplink maistą man dabar  :huh2: 

Man tie vežimėliai toks tamsus miškas.. Pradedu apžiūrinėt juos, susinervinu kad kainos didelės ir viskas  :huh2: 

Atsakyti

labukas 4u.gifkodel tau tai pasake? As labai silpnus jauciu, bet sake normalu. Nes placenta prisitvirtinusi priekineje seneleje. ax.gif Nusipirkau vezimaaaa biggrin.gifziurejau stokke, bet nusipirkau cybex smile.gif Vyras net juokiasi, kaim tiek laiko gaisau ir akys varvinau ieskant to sokke blink.gif na matyt nestumas duoda savo biggrin.gifblink.gif nezinau,

tiesiog taip pasake🤷🏼♀ Anot akuseres realius jusesius galima jausti nuo 20 savaites:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 28 sausio 2019 - 23:07

12 valandą einu į susitikimą, nu šakias - sėdžiu ir stresuoju :D labai noriu lytį sužinot, bet bijau likt nusivylus jei nematys :D

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man paskutinemis dienomis nugara paskausta. Atrodo sportuoju, bet...
Ir siaip geritai pavargstu. Atrodo nieko nenudirbu, bet jau norisi prigulti. Jauciu miegociau ir miegociau blink.gif

Dukra su ausu uzdegimu namie, tai ir mazasis tuo paciu liko... Tai pastoviai pykstasi, nes pasidalinti vis kazko negali... Vienu zodziu linksma. Ir darbai stovi ir ilsetis negaliu unsure.gif

Atsakyti

Labutis, 

12 valandą einu į susitikimą, nu šakias - sėdžiu ir stresuoju :D labai noriu lytį sužinot, bet bijau likt nusivylus jei nematys :D

Naaaa??! Tai kaip sekėsi?? :) 

Sveikos 4u.gif

Man paskutinemis dienomis nugara paskausta. Atrodo sportuoju, bet...
Ir siaip geritai pavargstu. Atrodo nieko nenudirbu, bet jau norisi prigulti. Jauciu miegociau ir miegociau blink.gif

Dukra su ausu uzdegimu namie, tai ir mazasis tuo paciu liko... Tai pastoviai pykstasi, nes pasidalinti vis kazko negali... Vienu zodziu linksma. Ir darbai stovi ir ilsetis negaliu unsure.gif

Aš irgi su mažium sėdžiu namie, nes sirguliuoja. Ir tada suprantu kaip jam trūksta sesės ar brolio, nes pastoviai mane tempia žaist, vienam nie trupučio neišeina  :oh:

Tai nors ir namie, bet poilsio nerasta... :sleep:

Man pas gydytoją lygiai po dviejų savaičių, kaip jau laukiu! :ax:​ 

Atsakyti

Na, 100% nedavė, bet greičiausiai mergaitė :)  :wub: 

Pagaliau radau gerą ginekologę ! Trečias kartas nemelavo :D tikrai labai sąžiningai apžiūrėjo. Kai čia skundžiausi kad šoną labai skauda ir ligoninėj nieko nerado, šita gydytoja iškart sako reikia inkstus echoskopuot ir pasirodo blogai su inkstais  :unsure:  bet nieko, sakė viską sutvarkysim. 

Atsakyti

Shirbake, 29 Sau 2019 - 16:27, parašė: Na, 100% nedavė, bet greičiausiai mergaitė :) :wub: Pagaliau radau gerą ginekologę ! Trečias kartas nemelavo :D tikrai labai sąžiningai apžiūrėjo. Kai čia skundžiausi kad šoną labai skauda ir ligoninėj nieko nerado, šita gydytoja iškart sako reikia inkstus echoskopuot ir pasirodo blogai su inkstais :unsure: bet nieko, sakė viską sutvarkysim.
Awww mergytė😍
Atsakyti

Pagaliau radau gerą ginekologę ! Trečias kartas nemelavo :D tikrai labai sąžiningai apžiūrėjo. Kai čia skundžiausi kad šoną labai skauda ir ligoninėj nieko nerado, šita gydytoja iškart sako reikia inkstus echoskopuot ir pasirodo blogai su inkstais  :unsure:  bet nieko, sakė viską sutvarkysim. 

Nagi sveikinimai! Ir su lėlyte, ir atradus gerą gydytoją 🤩

Atsakyti

Kaip laukiu pasimatymo šią savaitę! Nes vėl prisigalvoju visko :D nei judesių jokių kol kas, nei pilvas labai auga, taip atrodo :D norisi jau patvirtinimo, kad viskas ok :) 

Jeeee, sveikinimai didžiausi!  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Absoliučiai normalu judesių nejausti net iki 22sav. Nesijaudinkite. Man tai gydytojas pasakė, kad be kokios 20sav. tikrai nieko nejausiu, tai ir nesitikiu net ir nepergyvenu, nes placenta priekinėje sienoje, judesius amortizuos, užtat normalu ilgai jų nejusti.

Man dabar šešiolikta sav. prasidėjo, pilvukas mano požiūriu tai tik mano riebaliukai, kurie prieš tai buvo, bet dar jokio nėštukinio pilvuko. Savijauta taip gera, kad išvis nejaučiu, kad esu nėščia biggrin.gif Bet taip jau būna antrame trimestre.
Atsakyti

Sveikos mamytes. Gavau atsakyma is moderatores. Suteiks galimybe musu is vienai koreguoti pirma puslapy, bet  vienas is reikalavimo rasyti lietuviskom raidem. As angliskam tel neturiu lietuvisko raidyno. Gal kuri nori gauti sy statusa ir koreguoti musu temuke?  :)​ 

Atsakyti