Sveikutes,
Ačiū Nemiga už išsamų atsakymą. 12sav. ehoskopo rezultatai puikūs, tai manau, reikia apsiramint pačiai kažkaip.
Rytoj vizitas pas ginę, taip laukiuu! Taip norisi pamatyt mažulį, kad viskas jam gerai
gal kai judesius jauti, jau ramiau nors truputį? Aš dar nejaučiu, tai neramu vis..
Labas!
man tokia tingumo banga užėjus
tik valgyt padarau kažką, bet daugiau nelabai 
Ojej.. Ar pasimatavai? Kaip jautiesi?
Ką gaminai?
nesidariau.. Labai galvojau apie nipt, bet kai echo buvo geras, gyd paramino, kad nėra ko, nekilo jai jokių įtarimų.. Bet neramu ir man dažnai 
Pranešk būtinai kaip sekėsi pasimatyme!
kaip laukiu savojo.. 
O gaminau, tai daugiausia visokių užkandžių: bemieles tešlos ir mėsos uzkandeles, keletas uztepeliu, tokie plesytos vištienos suktinukai ir, žinoma, balta misrainė. Pas mus visi labai mėgsta tai be jos niekaip. O dar anyta atvažiavo su pačios keptais kibinais. Žmonių buvo nedaug apie 12,tai maisto gerokai liko 
O dabar pasipasakosiu apie šios dienos naktį, beveik be miego. Visa naktį pykino ir lakščiau į tuoletą,nes viduriavau. ***** kaip bloga, ir ryte atsikėliau irgi prastai vemt nevemsiu, bet nieko negaliu valgyti, tik vanduo, silpna.. Paskambinau gydytojai, sako gali būt pirmieji gripo požymiai!  :cray:***** tikiuosi, kad ne... Nes ir vaiko labai nenoriu užkrėsti ir dėl savęs bei žirniuko baisu..tikiuosi nepasirodys tas kaulų laužymas ir temperatūra..
labai tikiuosi, kad tik kažkuo apsinuodijau..
Visoms sveikatos ir puikios dienos.