Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Man teoriškai kaip ir nesvarbu kokia lytis, bet praktiškai tyliai tikiuosi mergaitės tai labai nudžiugino gydytoja šiandien :D

Įsitaisius mažoji visiškai prie stuburo, sakė todėl taip gerai ir jaučiu judesius. Ir šiaip pati jautri matyt esu. 

Aš labai nenorėčiau koreguoti temukės. Nebent neatsiras niekas daugiau..

Atsakyti

Sveikutes visos  :4u:  nežinau manęs čia gal nebuvo kokia 2-3 sav  :unsure:  atostogavau, švenčiau gimtadienius, vėl atostogavau ir dabar jums visoms siunčiu iš sauletosios Afrikos !  :wub:  nuostabus oras, pasakiška gamta, kas diena guliu prie jūros paplūdimį ir miegu  :D  dar yra geras spa tai baseine mankšta padarau kad svorio baisiai nepriaugciau  :angel_not:  jaučiuosi labai gerai, tik paskutiniu metu dusti pradedu, sunku kvėpuoti, atrodo oro trukumas, jums taip nėra? Nežinau ar sakiau bet laukiu mergaites  :nestuke  :wub:  tai va baigsis mano atostogos, busiu aktyvesne, dabar stengiuosi ilsėtis ir atsiriboti nuo telefono  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikutes visos  :4u:  nežinau manęs čia gal nebuvo kokia 2-3 sav  :unsure:  atostogavau, švenčiau gimtadienius, vėl atostogavau ir dabar jums visoms siunčiu iš sauletosios Afrikos !  :wub:  nuostabus oras, pasakiška gamta, kas diena guliu prie jūros paplūdimį ir miegu  :D  dar yra geras spa tai baseine mankšta padarau kad svorio baisiai nepriaugciau  :angel_not:  jaučiuosi labai gerai, tik paskutiniu metu dusti pradedu, sunku kvėpuoti, atrodo oro trukumas, jums taip nėra? Nežinau ar sakiau bet laukiu mergaites  :nestuke  :wub:  tai va baigsis mano atostogos, busiu aktyvesne, dabar stengiuosi ilsėtis ir atsiriboti nuo telefono  :rolleyes:

nuostabaus laiko jums! Pailsek,pasimegauk ramybe,saule. Palepink pilveli vitaminu D :))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 30 sausio 2019 - 10:27

Labukas :) kaip laikotes visos?:)

Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2019 01 31, 11:05)
<p>Labukas smile.gif kaip laikotes visos?smile.gif</p>

Sveika 4u.gif
Man viskas puiku smile.gif nuotaika gera, po baseino, tai atsigavusi. Energijos atrodo daug. Privalgiau pietums mesyte+ duona su garstyciomis+ raugintas agurkas.
Na skonio receptoriai pas mane idomus smile.gif niekada taip nevalgau biggrin.gif

Kaip kitos laikosi?
Atsakyti

Sveikos. O aš man atrodo sėdžiu darbe su temperatūra. Net bijau eit matuotis..

Atsakyti

Labas, visoms,

Vakar šventėm vyro gimtadienį, kažkokia gaminimo manija buvo užėjus. Skaniai prisigaminom, o paskui aišku apsivalgėm  :oh:jaučiu iškart kila priaugau.

Šiandien man 15 sav. Eh.. Kažkaip lėtai man laikas eina  :lol:

Ir vėl kažkokios baimės puola. Turiu klausmėlį ar yra kas darėsi genetinius tyrimus, neesant jokiems rizikos faktoriams? Jei taip tai ėjote privačiai pas genetikus, ar kažkokiu būdu gavote siuntimus visgi ir buvot santriškėse? :) 

Atsakyti

Ir vėl kažkokios baimės puola. Turiu klausmėlį ar yra kas darėsi genetinius tyrimus, neesant jokiems rizikos faktoriams? Jei taip tai ėjote privačiai pas genetikus, ar kažkokiu būdu gavote siuntimus visgi ir buvot santriškėse? :)

As dariaus  :frusty: is pradziu Prisca, klinikoj, kurioj lankaus pas gine, genetiku nereikejo. Bet jei busiu nescia dar karta, priscos nebedarysiu, nes ten labai didele paklaida. Prisca rodo apsigimimo rizika, pvz 1prie 1000 ar 1prie 200. Man atejo atsakymas, kad rizika labai didele, tai galejau arba laukt 18 savaites ir vaziuot vaisiaus vandenu tyrimui, arba is karto daryt tyrima is kraujo ir moket 500 (Irgi klinikoj, kurioj lankaus. Jie ta tyrima paskui berods siuncia i Sveicarija). As pasirinkau kraujo tyrima, nes nei normaliai valgyt, nei miegot, nei megautis nestumu negalejau.

Tiesa ta, kad sitie tyrimai labai tampo nervus.. jei lauksiuosi dar karta, tai nebent darysiu is karto kraujo tyrima, jis aisku brangus, bet simtaprocentinis. O priscos tikrai nedarysiu, nes jis gaisina laika, kainuoja pinigelius ir rodo rezultatus pagal pieno riebuma. Skaiciau apie atveji, kaip vienai moteriai 13 sav prisca buvo geras, o apie 16 sav tragiskas ir ji turejo vistiek daryt vaisiaus vandenu tyrima 18 savaite, kad butu viskas aisku. 

Atsakyti

Rytoj vizitas pas ginę, taip laukiuu! Taip norisi pamatyt mažulį, kad viskas jam gerai :) gal kai judesius jauti, jau ramiau nors truputį? Aš dar nejaučiu, tai neramu vis.. 

Labukas :) kaip laikotes visos? :)

Labas! :4u: man tokia tingumo banga užėjus :D tik valgyt padarau kažką, bet daugiau nelabai :D 

Sveikos. O aš man atrodo sėdžiu darbe su temperatūra. Net bijau eit matuotis..

Ojej.. Ar pasimatavai? Kaip jautiesi? 

Labas, visoms,

Vakar šventėm vyro gimtadienį, kažkokia gaminimo manija buvo užėjus. Skaniai prisigaminom, o paskui aišku apsivalgėm  :oh:jaučiu iškart kila priaugau.

Šiandien man 15 sav. Eh.. Kažkaip lėtai man laikas eina  :lol:

Ką gaminai? :) nesidariau.. Labai galvojau apie nipt, bet kai echo buvo geras, gyd paramino, kad nėra ko, nekilo jai jokių įtarimų.. Bet neramu ir man dažnai :) 

Atsakyti

Labukas visoms :) o man vel galva isiskaudejo nuo vakar. Paracetamolis porai valandu ir vel skauda:( 

mazasis susirgo dar tai kazkoks beprotnamis namie :(

Atsakyti

Sveikutes, 

Ačiū Nemiga už išsamų atsakymą. 12sav. ehoskopo rezultatai puikūs, tai manau, reikia apsiramint pačiai kažkaip. :) 

Rytoj vizitas pas ginę, taip laukiuu! Taip norisi pamatyt mažulį, kad viskas jam gerai :) gal kai judesius jauti, jau ramiau nors truputį? Aš dar nejaučiu, tai neramu vis.. 

Labas! :4u: man tokia tingumo banga užėjus :D tik valgyt padarau kažką, bet daugiau nelabai :D

Ojej.. Ar pasimatavai? Kaip jautiesi? 

Ką gaminai? :) nesidariau.. Labai galvojau apie nipt, bet kai echo buvo geras, gyd paramino, kad nėra ko, nekilo jai jokių įtarimų.. Bet neramu ir man dažnai :)

Pranešk būtinai kaip sekėsi pasimatyme! :) kaip laukiu savojo..  :rolleyes:

O gaminau, tai daugiausia visokių užkandžių: bemieles tešlos ir mėsos uzkandeles, keletas uztepeliu, tokie plesytos vištienos suktinukai ir, žinoma, balta misrainė. Pas mus visi labai mėgsta tai be jos niekaip. O dar anyta atvažiavo su pačios keptais kibinais. Žmonių buvo nedaug apie 12,tai maisto gerokai liko :oh:

O dabar pasipasakosiu apie šios dienos naktį, beveik be miego. Visa naktį pykino ir lakščiau į tuoletą,nes viduriavau. ***** kaip bloga, ir ryte atsikėliau irgi prastai vemt nevemsiu, bet nieko negaliu valgyti, tik vanduo, silpna.. Paskambinau gydytojai, sako gali būt pirmieji gripo požymiai!  :cray:***** tikiuosi, kad ne... Nes ir vaiko labai nenoriu užkrėsti ir dėl savęs bei žirniuko baisu..tikiuosi nepasirodys tas kaulų laužymas ir temperatūra.. :( labai tikiuosi, kad tik kažkuo apsinuodijau..

Visoms sveikatos ir puikios dienos. :4u:​ 

Atsakyti

Aš turėjau vakar iki pietų truputy temperatūros, bet po to gėriau gėriau arbatas ir praėjo  :hmm: 

Dėl tų genetinių tyrimų be rizikos faktorių.. Aš visą gyvenimą buvau įsitikinus, kad tikrai darysiu reikia nereikia. Bet kai atėjo dabar tikras nėštumas, su vyru pasikalbėjom, kad o ką pakeis žinojimas ? Tik stresas. Žiūrėjom daug dokumentikos apie visus apsigimimus ir sindromus ir visus baisius dalykus ir nutarėm kad vistiek nieko dėl to nedarytume.. Nenutraukčiau nėštumo kad ir koks džiaugsmelis ten auga  :wub: 

Atsakyti