Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

QUOTE(Shirbake @ 2019 02 01, 13:43)
<p>Nenutraukčiau nėštumo kad ir koks džiaugsmelis ten auga  wub.gif </p>

Mes irgi nesidareme genetiniu. Rizikos nera, bet ir su vyru pakalbejome, kad vistiek tai nieko nekeistu. wub.gif

Nu tokia mieganti grazuole as siandien. Vaikai kaip ir pasveike, bet karantina makykloje paskelbe blink.gif Tai dar draugausim namie. biggrin.gif

Atsakyti

Labutis, visoms, 

Na pagaliau kažkiek geriau, vakar taip bloga buvo.. Variau pas gydytoją, padarė kraujo tyrimą, sako viruso nerodo, tai apsidžiaugiau, kad ne gripas. Pasirodo tikrai apsinuodijau. :oh: 

Bet šiandien ryte atsibudau su sloga, tokia žiauria.. Žodžiu puola visos bacilos, matyt imunitetas visai nusilpęs, anksčiau visą žiemą visai nesirgdavau.

Galvoju, gal visgi reikia kokių vitaminų? Ar naudojat kas nors ką nors? 

Atsakyti

Labas rytas! Aš vakar pas ginę buvau, pralaukiau valandą laukiamajam, vizitas 10min užtruko  :beee: pasvėrė, spaudimą pamatavo, pasysiot į puodelį liepė ir kraują nuleido :D beeet labai trumpai ir echo padarė  :clap_1: mažius miegojo, nepatenkintas buvo, kad trukdom, bet svarbu pamačiau, kad sveikas gyvas :) po kelių savaičių jau tas rimtas echo bus, kur visus organus žiūrės. 

Dar toks klausimas - gėriau vakar nealko alaus, dar patikrinau, 0,0%. Bet šiandien jauciuos tarsi pagirios būtų :D čia gal psichologija labiau veikia? :D

Labutis, visoms, 

Na pagaliau kažkiek geriau, vakar taip bloga buvo.. Variau pas gydytoją, padarė kraujo tyrimą, sako viruso nerodo, tai apsidžiaugiau, kad ne gripas. Pasirodo tikrai apsinuodijau. :oh:

Bet šiandien ryte atsibudau su sloga, tokia žiauria.. Žodžiu puola visos bacilos, matyt imunitetas visai nusilpęs, anksčiau visą žiemą visai nesirgdavau.

Galvoju, gal visgi reikia kokių vitaminų? Ar naudojat kas nors ką nors? 

Vakar ginė išrašė vitaminų už 70 eur :D  :bash:​  nepirkau :D geriu dar kol kas folį, vitaminą D, kalcį, magnį ir spanguoles. Pabaigus folį manau omega kokių nusipirksiu :) 

Atsakyti

Labutis, visoms,  Na pagaliau kažkiek geriau, vakar taip bloga buvo.. Variau pas gydytoją, padarė kraujo tyrimą, sako viruso nerodo, tai apsidžiaugiau, kad ne gripas. Pasirodo tikrai apsinuodijau. :oh: Bet šiandien ryte atsibudau su sloga, tokia žiauria.. Žodžiu puola visos bacilos, matyt imunitetas visai nusilpęs, anksčiau visą žiemą visai nesirgdavau. Galvoju, gal visgi reikia kokių vitaminų? Ar naudojat kas nors ką nors?

As geriu vitamina C ir pregnant care. Vaistinej patate vitamina C pagerti nes tie herpiai vienas po kito kilo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 02 vasario 2019 - 16:34

Aš geriu folio, magnį, žuvų taukų tabletes, steponėno arbatą(nuo streikuojančių inkstų) ir gepretixą(progesteroną). 

Atsakyti

Vakar išėjau su draugėm pasivaikščiot, tai taaaip pavargau! Grįžinėjant garsiai svajojau apie lovą ir pietų miegelį :D

Aš geriu folio, magnį, žuvų taukų tabletes, steponėno arbatą(nuo streikuojančių inkstų) ir gepretixą(progesteroną). 

Iki kada gersi gepretixą? Kiek tau dabar laiko? :) 

Atsakyti

Sveikos ☺️ buvau trumpam dingus, gimtadieninė savaitė pirmagimio buvo 😁 

Grįžtu į ritmą, trečiadienį jau darban.. 

Nusipirkau lidl džinsus 40 dydžio, bet visgi per maži, o vaikas išmetė čekį . Gal kuriai reik už 7€?

Atsakyti

Labutis :) maniškio šeštadieni gimtadienis, tai švęsime sekmadienį :D jau užsakiau žaidimų kambarį. Liko tik vaišių stalą parūpinti. Tikiusi svečiai susirinks, gal jau epidemija atslūgs. 

Pati tokia tingine pasidariau. Atrodo miegočiau ir miegočiau. 

Pagaliau karts nuo karto judesiukus jaučiu :D tuos tikruosius. Kažkaip ši karta mažiukas neskubėjo su mama sveikintis ;) 

kaip kitos jaučiatės ? Kaip sveikata? :) 

Atsakyti

Na štai savaitgalis ir baigtas.. Koks jis š.. Kai visą laiką namie. *****, sloga mane nužudys. Jokie naminiai būdai nepadeda atkimst nosies, o vibrocil stengiuosi nepiktnaudžiauti.. Tai vaikštau su atrodo istinusia galva ir visai be skonio receptorių..

Mažas irgi namie, tai apie ramu pagulėjima nėra kalbos..tas jau irgi nebeturi ką veikt, pasiėmė kamuolį paspardyti, gerai galvoju pažaisk, kaip spyrė, aš sukasi kažkaip link jo ir tiesiai tas kamuolys man į pilvą..nemenkai išsigandau, nors jokio labai skausmo nebuvo, bet toks nemalonus duslus smūgis, pas tuos keturmečius jau jėgos normaliai, tai žodžiu sėdžiu dabar graužiuosi ar nieko nenutiko..  :unsure:

O jej kokia beiskundžianti atrodau viskuo, visai man nebūdinga, bet matyt dabar toks laikas pas mane..

Visoms gražios dienos!  :4u:​ 

Atsakyti

Na štai savaitgalis ir baigtas.. Koks jis š.. Kai visą laiką namie. *****, sloga mane nužudys. Jokie naminiai būdai nepadeda atkimst nosies, o vibrocil stengiuosi nepiktnaudžiauti.. Tai vaikštau su atrodo istinusia galva ir visai be skonio receptorių.. Mažas irgi namie, tai apie ramu pagulėjima nėra kalbos..tas jau irgi nebeturi ką veikt, pasiėmė kamuolį paspardyti, gerai galvoju pažaisk, kaip spyrė, aš sukasi kažkaip link jo ir tiesiai tas kamuolys man į pilvą..nemenkai išsigandau, nors jokio labai skausmo nebuvo, bet toks nemalonus duslus smūgis, pas tuos keturmečius jau jėgos normaliai, tai žodžiu sėdžiu dabar graužiuosi ar nieko nenutiko..  :unsure: O jej kokia beiskundžianti atrodau viskuo, visai man nebūdinga, bet matyt dabar toks laikas pas mane.. Visoms gražios dienos!  :4u: 

man ir sloga prasidejo. Vakar bego vanduo,galvos palenkti negalejau. O siandien jau uzsikimsus😡 sitas nestumas kazkoks nelabai man koks!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 04 vasario 2019 - 13:45

Tobuliux  grynai tą patį pagalvojau ir apie savo nėštumą, kad šį kartą visos puola bacilos be gailesčio, kažkokia nesąmonė. Su pirmu tik savaitę su sloga pavaikščiojau pavasarį ir viskas.  Noriu jau greičiau pavasario, saulės, tuomet ir nuotaikos bus geresnės Tiesa ar kas darėt /darysit dantų higiena? Nuskausminimą nėščiosioms daro?

Tiesa, turiu ir kuo pasidžiaugti. Atrodo taip pat vakar jau pajaučiau pirmus judesiukus!  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summerday's: 04 vasario 2019 - 14:02

Su suneliu skraidziau padebesiais,o dabar pazemiui😀

Atsakyti