Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Ir as nieko neturiu :) bet realiai kai toks mazas skirtumas bus tarp vaikuciu,tai daug kas tiks pirmojo maziuko :)) vezimas tai tikrai ir nesvarbu kokios spalvos,pirkom gera patogu ir labai manevringa😇 lovyte turim :) gal va reiks pamastyt apie kokybiska nesiokle :))) o rubeliai tai paskutini menesi bus perkami jei mergaite :)),o jei berniukas visko daug ir grazaus turiu :)))

Aš birželio mėnesį atidaviau viską 🤣 pasilikau tik pirmuosius abiejų rūbelius. Tikrai žinau, kad pirksiu vėl vaikjuostę ir ieškosiuos gal naujos ergonomiškos nešioklės 😁

Atsakyti

Labutis  :4u:  na aš tai jau praktiškai viską turiu  :D  bet ne dėl to kad pati būčiau kazka pirkusi. Viena drauge išsikraustė jau į Lietuva gyventi o ji neseniai vaikiuko susilaukusi tai man ir lovyte ir vonyte ir 4 maišus rubu  :angel_not: kita drauge vežimą, tai man išvis smulkmenos liko  :rolleyes:  ir kaip keista kai pačiai nk labai rinktis nereikėjo  :) 

Atsakyti

Sveikutes :) kaip smagu,kad visoms viskas gerai ;) aš jau lovytę ir čiužinuką nusipirkau. Rytoj jau turėtu atvažiuoti. ;) tai kaip ir pagrindą turiu. Kažkaip ši karta anksti pirktis pradėjau :D

O super! Su apsipirkimų!  :4u:

Aš tai dar nieko neturiu, tiksliau, atvirkščiai viską beveik turiu nuo pirmo, bet kažkaip visko norisi naujo  :D. Tai nežinau prisikaupsiu, pasiimsiu daiktus iš mamos, gal pavyks kažką parduoti. Nes yra viskas lovytė, vežimas, auto kėdutė, nesiokle, maitinimo kėdutė, vonele ir t.t.  :D Vienintelį tai babybjorn gultuka pardaviau, bet manau vėl būtinai ieškosiu, labai pravertė. Po beveik 5m,kažkaip visko naujo norisi.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Net pavydu, kai visos čia visko turit :D aš net nežinau kaip reiks susipirkt.. Dariausi sąrašiuką, užmetus akį atrodo gan padoriai, bet kai kainas susirašai, tai sumelė oho gaunasi. Gal kas iš draugių atiduos kokių rūbelių ar žaisliukų, bet šiaip viską pirktis reiks.

O beje, ar dažnai pasitaiko gimstančių virš 56cm? :D pirkau rūbelių ir išsigandau, kad gal veltui perku :D su vyru abu aukšti.. 

Atsakyti

Sveikos merginos,dažnai paskaitineju jūsų zinutes,tad nusprendziau prisijungti:) mums 16sav.+2dienos,kol kas dar nezinom ką turėsime. Esame iš Klaipedos :nestuke šiandien ir aš biški papirkau rūbeliu,bet daugiausia 62dydzio bodziuka ilgom rankovėmis iš Lidlo :D kai už du vnt. tik 4-6eur tai pagriebiau gal kokius 12 vnt  :D kaszin kiek reikia turėti 56dydzio? Nebepamenu,nes pirmaja mergina gimdziau prieš beveik 9metus 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2019 02 07, 19:36)
<p>Net pavydu, kai visos čia visko turit biggrin.gif aš net nežinau kaip reiks susipirkt.. Dariausi sąrašiuką, užmetus akį atrodo gan padoriai, bet kai kainas susirašai, tai sumelė oho gaunasi. Gal kas iš draugių atiduos kokių rūbelių ar žaisliukų, bet šiaip viską pirktis reiks.</p><p>O beje, ar dažnai pasitaiko gimstančių virš 56cm? biggrin.gif pirkau rūbelių ir išsigandau, kad gal veltui perku biggrin.gif su vyru abu aukšti.. </p>

As irgi nieko neturiu ax.gif Viska isdalinau biggrin.gif Bet si karta kazkaip viska minimaliai pirksiu. nes su pirmu tiek visko pripirkau,kad puse nepanaudojau blink.gif arba nepasiteisines pirkinys buvo blink.gif
Pagrindiniai vezimas ir lovyte yra. Dar reikia pataliuku, apsaugeliu nepirksiu. Noreciau gultuko, pora flaneliniu vystiklu, marliuku pora. Tai liks tik drabuzeliu keli komplektai ir pampiai mirksiukas.gif
O siaip ko truks vyras nupirks, be to prasides lankynos, visi klausia ko atnesti ax.gif tai jau nebusiu kukli, nes veliau taip ir buna kad po kelis panasius zaisliukus turim, ar drabuzeliu pridovanoja tiek,kad isauga greiciau, nei panaudoji tongue.gif

Tai daugiau kaip ir nieko nereikia, na aisku asmeniniai higienai, bet tai jau smulkmenos smile.gif

O siaip as irgi neskubu pirkti, bet taip gaunasi,kad uztaikau labai geras kainas. Ir siaip pavasaris nusimato intensyvus, nebus kada man paieskom uzsiimti smile.gif

Tiesa merginos, kaip jums su naktiniu miegu? Jau antra nakti prabundu ir puse nakties negaliu uzmigti... Siaubas blink.gif

Atsakyti

Labas, merginos, 

Net pavydu, kai visos čia visko turit :D aš net nežinau kaip reiks susipirkt.. Dariausi sąrašiuką, užmetus akį atrodo gan padoriai, bet kai kainas susirašai, tai sumelė oho gaunasi. Gal kas iš draugių atiduos kokių rūbelių ar žaisliukų, bet šiaip viską pirktis reiks. O beje, ar dažnai pasitaiko gimstančių virš 56cm? :D pirkau rūbelių ir išsigandau, kad gal veltui perku :D su vyru abu aukšti.. 

Nepergyvenk, kad nieko neturi. Dar tikrai yra laiko  :D. Aš kažkaip žadu didžiuosius pirkinius pasiskirstyti keliems mėnesiams, o smulkmenos eigoje ar į pabaigą. Kažkaip gerai gaunasi  kai nereikia visko iškart pirkti, ne taip išlaidos pasijaučia. :) Rūbelių tai man rodos aš turėjau pora šliaužtukų iki 49cm, jei gerai pamenu toks dydis. Tai man jie praktiškai tik ligoninei ir pravertė, nes mūsų berniukas buvo 53cm, tai tie 56cm rūbai didoki buvo. Bet labai greit paaugo ir jau nebetlpo į tuos mažiukus. :) 

Sveikos merginos,dažnai paskaitineju jūsų zinutes,tad nusprendziau prisijungti:) mums 16sav.+2dienos,kol kas dar nezinom ką turėsime. Esame iš Klaipedos :nestuke šiandien ir aš biški papirkau rūbeliu,bet daugiausia 62dydzio bodziuka ilgom rankovėmis iš Lidlo :D kai už du vnt. tik 4-6eur tai pagriebiau gal kokius 12 vnt  :D kaszin kiek reikia turėti 56dydzio? Nebepamenu,nes pirmaja mergina gimdziau prieš beveik 9metus 

Sveika prisijungus. :4u:  

Šiandien man žliumbimo diena. Ryte vyrą užsipuoliau, kad vakare žada eit su kolegom pavakaroti, nežinau, ko čia man taip užėjo.

O po pietų iš vis apsižioplinau. Išiminėjau pinigus iš bankomato ir ne paėmiau jų. Kortelę pasiėmiau, o pinigų ne  :cray:  kadangi kalbėjau telefonu, tai prisiminiau, kad nepaėmiau tik po 15min. Paskambinau į banką, na jei bankomatas įtraukė atgal, tai ok, atgausiu, bet jei kas pasiėmė, tai ate... Suma ne kosminė, bet vis tiek taip gaila ir pikta ant savęs!  :cry2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summerday's: 08 vasario 2019 - 14:50

Labas, merginos, 

Nepergyvenk, kad nieko neturi. Dar tikrai yra laiko  :D. Aš kažkaip žadu didžiuosius pirkinius pasiskirstyti keliems mėnesiams, o smulkmenos eigoje ar į pabaigą. Kažkaip gerai gaunasi  kai nereikia visko iškart pirkti, ne taip išlaidos pasijaučia. :) Rūbelių tai man rodos aš turėjau pora šliaužtukų iki 49cm, jei gerai pamenu toks dydis. Tai man jie praktiškai tik ligoninei ir pravertė, nes mūsų berniukas buvo 53cm, tai tie 56cm rūbai didoki buvo. Bet labai greit paaugo ir jau nebetlpo į tuos mažiukus. :)

Sveika prisijungus. :4u:  

Šiandien man žliumbimo diena. Ryte vyrą užsipuoliau, kad vakare žada eit su kolegom pavakaroti, nežinau, ko čia man taip užėjo.

O po pietų iš vis apsižioplinau. Išiminėjau pinigus iš bankomato ir ne paėmiau jų. Kortelę pasiėmiau, o pinigų ne  :cray:  kadangi kalbėjau telefonu, tai prisiminiau, kad nepaėmiau tik po 15min. Paskambinau į banką, na jei bankomatas įtraukė atgal, tai ok, atgausiu, bet jei kas pasiėmė, tai ate... Suma ne kosminė, bet vis tiek taip gaila ir pikta ant savęs!  :cry2: 

Aš irgi nieko neturiu.. Bet kažkaip neprisiruošiu pradėt pirkt.

Dėl žioplumo - man taip per atmintį stipriai kirto nėštumas, siaubas.. Nieko nežinau, nieko nepamenu..

Ir inkstai nenori normaliai veikt, skauda, kojos tinsta. Kolkas tik arbatą spec geriu, bet kitą savaitę vėl eisiu pas gydytoją žiūrėt ką daryt..

Atsakyti

Sveikos ! Šiandien didelis klausimas man kilo, ir tada supratau kad galiu kreiptis į jus ir manau rasiu atsakymą !  :4u:  visos drauges rekomendavo pirkti tik elektrinį pientraukį nes yra žymiai patogiau. Dabar kitas klausimas tai o kokios firmos pirkti?  :D  gal kuri iš praktikos žinote kurios firmos yra geresni. Dabar ziurineju tarp medalenos ir Avent firmos, avent atrodo patogesnis, biski ir masazuoja bet žiūrėjau video vienos moters ji sakė kad avent per garsiai dirba ir ji bent jau negalėjo daug pieno išsitraukti nes tas įdėklas ( nežinau kaip ji pavadinti ) buvo per didelis jos spenialiams. Tai va labai sutrikdė. Na tai gal kas kokiu patarimų turite?  :)  :huh2: 

Atsakyti

Sveikos ! Šiandien didelis klausimas man kilo, ir tada supratau kad galiu kreiptis į jus ir manau rasiu atsakymą !  :4u:  visos drauges rekomendavo pirkti tik elektrinį pientraukį nes yra žymiai patogiau. Dabar kitas klausimas tai o kokios firmos pirkti?  :D  gal kuri iš praktikos žinote kurios firmos yra geresni. Dabar ziurineju tarp medalenos ir Avent firmos, avent atrodo patogesnis, biski ir masazuoja bet žiūrėjau video vienos moters ji sakė kad avent per garsiai dirba ir ji bent jau negalėjo daug pieno išsitraukti nes tas įdėklas ( nežinau kaip ji pavadinti ) buvo per didelis jos spenialiams. Tai va labai sutrikdė. Na tai gal kas kokiu patarimų turite?  :)  :huh2:

As tai girdejau apie medela pientraukius labai geru atailiepimu :) bet jie brangesni.. 

Atsakyti
QUOTE(Justina920603 @ 2019 02 08, 22:11)
<p>Sveikos ! Šiandien didelis klausimas man kilo, ir tada supratau kad galiu kreiptis į jus ir manau rasiu atsakymą !  4u.gif  visos drauges rekomendavo pirkti tik elektrinį pientraukį nes yra žymiai patogiau. Dabar kitas klausimas tai o kokios firmos pirkti?  biggrin.gif  gal kuri iš praktikos žinote kurios firmos yra geresni. Dabar ziurineju tarp medalenos ir Avent firmos, avent atrodo patogesnis, biski ir masazuoja bet žiūrėjau video vienos moters ji sakė kad avent per garsiai dirba ir ji bent jau negalėjo daug pieno išsitraukti nes tas įdėklas ( nežinau kaip ji pavadinti ) buvo per didelis jos spenialiams. Tai va labai sutrikdė. Na tai gal kas kokiu patarimų turite?  smile.gif  huh.gif </p>

Aš tik už medela. Man labai tiko. Gaila, kad su pirmu vėlokai atradau. Anksčiau turėjus dar avent, bet rankinį. Visiškas ššš unsure.gif Dar spectra dabar labai daug gerų atsiliepimų. Jei planuojat daug naudoti, tikrai verta investuoti.
Pati jau esu nusipirkus dvigubą medelą freestyle. Pirkau naudotą ebay. Tai kaina ne taip kandžiojasi.
Tiek medelos, tiek spectros gaubtai keičiasi. Galima prisitaikyti savo dydį. Dirba taip pat tyliai. 4u.gif
FB yra grupė „ kūdikį maitinu nutrauktu pienu”, ten galima rast daug patarimų, atsiliepimų. Ir skelbimų, kad parduoda pientraukį. Bet jei nežinot ar daug naudosit, gal net verta pamastyti apie nuomą. Man atrodo galima rast išsinuomot ir pasibandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 09 vasario 2019 - 08:27

Labas rytas, damos :4u:

Summerday's, kaip ten baigėsi su pinigaispinigais?  Grąžino bankasbankas?   :unsure:

Kažkuri klausė apie miegą, tai miegot atrodo miegu gerai, ir lūžtu greitai, ir po kėlimosi į wc vėl greit užmiegu, bet kokybė suprastėjo.. Anksčiau gilaus miego per naktį apie 2h būdavo, dabar tik 40min.. Nežinau net kodėl. 

Kartais vis lyg kažką pajaučiu pilve, bet dar nurašau žarnynui :D kai jau smarkiai juda vaikas, nesumaišysi su žarnynu, ane?

Shirbake, ​kaip tu? Skauda inkstus, kad sakai prastai veikia? 

Atsakyti