Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Apgavikas buvo panos, siandien darytas testukas tuscias kaip ir kitas ypac ankstyvam nestumui nustatyti. Nieko tokio, vistiek tokia kosmine sekme netikejau  :rolleyes:

Uch... o taip tikejau... na sekanti karta tai jau tikrai  :4u:​ 

Atsakyti

Hal, ech.... bet gal dar dar 

Atsakyti

Sveikos,

labai noriu prisijungti i jusu gretas ir as. Dar tik antra cikla planuojam leliuka, bet nesigauna ir labai liudna. Si karta kazkaip buvau tikrai kad gausis, bet.. nors iki mmmm dar 6 dienos, siandien nulekiau pasidaryti hcg tyrima, vis is to nekantrumo... tyrimo rezultatas visiskai neigiamas.. kazin ar gali buti kad per anksti pasidariau?

Atsakyti

ne tik gali buti , bet ir tikrai yra per anksti  :4u: 

Atsakyti

Labukas Dont_worry_be_happy  :bye: žinoma, kad priimsim į planuojančių būrelį.  :friends: tikrai dar per anksti gali būti, tad nenukabink nosytės  :)​ 

Atsakyti

Na aciu, labai tikiuosi.. :) kada jus daretes kraujo tyrima?

Atsakyti

Sveikos,

labai noriu prisijungti i jusu gretas ir as. Dar tik antra cikla planuojam leliuka, bet nesigauna ir labai liudna. Si karta kazkaip buvau tikrai kad gausis, bet.. nors iki mmmm dar 6 dienos, siandien nulekiau pasidaryti hcg tyrima, vis is to nekantrumo... tyrimo rezultatas visiskai neigiamas.. kazin ar gali buti kad per anksti pasidariau?

Sveika prisijungusi! 🤗

Uzsiregistravau siandien tevu darzelyje, tai tikra teisybe cia kazkuri rase, kad ten nemalonios kai kurios moterys. Jau pirma diena pasijaute kad ten vienos nori buti uz kitas protingesnes. Kas ten per aplinka, kodel taip. 

Atsakyti

Labas vakaras... 

***** taip nervuoja, dariausi tuos ov. Testus ir grynai gadinu juos nes kas dien vaiduokliukai... Jau 18CD, o dar nebuvo ov.

Eina švilpt viskas taip nervuoja... 

Atsakyti

Sveikos,

Mimozza, ok dabar nelaukiu mm 09.02.

Hal, galbut dar pamegink testukas pasidaryt po dienos ar dvieju? 

Don worry be happy, sveika atvykusi, manau dar tikrai peranksti, siek tiek palauk dar  :) 

Katara, man ten net pasiskaityti nelabai patinka, nes tikrai jauciasi kazkoks piktumas pas visas, ir nesuprasi kodel.

Karina, vis testuokis, man irgi panasiai buvo, ir pakilima pagavau tik 21CD.  :rolleyes: 

As tiek nervu uzturejau su darbu kad dabar galvoju turbut isvis visa rugpjuti reikia nurasyti, ir vaistai buvo geriami ir daug nervu, nieko gero nesigaus. Mano mm vis dar tik tepancios o jau kaip ir 4-5 dienos. Galbut cia del nervu.

Atsakyti

Na dar turiu nedidele vilti.. labai nelaukiu mmmmm 08-13

Atsakyti

Na dar turiu nedidele vilti.. labai nelaukiu mmmmm 08-13

Tai kad zinok dar yra daug vilties.. o jai siaip tai nesinervink tiek , realiai antras ciklas tik. Tau reiketu siek tiek daugiau pasiskaityti apie savo pacios organizma nes is posto manau net nezinai kada tau ovuliacija, tai gali buti kad nelabai ir sekso per ja buvo. Taip pat apie inplantacina turi zinoti ir t.t. Maziau nervinsies tikrai. 

Norejau panos dar testuka pagadinti, ale nakti keliausi i vc nes skaiciau iki paryciu  :rolleyes: . Mmm tureru prasideti beg kuria is siu dienu, praitas ciklas buvo 22d. 

Atsakyti

Sveikos :)  man įdomiai su valgymu. Ypač ryte. Apetitas didelis, belekaip noriu valgyt, o ką nežinau. Pradedu valgyt dažniausiai sumuštinį, valgant kyla šleikštulys, bet jei nevalgau, tada dar blogiau būna. Prakenciu, pavalgau. Tada staigiai ateina persivalgymo jausmas, vis neišeina apskaičiuoti normalaus kiekio. Esmė tame, kad valgant kaip anksčiau tiesiog per daug, išsipučia skrandis. Paskui pietus neblogai, vakariene irgi. Bet vistiek dažnai netyciom persivalgau. Svoris biški krenta. Geriausiai jei valgau LB dažnai ir mažom porcijom. 

Katara, man irgi kuo toliau, tuo labiau nepatinka TD. Taip norisi tokio mieli, šilto forumo. ( Nestukiu ) 

Dėl to pas jus dar kartais ateinu :) 

Uzsiregistravau siandien tevu darzelyje, tai tikra teisybe cia kazkuri rase, kad ten nemalonios kai kurios moterys. Jau pirma diena pasijaute kad ten vienos nori buti uz kitas protingesnes. Kas ten per aplinka, kodel taip. 

O kiek dienų jūsų ciklas ? Jei standartinis 28-30, tai esu skaičius, kad tokių atvejų gali užkibtų, bet neissilaiko ir pasišalina su mėnesinėm, jei neklystu dėl per trumpos antros fazės. 

Karina, vis testuokis, man irgi panasiai buvo, ir pakilima pagavau tik 21CD.  

Atsakyti