Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Mano pusesere praveme beveik pilnus 9 menesius su nestumu ir taipat sunkiai priaugo svorio. Nesijaudink perdaug, bandyk valgyt ir viskas bus gerai  :)​ 

Mano ciklas dazniausiai apie 31-32d, bet as to ir bijau. Man is pradziu mm pradeda tik teplioti ir tik po keliu dienu pilnai prasideda, taip kad tai neramina. Pries pradedant planuoti buvau pas daktara, bet manes net nesiklause sake "Esi jauna ir jei metus laiko nepasiseks tada sugrisk, o dabar nesijaudink". Tai taip ir darau, bet manau jei nesiseks kokius 6 menesius, vel eisiu tik meginsiu pas kita daktara. 

Sveikos :)  man įdomiai su valgymu. Ypač ryte. Apetitas didelis, belekaip noriu valgyt, o ką nežinau. Pradedu valgyt dažniausiai sumuštinį, valgant kyla šleikštulys, bet jei nevalgau, tada dar blogiau būna. Prakenciu, pavalgau. Tada staigiai ateina persivalgymo jausmas, vis neišeina apskaičiuoti normalaus kiekio. Esmė tame, kad valgant kaip anksčiau tiesiog per daug, išsipučia skrandis. Paskui pietus neblogai, vakariene irgi. Bet vistiek dažnai netyciom persivalgau. Svoris biški krenta. Geriausiai jei valgau LB dažnai ir mažom porcijom. 

Katara, man irgi kuo toliau, tuo labiau nepatinka TD. Taip norisi tokio mieli, šilto forumo. ( Nestukiu ) 

Dėl to pas jus dar kartais ateinu :)

O kiek dienų jūsų ciklas ? Jei standartinis 28-30, tai esu skaičius, kad tokių atvejų gali užkibtų, bet neissilaiko ir pasišalina su mėnesinėm, jei neklystu dėl per trumpos antros fazės. 

Atsakyti

As jau tiek skaiciau apie viska, kad kogero per persiskaiciau...man jau rodosi, kad kasdien yra kazkokie pozymiai, atrode, kad jauciau ir ovuliacija, ir implantacija ir ko tik nejauciau.... :D tiesiog pirmojo vaiko susilaukiau is pirmo ciklo, o dabar kai viskas taip greitai nevyksta ir neramu.. dekinga jum uz isklausyma :)

Atsakyti

Mano pusesere praveme beveik pilnus 9 menesius su nestumu ir taipat sunkiai priaugo svorio. Nesijaudink perdaug, bandyk valgyt ir viskas bus gerai  :) 

Mano ciklas dazniausiai apie 31-32d, bet as to ir bijau. Man is pradziu mm pradeda tik teplioti ir tik po keliu dienu pilnai prasideda, taip kad tai neramina. Pries pradedant planuoti buvau pas daktara, bet manes net nesiklause sake "Esi jauna ir jei metus laiko nepasiseks tada sugrisk, o dabar nesijaudink". Tai taip ir darau, bet manau jei nesiseks kokius 6 menesius, vel eisiu tik meginsiu pas kita daktara. 

Jai antra faze tikrai trumpa tai be sansu kad implantuosis.. tau reiktu kas savaitebpas gine, kad pasekti ovuliacija ir matyti kada subresta kiausinelis. Mano ciklas labai trumpas , bet mano ovuliacija ziauriai anksti buna, tik po mm ir antra faze normali. Realiai gine sake jai antra faze trumpesne nei 14 dienu tai nera sansu kad isitvirtins kiausinelis.. 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2019 08 08, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lucija_" data-cid="72480618" data-time="1565252396"><div><p>Mano pusesere praveme beveik pilnus 9 menesius su nestumu ir taipat sunkiai priaugo svorio. Nesijaudink perdaug, bandyk valgyt ir viskas bus gerai  smile.gif </p><p></p><p>Mano ciklas dazniausiai apie 31-32d, bet as to ir bijau. Man is pradziu mm pradeda tik teplioti ir tik po keliu dienu pilnai prasideda, taip kad tai neramina. Pries pradedant planuoti buvau pas daktara, bet manes net nesiklause sake "Esi jauna ir jei metus laiko nepasiseks tada sugrisk, o dabar nesijaudink". Tai taip ir darau, bet manau jei nesiseks kokius 6 menesius, vel eisiu tik meginsiu pas kita daktara. </p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Jai antra faze tikrai trumpa tai be sansu kad implantuosis.. tau reiktu kas savaitebpas gine, kad pasekti ovuliacija ir matyti kada subresta kiausinelis. Mano ciklas labai trumpas , bet mano ovuliacija ziauriai anksti buna, tik po mm ir antra faze normali. Realiai gine sake jai antra faze trumpesne nei 14 dienu tai nera sansu kad isitvirtins kiausinelis.. </p>

Ir as taip galvojau, mano antra faze labai trumpa. 6-7 dpo jau teplioja, 9 kokia jau pramusa mm jei ne anksciau. Bet uzkibo smile.gif tai nebent be tepliojimu jei is kart anksti pramusa negerai jei su tepliojimais tai va buna pavyksta. Nors man ir tepliojo taip jau rimtai su gleivine.
Atsakyti

Hal, na reikes eiti jei nesigaus, bet turbut palauksiu rugsejo galo, nes dabar kaip ir sakiau visokiu vaistu geriau ir as ir MB.

Kotrynalis, siek tiek duodi vilciu man. Pas mane taip ir buna kad kokias 10 dienu po ovuliacijos pradeda teplioti dar kokias 4-5 dienas. O kai pastojai tepliojo?

Atsakyti
QUOTE(lucija_ @ 2019 08 08, 13:15)
<p>Hal, na reikes eiti jei nesigaus, bet turbut palauksiu rugsejo galo, nes dabar kaip ir sakiau visokiu vaistu geriau ir as ir MB.</p><p></p><p>Kotrynalis, siek tiek duodi vilciu man. Pas mane taip ir buna kad kokias 10 dienu po ovuliacijos pradeda teplioti dar kokias 4-5 dienas. O kai pastojai tepliojo?</p><p></p><p></p>


Tai 10 dienu jau cia daug jums biggrin.gif man ir po 5 tepliojimai atsirasdavo. Sekminga menesi irgi tepliojo nuo 6 dpo, 10 dpo testas jau pakankamai ryskus buvo ir vis tiek ir pakraujavo svieziai ir tepliojo tas dienas visas iki testo, testas darytas tepliojant. Tepliojo dar kuri laika kol vaistai suveike.
Atsakyti

O jus esat tikros kad O ivyksta butent tada? Nes antra faze tikrai per trumpa. Velgi nepamirskit kad su viebu nestumu vienAip, o po jo gali visas kunas pasikeisti visai kitaip. 

Su sunum pastojau is pirmo ciklo, dukros laukiau 4 metus , per juos 4 persileidimai skirtingu savaiciu. Dabar nepastoju 2 metus . Taip kad neziurekit kas buvo pries metus ar puse metu, jau po 3 menesiu gali buti viskas visiskai priesingai nei buvo iki to . 

Kas skaite tema ar senbuves puikiai sino per kokia karusele prasisuko mano kunas per paskutini pusmeti, nebuciau bruzinus uodegos pas daktarus dar ir dabar sedeciau isiziojus ir laukciau manu is dangaus. 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2019 08 08, 15:29)
<p>O jus esat tikros kad O ivyksta butent tada? Nes antra faze tikrai per trumpa. Velgi nepamirskit kad su viebu nestumu vienAip, o po jo gali visas kunas pasikeisti visai kitaip. </p><p></p><p>Su sunum pastojau is pirmo ciklo, dukros laukiau 4 metus , per juos 4 persileidimai skirtingu savaiciu. Dabar nepastoju 2 metus . Taip kad neziurekit kas buvo pries metus ar puse metu, jau po 3 menesiu gali buti viskas visiskai priesingai nei buvo iki to . </p><p></p><p>Kas skaite tema ar senbuves puikiai sino per kokia karusele prasisuko mano kunas per paskutini pusmeti, nebuciau bruzinus uodegos pas daktarus dar ir dabar sedeciau isiziojus ir laukciau manu is dangaus. </p>


Na man prireike 15 men, nuo pat pradziu darbas su vaisingumo specialistu buvo nuo pirmo planavimo menesio viskas su daktaru, bet va pavyko per pertrauka kai sau daviau nuo visko fiziskai ir emociskai pailseti. Stimuliacijos nepavykusios. Ovuliacija stebima, po ov budavo is kart teplioja tai ir echo daryti. Pries ov progesterono tyrimas, tada po ov vel progesteronas tirtas smile.gif OV stebima testais ir temperaturos matavimu bei jauciama, sekminga cikla ir kelis ciklus pries ov tikrinta testu, temperatura, progesterono tyrimu ir karta echo. Esu tikra kada pastojau, nes ov laikotarpiu kuri rode ir testas ir temperatura tik santykiai buvo. Taip kad del ov esu tikra kada budavo ir kada tepliojimai prasidedavo bei mm. Man normalus kraujavimas budavo 8-10 dpo, pries tai maudimai ir tepliojimai. Tai kaip ta laiminga menesi nezinau butu buve, bet pries tai visi ciklai "netrauke" 9-10 dpo. Cikla pries tepliojimai buvo nuo 7 dpo.
Atsakyti

Na man prireike 15 men, nuo pat pradziu darbas su vaisingumo specialistu buvo nuo pirmo planavimo menesio viskas su daktaru, bet va pavyko per pertrauka kai sau daviau nuo visko fiziskai ir emociskai pailseti. Stimuliacijos nepavykusios. Ovuliacija stebima, po ov budavo is kart teplioja tai ir echo daryti. Pries ov progesterono tyrimas, tada po ov vel progesteronas tirtas smile.gifOV stebima testais ir temperaturos matavimu bei jauciama, sekminga cikla ir kelis ciklus pries ov tikrinta testu, temperatura, progesterono tyrimu ir karta echo. Esu tikra kada pastojau, nes ov laikotarpiu kuri rode ir testas ir temperatura tik santykiai buvo. Taip kad del ov esu tikra kada budavo ir kada tepliojimai prasidedavo bei mm. Man normalus kraujavimas budavo 8-10 dpo, pries tai maudimai ir tepliojimai. Tai kaip ta laiminga menesi nezinau butu buve, bet pries tai visi ciklai "netrauke" 9-10 dpo. Cikla pries tepliojimai buvo nuo 7 dpo.

Ziauriai anksti.. sakes..  

Ir ka daktarai, kad tokia vela ovuliacija ir tokia trumpa antra faze? 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2019 08 08, 16:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kotrynalis" data-cid="72480874" data-time="1565270117"><div><p>Na man prireike 15 men, nuo pat pradziu darbas su vaisingumo specialistu buvo nuo pirmo planavimo menesio viskas su daktaru, bet va pavyko per pertrauka kai sau daviau nuo visko fiziskai ir emociskai pailseti. Stimuliacijos nepavykusios. Ovuliacija stebima, po ov budavo is kart teplioja tai ir echo daryti. Pries ov progesterono tyrimas, tada po ov vel progesteronas tirtas vartotojo įkelta nuotraukaOV stebima testais ir temperaturos matavimu bei jauciama, sekminga cikla ir kelis ciklus pries ov tikrinta testu, temperatura, progesterono tyrimu ir karta echo. Esu tikra kada pastojau, nes ov laikotarpiu kuri rode ir testas ir temperatura tik santykiai buvo. Taip kad del ov esu tikra kada budavo ir kada tepliojimai prasidedavo bei mm. Man normalus kraujavimas budavo 8-10 dpo, pries tai maudimai ir tepliojimai. Tai kaip ta laiminga menesi nezinau butu buve, bet pries tai visi ciklai "netrauke" 9-10 dpo. Cikla pries tepliojimai buvo nuo 7 dpo.</p></div></blockquote><p>Ziauriai anksti.. sakes..  </p><p>Ir ka daktarai, kad tokia vela ovuliacija ir tokia trumpa antra faze? </p>


Ovuliacija man budavo is pradziu 22 cd, paskui 15-19 cd. Tai gydymas buvo - stimuliacijos, kad uzauginti kokybiska kiausineli ir gleivine. Bet nesuveike. Tepliojimai manoma buvo del per plonos gleivines.
Atsakyti

Ovuliacija man budavo is pradziu 22 cd, paskui 15-19 cd. Tai gydymas buvo - stimuliacijos, kad uzauginti kokybiska kiausineli ir gleivine. Bet nesuveike. Tepliojimai manoma buvo del per plonos gleivines.

O koks dabar planas? 

Na panos kol kas nera mm.. testo siandien nedariau, reik rytojui nusipirkti. Nugara maudzia, nakti ir pilva skaudejo jau galvojau pramus. 

Mimoza kaip tau? 

Atsakyti

Teisybe pasakius Hal, tai nesu visiskai tikra, pirmas menuo kaip sekiau ir netaip atidziai. Si menesi po mm paseksiu atidziau. Bet pilnai sutinku, kad nereikia labai ilgai laukti ir eiti pas daktarus  :) 

Na ziuresim, pas mane jau pilnai menesines. Ech visi simptomai, visos viltys suniui ant uodegos :D Smagu kad bent vienai pasiseke is musu si menesi  :nestuke​ 

Atsakyti