Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(triule @ 2020 12 28, 23:59)
Ar kas perka amazon.de kavą? Kokią? Lyg kada kalbėta buvo.. unsure.gif

perku, pastaruoju metu šią pamėgom, perkam pupeles

https://www.amazon.d...X...C323&sr=8-7
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 29, 09:26)
Ar dar bus gruodžio 18 d. skaičių?

Tikrai tikiuosi kad bus, nes tik viena sąskaitą gavau 🙄 o laukiu labai labai daug.
Atsakyti

Man ant grotelių kažkaip durnai. Žiemą kaista vasarą šąla tas telefonas.

Aš sulaužiau groteles mašinoje su laikikliu, kuris laikosi ant groteliu🤔

Atsakyti

Dabar geriu šita: 

tikrai nebloga🥰https://www.kavosdra...ito-bianco-1kg/

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 28, 22:46)
Man ant grotelių kažkaip durnai. Žiemą kaista vasarą šąla tas telefonas.

nu gal ir nereik laikiklio biggrin.gif svarbu bevielis geras pakrovėjas būtų su magsafe.
Atsakyti
Parduodu Everlane kedukus, per maži. Labai dailūs ir kokybiški. Usa 9 dyd, manau 39 dydžiui. 30 eur su atsiuntimu.
https://www.nordstro...lor=NAVY NUBUCK
Atsakyti
...nepamenu jau kada taip laukiau saskaitu ir sios siuntos . .... man asmeniskai buvo zymiai geriau kai saskaitos keliaudavo kaip prekes dar JAV budavo , o ne atvirkstinis dabartinis variantas rolleyes.gif

QUOTE(Galla @ 2020 12 28, 17:37)
Jau yra gavusių J. Crew šilkus, vinted žydri marškiniai ir sijonas su vėžiais pardavimui įdėti, as irgi apie šio komplekto pirkimą masčiau, bet susilaikiau    ax.gif

su J.CREW isvis neaisku ar jie ten apsiruke kolekcijas kuria , zirafos, ozkos,veziai,krabai,musmires lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2020 12 29, 10:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72759327" data-time="1609184793"><div><p>Man ant grotelių kažkaip durnai. Žiemą kaista vasarą šąla tas telefonas.</p></div></blockquote><p>Aš sulaužiau groteles mašinoje su laikikliu, kuris laikosi ant groteliu🤔</p>

Na, senojoj auto, kur nebuvo laisvų rankų įrangos, ten telefas kabėjo ant grotelių. Vasarą apšerkšnydavo biggrin.gif grotelės nesulūžo, ir jis nekrisdavo. Kai nebuvo kitos išeities, buvo patogu. Bet pačiam telefui tai nekažką. O jei turi laisvų rankų įrangą, man asmeniškai kabantis telefonas būtų netgi trukdis. Priekinėje panelėje užtenka kompiuterio mirgėjimo. Kraut telefą įdėčiau į porankio dėtuvę. Nei slidinėtų, nei bėda, kad nuslys. O jei tel pakrautas, tai jo juk neišimi iš rankinės ar kišenės kaip ir auto raktelių. Juk šiais laikais automobilis perskaito net žinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 12 29, 12:09)
...nepamenu jau kada taip laukiau saskaitu ir sios siuntos .  .... man asmeniskai buvo zymiai geriau kai saskaitos keliaudavo kaip prekes dar JAV budavo  , o ne atvirkstinis  dabartinis variantas  rolleyes.gif
su J.CREW isvis neaisku ar jie ten apsiruke kolekcijas kuria , zirafos, ozkos,veziai,krabai,musmires  lotuliukas.gif

Na realiai tikrai ilgiau keliauja siuntos. Lyginu RL kurie tikrai greit siunčia, minimum plius savaite prisideda dabar, gal net šiek tiek daugiau, pusantros kokios.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 12:34)
Na realiai tikrai ilgiau keliauja siuntos. Lyginu RL kurie tikrai greit siunčia, minimum plius savaite prisideda dabar, gal net šiek tiek daugiau, pusantros kokios.

Sumažėjo lėktuvų skaičius? g.gif Bent jau esu tokį paaiškinimą girdėjus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 12:10)
Na, senojoj auto, kur nebuvo laisvų rankų įrangos, ten telefas kabėjo ant grotelių. Vasarą apšerkšnydavo  biggrin.gif grotelės nesulūžo, ir jis nekrisdavo. Kai nebuvo kitos išeities, buvo patogu. Bet pačiam telefui tai nekažką. O jei turi laisvų rankų įrangą, man asmeniškai kabantis telefonas būtų netgi trukdis. Priekinėje panelėje užtenka kompiuterio mirgėjimo. Kraut telefą įdėčiau į porankio dėtuvę. Nei slidinėtų, nei bėda, kad nuslys. O jei tel pakrautas, tai jo juk neišimi iš rankinės ar kišenės kaip ir auto raktelių. Juk šiais laikais automobilis perskaito net žinutes  smile.gif

aš kai po Vilnių važinėju dažnai waze naudojuos, kažkaip įpratau su juo po miestą maltis. Mašinos navigacija nepatinka, nes ji tik žemėlapius turi, nerodo realaus mašinų srauto, o telefonas su mano mašina nesusinchronizuoja, kad waze galėčiau per mašinos ekraną paleist unsure.gif tai tas laikiklis man dar ir tam gal būtų patogu. Kad apšerkšnys telefonas, tai aš nebijau, nes niekad tiek nešaldau, max 5-8 laipsniais mažiau užsistatau nei lauko temperatūra.

plius aš spotify visada mašinoje jungiu, tai dar telefonu dainas pabrousinu prie šviesaforo biggrin.gif porankyje niekad nelaikau telefono. Žodžiu ieškau kažkokio naujausio sprendimo tuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 12:40)
aš kai po Vilnių važinėju dažnai waze naudojuos, kažkaip įpratau su juo po miestą maltis. Mašinos navigacija nepatinka, nes ji tik žemėlapius turi, nerodo realaus mašinų srauto, o telefonas su mano mašina nesusinchronizuoja, kad waze galėčiau per mašinos ekraną paleist  unsure.gif  tai tas laikiklis man dar ir tam gal būtų patogu. Kad apšerkšnys telefonas, tai aš nebijau, nes niekad tiek nešaldau, max 5-8 laipsniais mažiau užsistatau nei lauko temperatūra.

plius aš spotify visada mašinoje jungiu, tai dar telefonu dainas pabrousinu prie šviesaforo biggrin.gif porankyje niekad nelaikau telefono. Žodžiu ieškau kažkokio naujausio sprendimo tuo klausimu smile.gif

Aš naudoju masinoj magnetinį laikiklį į groteles montuojamą. Būna kartais kad teskiasi telefonas, nors tikrai magnetas stiprus. Bet labai patogu navigacija naudotis, neturėčiau kur kitur padėt telefono, o mašinos navigacija man nepatogi
Atsakyti