QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 12:10)
Na, senojoj auto, kur nebuvo laisvų rankų įrangos, ten telefas kabėjo ant grotelių. Vasarą apšerkšnydavo

grotelės nesulūžo, ir jis nekrisdavo. Kai nebuvo kitos išeities, buvo patogu. Bet pačiam telefui tai nekažką. O jei turi laisvų rankų įrangą, man asmeniškai kabantis telefonas būtų netgi trukdis. Priekinėje panelėje užtenka kompiuterio mirgėjimo. Kraut telefą įdėčiau į porankio dėtuvę. Nei slidinėtų, nei bėda, kad nuslys. O jei tel pakrautas, tai jo juk neišimi iš rankinės ar kišenės kaip ir auto raktelių. Juk šiais laikais automobilis perskaito net žinutes
aš kai po Vilnių važinėju dažnai waze naudojuos, kažkaip įpratau su juo po miestą maltis. Mašinos navigacija nepatinka, nes ji tik žemėlapius turi, nerodo realaus mašinų srauto, o telefonas su mano mašina nesusinchronizuoja, kad waze galėčiau per mašinos ekraną paleist

tai tas laikiklis man dar ir tam gal būtų patogu. Kad apšerkšnys telefonas, tai aš nebijau, nes niekad tiek nešaldau, max 5-8 laipsniais mažiau užsistatau nei lauko temperatūra.
plius aš spotify visada mašinoje jungiu, tai dar telefonu dainas pabrousinu prie šviesaforo

porankyje niekad nelaikau telefono. Žodžiu ieškau kažkokio naujausio sprendimo tuo klausimu