Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2020 12 29, 21:12)
drinks_cheers.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ačiū JustArm  4u.gif

Negaliu ir as susilaikyt nepagyrus JustArm notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 21:20)
A ko lakstai 🤣

aš tai pvz labai adekvačiai važiuoju, nu bet jie trikojus stato būtent ten, kur tiesus saugus kelias ir kaži kodėl pvz 70 ženklas stovi. o tu net nespausdama ramiai pravarai 90 ir viskas foto yra. Bauda irgi cool.gif

Ir dar taip operatyviai viskas per parą.
Ne taip kaip anksčiau po 5 mėn laukdavau savo kvitukų
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 20:15)
Yra fb grupė tokia, apie trikojus ir reidas vilniuje  biggrin.gif o šiaip nereik lakstyt  tongue.gif bet ir aš ne šventa  biggrin.gif labai noris man į tą ukmergės kalną spaust  biggrin.gif
Papildyta:

Ašsu mobileko navigacija visą europą išmaišiau, reikėjo man dabar pavažiuot į naujus rajonus, ir prieš nosį visus posūkius ir ženklus rodo, niekaip man nesekas, nors nusišauk  biggrin.gif įprotis visgi žiaurus reikals.

Jo, waze gerai Europoj, bet reik su protu ja naudot kad per vynuogynus nenuvestu.
Jei lakstyciau, gal ir sekciau tas grupes, vienetiniai atvejai per n metu ir dar niekas baudu neatsiuncia. S.Batoro g. nieks ant 50 nevaziuon, jie zino kur pastatyt ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 29 gruodžio 2020 - 21:25
QUOTE(keistuole @ 2020 12 29, 21:22)
aš tai pvz labai adekvačiai važiuoju, nu bet jie trikojus stato būtent ten, kur tiesus saugus kelias ir kaži kodėl pvz 70 ženklas stovi. o tu net nespausdama ramiai pravarai 90 ir viskas foto yra. Bauda irgi  cool.gif

Ir dar taip operatyviai viskas per parą.
Ne taip kaip anksčiau po 5 mėn laukdavau savo kvitukų

Sakai per parą? Tai turiu vilties negauti biggrin.gif prieš kelias savaites papuoliau.

QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 21:22)
Jo, waze gerai Europoj, bet reik su protu ja naudot kad per vynuogynus nenuvestu.
S.Batoro g. nieks ant 50 nevaziuon, jie zino kur pastatyt ax.gif.

Stato Batore dabar kai apribojimai?!? Ten net neįmanoma ant 40 važiuot. Važiuoju ant 70 ir visi lenkia, bet dar nemačiau trikojo.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 21:25)
Sakai per parą? Tai turiu vilties negauti biggrin.gif prieš kelias savaites papuoliau.
Stato Batore dabar kai apribojimai?!? Ten net neįmanoma ant 40 važiuot. Važiuoju ant 70 ir visi lenkia, bet dar nemačiau trikojo.

Nepasidurk, kai buvo naujai islietas asfaltas, mane “nushove”, kol stovejo laikini zenklai dar. Bet baudos taip ir neatsiunte, nuo spalio menesio tebelaukiu ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 21:35)
Nepasidurk, kai buvo naujai islietas asfaltas, mane “nushove”, kol stovejo laikini zenklai dar. Bet baudos taip ir neatsiunte, nuo spalio menesio tebelaukiu ax.gif.

Ten dabar normalūs ženklai, nebe tie laikini, bet vis tiek greitis nenormaliai ribojamas iki 40. Nesuprantu kada atšauks. Tik niekad nemačiau trikojo.
Atsakyti
Kazin ar trikojai fiksuoja jeigu masina be draudimo, blyn praziopsojau kad pasibaiges? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 22:25)

iš trikojų ant smūgio pareina
jei jau tiek lauki, panašu nebesulauksi
Atsakyti

Ir as gavau per para - autostradoj trikojis nukale nakti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 29 gruodžio 2020 - 21:55
o jūs mane paprotinkit, kaip susitvarkyt mašinoj, kad telefo vaizdą rodytų.
Aš kai perjungiu telefą į mašinos "planšetę" tai galiu naudotis waze arba google maps, visais, kuriems reikia inteneto, o kokiu maps.me ar kažkuo panašaus be interneto mano mašina nesupranta.
Tai kai važiuoju už LT turiu naudotis mažu mobiliako ekranu, o mašinos ekranas be naudos
Nes visi tie kelio reikalai užsieny internetą ryte ryja.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 12 29, 21:55)
o jūs mane paprotinkit, kaip susitvarkyt mašinoj, kad telefo vaizdą rodytų.
Aš kai perjungiu telefą į mašinos "planšetę" tai galiu naudotis waze arba google maps, visais, kuriems reikia inteneto, o kokiu maps.me ar kažkuo panašaus be interneto mano mašina nesupranta.
Tai kai važiuoju už LT turiu naudotis mažu mobiliako ekranu, o mašinos ekranas be naudos
Nes visi tie kelio reikalai užsieny internetą ryte ryja.

Tai čia tipo pas tau pet bliūtūfą netraukia?
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 21:22)
Jei lakstyciau, gal ir sekciau tas grupes, vienetiniai atvejai per n metu ir dar niekas baudu neatsiuncia. S.Batoro g. nieks ant 50 nevaziuon, jie zino kur pastatyt ax.gif.

Nevarau su waze. Man patinka here we go. Jis su gpsu varo. Nereik interneto.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 23:37)
Tai čia tipo pas tau pet bliūtūfą netraukia?

per bliūtūfą traukia tik deezeris, jei noriu tipo telefo vaizdo reikia jungt per usb, bet
tada nei here we go nei maps.me netraukia, tik visi tie internetiniai reikalai
Atsakyti