QUOTE(braskee84 @ 2021 02 21, 12:54)
Tiesa

Mano dukra pirmune, bet leidziu anglu, lietuviu papildomai. Leisciau ir matke, bet mokytoja nuotoliniu neveda pamoku. Ir dar dirbam savarankiskai, su vyru esam pasiskirste, as lietuviu ir anglu, vyras - matematika ir pasaulio pazinima. Labai dziaugiuosi, kad dukra lanko choreografijos mokykla, soka 3 k per savaite po 2,5 valandos, tai nors fizinis aktyvumas nenukentejo.
Labai laukiu, kad griztu vaikas i mokykla, nes kaip bebutu gaila, rezultatai nukencia, kitaip ir buti negali, na galbut su tam tikromis
isimtimis...
Mano vyresnėlis gabus, bet tinginys ir mokytojos tikrai baisiai nesistengia pamokoje išaiškinti, aš, jei matau, kad nesupranta, sėdžiu ir aiškinu, ypač matematiką, nors ji buvo pati mano nemėgstamiausia pamoka. O ką kalbėti apie prancūzų k., kai gauni pirmus metus mokytis, tarimo nemoki, o esi vertinamas taip pat kaip ir tie, kurie jau mokosi ketvirtus metus.
Apie pirmoką iš vis sunku kalbėti, paruošiamosios beveik nebuvo, kiek dar spėjom vasarą pasimokyti, o dabar labai skirtingo paruošimo vaikai susirinko ir panašu, kad mokytojai labai patogu, dirba su tais, kuriems sekasi, o man sako, tai Jūs galite visai nesijungti į pamoką, pasižiūrėkite, patys padarykite...
Taip, mano vaikui reikalinga pagalba, bet, kai jis kelia ranką ir jo net nemato, tai ką aš žinau, kai pasiskundžiau, tai sako, oi nemačiau...
O prie viso to dar fortepijonas, gimnastika, baletas, ritmika, baleto istorija, vaidyba...ir mano pačios nuotolinis darbas...ir mažoji.
Nežinau, kam gali patikti nuotolinis darbas, aš tai pasiilgau žmonių, šypsenų, suvokimo, kad ne tik keturios sienos yra aplink ir kompiuteris prieš akis...