Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 13:19)
<p>Bet jus nepamirskit kad viskas ir nuo vaiko gabumu priklauso. Vienam reikia kad tevai padetu, kitam korepetitoriu, kitam nereikia nieko  huh.gif as tai drasiai sakau kad buvau eiliniu gabumu vaikas, plius buvau gana aktyvi pana, jau nuo 17 metu ejau i klubus ir barus  huh.gif turbut dar tas mokslam nepadejo bet nieko tame as blogo nematau kai atsuku laika atgal. Isvaziavus i univera nenutrukau nuo grandines, mokiausi normaliai, kadangi mokslas buvo taip a taip mokamas. Darbu irgi perrejau visokiu bet dbr priklausau tam mazam procentui moteru IT ir to pasiekiau be jokiu papildomu mokslu ar mentoriu  huh.gif </p>

Manau daugiau priklauo nuo pedagogų kompetencijos ir noro dirbt. Tam ir studijuoja, kad sugebėtų mokyt visokių gabumų vaikus. Bėda, kad profesija visiškai nuvertinta tapo, ir ją dažnai rinkdavosi tie, kas kitur nepatenka, o diplomo nori.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 13:42)
 as tai ejau papildomai nes istot norejau kazkur o ne i pedagogini.

Vat su tokiu požiūriu ir prisidedam prie tokio pedagogų lygio, kokį turim, su retom išimtim.
Atsakyti

As del nuotolinio nenoriu bambet bet manau kad jis labiau tevam trugdo o ne vaikam  :D nemanau kad klasej mokytoja lygiai taip pat visu vaiku namu darbus speja patikrinti.  Bet ir su darbu tas pats. Ne visi geba gerai dirbti per nuotolini, zinau tokiu darbdaviu kurie vercia eit i ofisa nes darbuotoju rezulatatu nera. Kiek imoniu susilpnejes klientu aprarnavimas, bet tada vel pagalvoju kad ne visi geba ir organizuoti darba nuotoliniu budu.  Bet kad ir kaip butu, situacija nera normali, nera normalu kad negali nieko planuot savo gyvenime nes nezinai kas gali nutikti po 2 savaiciu. Visi esam pavarge, visiem atsibodo. Vakar buvau kirpykloje tai tik tiek ir tesugebejom pasipasakoti kad atsibodooooo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 vasario 2021 - 13:54
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:42)
<p>Na pripazinkim nelengva pripazinti kad tavo vaikas vidutiniu gabumu ar kazkas panasaus  huh.gif  as tai ejau papildomai nes istot norejau kazkur o ne i pedagogini. Nors kai pagalvoji klausimas ar as i tikrai norejau istot ar tai buvo tiesiog savaime suprantamas dalykas  biggrin.gif dabar kazkaip viskas kitaip, nebera tu klisiu arba man atrodo kad nebera.</p>

Patikekit, tikrai yra ir turbur dar labiau nei anksciau.
Atsakyti

Manau daugiau priklauo nuo pedagogų kompetencijos ir noro dirbt. Tam ir studijuoja, kad sugebėtų mokyt visokių gabumų vaikus. Bėda, kad profesija visiškai nuvertinta tapo, ir ją dažnai rinkdavosi tie, kas kitur nepatenka, o diplomo nori.
Papildyta:
Vat su tokiu požiūriu ir prisidedam prie tokio pedagogų lygio, kokį turim, su retom išimtim.

Nesigincysiu  :huh2: taip mano laikais i pedagogini stodavo mokytis tie kurie niekur neistodavo. 

Atsakyti
Man tai keista, kad tiek daug piktinimosi ir stebėjimosi dėl situacijos biggrin.gif lyg mokykloj istorijos nebūtume mokęsi biggrin.gif palyginus visai neblogai tvarkomės- ne maras gi biggrin.gif kuo jau mes čia tokie išskirtiniai, kad mus pandemijos turėtų aplenkti? biggrin.gif
Atsakyti

Per si karantina turbut perskaiciau daugiau knygu nei per pastaruosius 10 metu. Ypac daug istoriju apie holokausta, tremimus, kara. Tai budavo momentas kai galvodavau dzin ta pandemija, svarbu kad pavalgius siltai ant sofos sedziu  :D 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:52)
<p>As del nuotolinio nenoriu bambet bet manau kad jis labiau tevam trugdo o ne vaikam  biggrin.gif nemanau kad klasej mokytoja lygiai taip pat visu vaiku namu darbus speja patikrinti.  Bet ir su darbu tas pats. Ne visi geba gerai dirbti per nuotolini, zinau tokiu darbdaviu kurie vercia eit i ofisa nes darbuotoju rezulatatu nera. Kiek imoniu susilpnejes klientu aprarnavimas, bet tada vel pagalvoju kad ne visi geba ir organizuoti darba nuotoliniu budu.  Bet kad ir kaip butu, situacija nera normali, nera normalu kad negali nieko planuot savo gyvenime nes nezinai kas gali nutikti po 2 savaiciu. Visi esam pavarge, visiem atsibodo. Vakar buvau kirpykloje tai tik tiek ir tesugebejom pasipasakoti kad atsibodooooo. </p>

Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
Ar dar bus skaičiukų iš 696 siuntos?
Atsakyti
Old navy apie 40% nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 02 21, 12:54)
Tiesa  smile.gif Mano dukra pirmune, bet leidziu anglu, lietuviu papildomai. Leisciau ir matke, bet mokytoja nuotoliniu neveda pamoku. Ir dar dirbam savarankiskai, su vyru esam pasiskirste, as lietuviu ir anglu, vyras - matematika ir pasaulio pazinima. Labai dziaugiuosi, kad dukra lanko choreografijos mokykla, soka 3 k per savaite po 2,5 valandos, tai nors fizinis aktyvumas nenukentejo.
Labai laukiu, kad griztu vaikas i mokykla, nes kaip bebutu gaila, rezultatai nukencia, kitaip ir buti negali, na galbut su tam tikromis
isimtimis... 4u.gif

Mano vyresnėlis gabus, bet tinginys ir mokytojos tikrai baisiai nesistengia pamokoje išaiškinti, aš, jei matau, kad nesupranta, sėdžiu ir aiškinu, ypač matematiką, nors ji buvo pati mano nemėgstamiausia pamoka. O ką kalbėti apie prancūzų k., kai gauni pirmus metus mokytis, tarimo nemoki, o esi vertinamas taip pat kaip ir tie, kurie jau mokosi ketvirtus metus.
Apie pirmoką iš vis sunku kalbėti, paruošiamosios beveik nebuvo, kiek dar spėjom vasarą pasimokyti, o dabar labai skirtingo paruošimo vaikai susirinko ir panašu, kad mokytojai labai patogu, dirba su tais, kuriems sekasi, o man sako, tai Jūs galite visai nesijungti į pamoką, pasižiūrėkite, patys padarykite...
Taip, mano vaikui reikalinga pagalba, bet, kai jis kelia ranką ir jo net nemato, tai ką aš žinau, kai pasiskundžiau, tai sako, oi nemačiau...
O prie viso to dar fortepijonas, gimnastika, baletas, ritmika, baleto istorija, vaidyba...ir mano pačios nuotolinis darbas...ir mažoji.
Nežinau, kam gali patikti nuotolinis darbas, aš tai pasiilgau žmonių, šypsenų, suvokimo, kad ne tik keturios sienos yra aplink ir kompiuteris prieš akis...
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 21, 15:13)
Ar dar bus skaičiukų iš 696 siuntos?

Tik vėlai vakare baigsim siųsti. Ar bus konkrečiai jūsų, nepasakysiu 4u.gif
Atsakyti

Nežinau, kam gali patikti nuotolinis darbas, aš tai pasiilgau žmonių, šypsenų, suvokimo, kad ne tik keturios sienos yra aplink ir kompiuteris prieš akis...
As esu is tu kuri ir iki karantino ofise budavo max 2 kartus per savaite o kartais karta per 2 menesius :D dar dbr juokiuosi prisiminus kaip anais metais isvaziavau atostugaut, i komandiruote, tada sventes, tada dar kazkas, atejau i darba gal sausio gale ir kolega priejes klausia, sako kur buvai? Rusu kaledas ir naujus metus sventei? :D  :D  :D  Bet net as noriu bent tureti teorine galimybe nueiti i darba, nesvarbu kad tas nebudavo daznai. Tik nedekit tusciu vilciu, turiu draugu kurie padeda vyriausybei su duomenu analizem tai pagal viska be geguzes sako kazi ar kazkas pasikeis. Nors bus matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 vasario 2021 - 14:48