Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Neturėjau gyvenime nė vieno korepetitoriaus, bet laikiau ir chemijos egzą, ir univere aukštosios matematikos pas a.a. Burgį 10 turėjau ax.gif O mokiaus eilinėj provincijos mokykloj.

Savo vaikams reikia adekvačius lūkesčius turėt ir nedaryt jų savo neišpildytų svajonių realizacijom. Bile laimingi būtų, ar statybininkais, ar batsiuviais, ar medikais bus wub.gif

Tai jaučiu, mano ilgai lauktas žalias švarkas toj strigusioj siuntoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 09:34)
Labas, mergicos  4u.gif

Sorry, kad aš čia taip ne temon.... bet man reik bendraminčių shipui pasidalint. Gal kam kokio virtuvės rakando ar pričendalo reik? Siuntimas 10€, mano 1 daikc bais pabrangtų  biggrin.gif tai mielai priimčiau ką į company  ax.gif

https://www.1a-neuware.de/

Jei dar nepirkote, prisijungciau Su 1 daikc ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamika. @ 2021 02 21, 15:22)
Jei dar nepirkote, prisijungciau Su 1 daikc ax.gif

Super. Man į wacapą parašykit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 21, 13:44)
Ir kam reikia korepetitoriu? Kad vaiko pazymiai butu desimtukai. Pagailekit savo vaiko. Universitete susidure ne su vienu atveju; kai vaikai priprate buti pirmunais, o univere to lygio negali pasiekti, jie arba perdega arba atsiduria ligonineje, ypac tokiu atveju buna LSMU

Ne, ne del pazymiu, o del ziniu. Anglu mokytoja sirgdavo, jungdavo klases, ko pasekoje, pamaciau, kad vaikas nemoka absoliuciai nieko. Dabar pradejo po truputi vytis, pagerejo rezultatai. Ji pati labai dziaugiasi ir nori anglu pamoku. Gal uzteks siu metu ir kitais nebereikes. Su lietuviu vel kita istorija. Testus mokykloj paraso puikiai, bet klysta diktantuose, kodel nepadeti vaikui, juo labiau, kad turim tooookia mokytoja, kuri kiekviena pamoka pavercia zaidimu, vaikai renka +-, renkamas laimetojas. Vaikas net spirga pries pamoka biggrin.gif Ir taip, vaikas vidutiniu gebejimu, kuriam reik pagalbos, bet ne del pazymiu, o tiesiog, kad nebutu spragu ir mokytis butu smagu 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmoko mokytoja per susirinkimą neseniai pasakė, oi, aš čia gi pagalvojau, kad gi ir Jūs turbūt dirbate. biggrin.gif Užduočių milijonas, aš jau dalies, tokių kaip nufotografuoti ar filmuoti fizinius pratimus, nesiunčiu. Ir pasakiau jai, kad nesiųsiu, nes dirbam abu su vyru iš namų, pilna darbo diena, o kartais ilgiau, kur dar visą namų ruoša. Ir dar mokytojų etatus perėmusi, tai vienam, tai kitam reikia padėti. Gerai, kad vyriausiam nereikia nieko, tik išklausyti jį. Po tokių darbo dienų aš visiškai be jėgų.. Ir mokslai mažųjų pradinukų tikrai į blogesnę pusę nusivažiavo..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 13:03)
O kas prieš 20 metų buvo geriausia mokykla? Licėjus?
Aš prieš 25 baigiau, bet kiek žinau, tai lyg ir dauguma kursiokų apsėjo be korepetitorių  blink.gif

Aš irgi baigiau eilinę Vilniaus vidurkę be jokių korepetitorių, bet ir į teisę įstojau, ir baigt ją sugebėjau. Ir buvau net gi labai linkus į vakarėlius biggrin.gif iš vakarėlių į paskaitas varydavau.

Maniškis kašioru, o sakė kai baigs karjerą bus pilotu  biggrin.gif 16 metų laikys teises  perims tėčio verslą, mokysis anglų ir rusų kalbą ir milijonas pas jį planų. Bet man džiugu, kad vaikas turi norų ir svajonių. Jo nereik stumt.

Maniškė varys į Ameriką studijuoti ir gyventi unsure.gif vis pasakoju, kad ten pinigai ant medžių neauga, reikia daug dirbti, o emigrantams dar daugiau. Bet panašu, kad jau ta stadija - ai ką tu mam supranti unsure.gif visiška Amerikos svajonė, niekaip nesuprantu iš kur ir kodėl. Net su sese kalba, kaip viena kitą lankys, nes mažoji tai su manim gyvens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 15:43)
Aš irgi baigiau eilinę Vilniaus vidurkę be jokių korepetitorių, bet ir į teisę įstojau, ir baigt ją sugebėjau. Ir buvau net gi labai linkus į vakarėlius biggrin.gif iš vakarėlių į paskaitas varydavau.
Maniškė varys į Ameriką studijuoti  ir gyventi unsure.gif  vis pasakoju, kad ten pinigai ant medžių neauga, reikia daug dirbti, o emigrantams dar daugiau. Bet panašu, kad jau ta stadija - ai ką tu mam supranti  unsure.gif  visiška Amerikos svajonė, niekaip nesuprantu iš kur ir kodėl. Net su sese kalba, kaip viena kitą lankys, nes mažoji tai su manim gyvens biggrin.gif

Bet tai vaiko noras, ne tavo. O paprastai būna atvirkščiai. Tėvai nori, vaikai ne.

Viskas. Einu batų pirkt. Pradžiai iš nordSTRIOMO 😁
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 15:56)
Bet tai vaiko noras, ne tavo. O paprastai būna atvirkščiai. Tėvai nori, vaikai ne.

Oj ne, man tas savo neįgyvendintų svajonių realizavimas vaikų sąskaita nesuprantamas. Milijonas būrelių, milijonas korepetitorių unsure.gif o tada psichologai, depresijos ir visa kita nes kažkada “perdega”.

Man reikia batų. Noriu kokiu kerzų fainų. Dar tie vakarykščiai camper akyse stovi, bet 36 kiek pamenu camper man mažokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 15:05)
Jau tik pakalbini kokią su lexusu supermamytę, tai jėzuitai nuo lūpų ir nenueina.

Kažin, nors poterius moka? biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 15:56)

Katarų?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 14:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72787710" data-time="1613911343"><div><p>Kodėl nelengva? Mano vaikas visiškas vidutiniukas. Ir tikrai nieks iš jo daigiau nei sugeba nereikalauja ir neperku jokių korepetitorių.</p></div></blockquote><p>Na ten kalbejo apie tuos vaikus kur tevai siuncia i tas susitirpintas mokyklas. Tai tokiem tevam turbut nelegva smile.gif</p>

Realiai, kai leidžiami vaikai į 100 būrelių, pas korepetitorius tevam daugeliu atvejų labai patogu, nes vaikas užimtas ir gali prieš kitus pasigirt, koks jis nuostabus kiek daro, bet ne visiems vaikams tai patempti, tai lb būdinga Vilniui ir Kaunui tikrai, kt miestų nzn...
Sūnus liko 3 už brūkšnio į ktu gimnazija istot, liko Saulės g Kaune, bet mokytojų rinkinys papuolė nekoks, motyvacijos apskirtas nulis ir taip bėdų buvo.. Bet ačiū die pabaigė, dabar mokosi kolegijoje ir lb patenkintas. Bet jau apie Saulės gimnazija negaliu pasakyt ne vieno gero žodžio.. Patyčios, vaikai kas daugiau pinigų atsineš, geresniais rūbais aprirengs ir su prabangesne masina atvažiuos... Va pažįstamos sūnus net su trulu iš pakaunes važiuodavo į mokyklą nes vaikai tyčiojasi kad motina su kabluku atveža, nors ir tik metu senumo.
O mokytojai tikrai tingi dirbt, ne visi, bet dalis, lygiai taip kaip ir dėstytojai... Kol padengines jų spragas korepetitorius, taip ir suksimes užburtam rate..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 vasario 2021 - 16:16
natūralios odos suknelė ir dar ekstra nuolaida taikoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 17:43)
visiška Amerikos svajonė, niekaip nesuprantu iš kur ir kodėl. Net su sese kalba, kaip viena kitą lankys, nes mažoji tai su manim gyvens biggrin.gif

Maniau, kad dabartinis jaunimas pasimaises del Korejos. Keisk krypti. Ten geriau gyventi, nei Amerikej biggrin.gif
Atsakyti