Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 13:42)
<p>Na pripazinkim nelengva pripazinti kad tavo vaikas vidutiniu gabumu ar kazkas panasaus  huh.gif  as tai ejau papildomai nes istot norejau kazkur o ne i pedagogini. Nors kai pagalvoji klausimas ar as i tikrai norejau istot ar tai buvo tiesiog savaime suprantamas dalykas  biggrin.gif dabar kazkaip viskas kitaip, nebera tu klisiu arba man atrodo kad nebera.</p>

Kodėl nelengva? Mano vaikas visiškas vidutiniukas. Ir tikrai nieks iš jo daigiau nei sugeba nereikalauja ir neperku jokių korepetitorių.
Atsakyti

Kodėl nelengva? Mano vaikas visiškas vidutiniukas. Ir tikrai nieks iš jo daigiau nei sugeba nereikalauja ir neperku jokių korepetitorių.

Na ten kalbejo apie tuos vaikus kur tevai siuncia i tas susitirpintas mokyklas. Tai tokiem tevam turbut nelegva :)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 15:42)

Aš irgi savo vaikams sakau - nes reikia ir paprastų darbininkų, negali visi būti gydytojais ir prezidentais (aišku, su sarkazmu, bet realiai - gi teisybė biggrin.gif )
Atsakyti
Ir man atrodo- geriau normaliai besimokantis vaikas vidutiniškoj mokykloj, nei besivelkantis gale, bet prestižinėj. Kam žmogų gniuždyt nuo vaikystės?
Atsakyti
As irgi noriu, kad grįžtu, bet tik dėl to, kad man gaila vaiko akiu. Realiai nuo 8.30 iki 15.00 arba 16.00 kiekviena diena prie kompo. Dar sestadieniais nuotolinis burelis, dar sekmadienias ruosiasi komunijai unsure.gif
Del mokslo kokybes neburbesiu, mokytoja musu stipri. Bet maniske gerai mokinosi ir pries tai, as esu ta mama, kuri nuo siu mokslo metu nesikisa. Maniske trecioke.
Tiesa, pirmas karantinas buvo pragedija. Ir vaikai nesigaude, ir mokytojai sistemos nebuvo atkale. Antra karantina jau mokytojai prisitaike, puikiai, nieko tikrinti nereikia, nieko aiskinti nereikia. Maniske lanko po pietu grupe, ten padaro namu darbus ir knyga paskaito.

QUOTE(spygliz @ 2021 02 21, 11:29)
Mūsų paruosiamukes nuotolinis yra užduotys ikeliamos į manodienyna. Sorry bet tokio mokymosi nebenoriu...

Mes irgi tik gaunam uzduotis, sekasi jam gerai, bet su noru tai sakes unsure.gif

QUOTE(Kirisama @ 2021 02 21, 11:56)
Mano vyro darbe nėra karantino, tvarkingai turi eit į darbą ir dirbt, plius papildomi darbai, plius statybos, kad mane išleisti su mano darbo reikalais, jis turi imti atostogas. Deja, tokia mano šeimos realybė, kai jis turi laiko, tai aišku, padeda vaikui pasimokyti matematikos, arba su mažąja į lauką išeina, bet tikrai ne kasdien.

Musu tetis irgi dirba kaip ir per pirma, taip ir dabar pilnu tempu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 15:01)
Ir man atrodo- geriau normaliai besimokantis vaikas vidutiniškoj mokykloj, nei besivelkantis gale, bet prestižinėj. Kam žmogų gniuždyt nuo vaikystės?

Dėl bendruomenės, mokytojų ir klasiokų. Iš patirties sakau, nes pati iš vidurinės perėjau į geriausią miesto gimnaziją. Praktiškai jokių patyčių, daug renginių, o darbštūs ir sumanūs klasiokai labai motyvuoja ir pačiam pasitempti.

Na bet man labai labai su mokytojais pasisekė, labai smagu prisiminti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 21 vasario 2021 - 15:07
QUOTE(Juorita @ 2021 02 21, 09:16)
Labas rytas, sugalvojau kad tokios striukės iš Uniqlo pavasariui reikėtų, gal kas patartumėte kaip dydžiai, jei paprastai iš Usa perku 10 dyd, Dzinsai 30, L žiūrėti? Tik pora golfų kolkas turiu iš čia, nes kiek pirkau, tiek netiko dydžiai. Bijau ir vėl prašauti.
https://www.uniqlo.c...uickView=429459

Manau L. Aš su 8 M ir L turiu, tai M per klubus viena saga neuzsisega..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 21, 14:46)
Aš irgi savo vaikams sakau - nes reikia ir paprastų darbininkų, negali visi būti gydytojais ir prezidentais (aišku, su sarkazmu, bet realiai - gi teisybė  biggrin.gif )

Nes tarybiniais laikais baigti tokį vu buvo kažkas už sąmonės suvokimo ribų ir didžiausias pasiekimas. Mano mamos laikais, didžiausias prestižas buvo mokytis dailioškėj. Todėl jos tėvai darė viską kad ji ten su broliu stotų. Mano mama baigė dailės akademiją, bet didele menininke nepatapo, nes viskas buvo per prievartą ir vardan prestižo o ne iš pašaukimo. Kad turi žmogus polinkį menui dar ne viskas. Brolio į dailioškę nepriėmė. Todėl iš tų vilčių žlugimo žmogus prasigėrė. O gal būtų buvęs geras statybininkas. Nes taip pat turėjo auksines rankas. Dabar gi, valdo jėzuitai ir licėjai. Jau tik pakalbini kokią su lexusu supermamytę, tai jėzuitai nuo lūpų ir nenueina. Fuj nekenčiu. O didžiausias juokas ima, kai kokia pirmoko mama žino, kad jos sūnus ar dukra po mokyklos mokysis Anglijoj, Australijoj ir tt. Tada pagalvoji kokie nabagai jos vaikai. Išprievartauti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 16:05)
Tada pagalvoji kokie nabagai jos vaikai. Išprievartauti.

o realiai visi nori būti jotuberiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 21, 13:37)
Va cia ir yra is dalies problema; ka ir dabar pastebiu; kad tevai bando ikisti savo vaikus i stiprias mokyklas, o ten vaikai nepaveza to kruvuo. Taigi samdomi korepetitoriai pvz jau treciokui, ruosia stojamiesiems i penkta klase. Kai istoja ir vaikui per sunku, o tose mokyklose  nera palauk, silpnesniuju problema, ju paciu reikalas, tai vel samdomi korepetitoria. Tikrai ne viena toki atveji zinau, kai tevams svarbiau prestizine mokykla, nei pats vaikas . Kalbu apie mazesnius vaikus, tikiuosi gimnazistai jau patys gali spresti ir pasirinkti, kur jie nori mokytis

Dukra mokosi stiprioje mokykloje. Taip, deja pritariu. Reikia vertinti vaika, yra tikrai kuriems labai sunku. Nespeja, nesusigaudo ir poto tevai kazkodel pyksta ant tu vaiku ir ju tevu, kurie speja ir sugeba rolleyes.gif
Atsakyti

Dėl bendruomenės, mokytojų ir klasiokų. Iš patirties sakau, nes pati iš vidurinės perėjau į geriausią miesto gimnaziją. Praktiškai jokių patyčių, daug renginių, o darbštūs ir sumanūs klasiokai labai motyvuoja ir pačiam pasitempti.

Na bet man labai labai su mokytojais pasisekė, labai smagu prisiminti wub.gif

Mano patirtis kita. As irgi perrejau i geriausia miesto gimnazija bet buvo ir patyciu ir aplamai mokykla stipri buvo bet kartu ir auksiniu teveliu vaikuciu  :) pazinojau visa auksini jaunima tais laikais o mokytis mokesi kas norejo, kas nenorejo nesimoke vis tiek. 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 21, 15:08)
o realiai visi nori būti jotuberiais  biggrin.gif

Maniškis kašioru, o sakė kai baigs karjerą bus pilotu biggrin.gif 16 metų laikys teises perims tėčio verslą, mokysis anglų ir rusų kalbą ir milijonas pas jį planų. Bet man džiugu, kad vaikas turi norų ir svajonių. Jo nereik stumt.
Atsakyti