QUOTE(musiukas111 @ 2021 02 21, 16:23)
Maniau, kad dabartinis jaunimas pasimaises del Korejos. Keisk krypti. Ten geriau gyventi, nei Amerikej
O taip

Jau ir aš turbūt važiuosiu
QUOTE(SeaWave @ 2021 02 21, 17:01)
Sveikos, na ir išsiplėtėt su mokslais.
Aš pati anglų k. mokinu. Nuo vaikystės mokytoja norėjau būt. Myliu savo darbą. Stengiuos kuo kokybiškiau mokyt tiek mokykloj, tiek papildomus mokinius, suaugusius ir paauglius namie. Niekad nedėjau nei vieno skelbimo, o mokinių visų neaprėpiu kiek norinčių yra mokytis. Vykdau Erasmus projektus, vykstam į užsienį su mokiniais. Man truputį skaudu, kai taip ant mokytojų "stumia".
Manau kiekvienas mokinys ateina pasisemti žinių su skirtingu indu. Baigiau ne pedagoginį. Taip, visokių mokytojų yra, ir tų kurie kenčia savo darbe ir kurie laimingi tuo, ką daro.
Tikrai sunkiau mokyti(s) nuotoliniu, nes mokiniai net kompiuterinius žaidimus žaidžia per pamokas kituose įrenginiuose, visko būna

.
Linkiu, kad greičiau grįžtume į normalų ugdymą
Peace
Tokius kaip jūs ant rankų nešiojam, - tiek kaip mama, dabar, tiek kaip buvusi mokinė kažkada.
QUOTE(Alexia @ 2021 02 21, 17:44)
Taip, labai daug reiškia bendruomenė , ten kitoks požiūris ir į tą besivelkantį. Dukra iš labai prastos papuolė į žymiai geresnę. Tai vien tvarka, organizavimas, informavimas, bendravimas. Mes iš chaoso mokyklos atėję tai man kažkas wau. Viena mokytoja iš buvusios ten perėjo, sakė jausmas kaip iš pragaro į rojų. Dukra vidutinionė, niekur nespaudžiu, nieko nelobinu

, bet pasiūliau pabandyt įstot ir įstojo ir labai džiaugiasi. O ten į Licėjus ir Biržiškas turi ne tėvai stumt o vaikai kurie labai motyvuoti ir aiškiai žino ko nori toliau.