as irgi nesuprantu to noro susirgti. Mano jauna sveika drauge dusinejo po kovido puse metu, dar dabar skundziasi :Dkadangi as jokiu problemu po skiepo neturiu tu kuriu neturejau anksciau tai kazkaip nematau problemos persivakcinuoti. Nuo gripo skiepijuos kas metus, nuo erkinio persivakcinuoju, nuo tymu persivakcinavau nes irgi neturejau jau antikuniu
Aš čia labiau desperatiškai rašau.
Mano dukterėčia kovide šiuo metu dirba, tai aš viską labai gerai žinau. Reanimacijoj 100 proc. be skiepų.
Jau ne kartą sakiau - trečio skiepo aš bijau, nes man šalutiniai, kurie po skiepo. Ir kalbu ne apie tempą ar pan.
Mūsų kaimynės sūnus irgi Kūčių vakarą 50-ies numirė
Sūnėnui 11-mečiui po beveik besimptomio visiškai parėjo žarnynas, nu visai čia ne juokas
Mano dukterėčia kovide šiuo metu dirba, tai aš viską labai gerai žinau. Reanimacijoj 100 proc. be skiepų.
Jau ne kartą sakiau - trečio skiepo aš bijau, nes man šalutiniai, kurie po skiepo. Ir kalbu ne apie tempą ar pan.
Ne bijot reik, o apsidraust. Pasidaryk koaguliograma, pasitark su gyd, gal antikoaguliantu profilaktikos reik. Viska galima daryt maximaliai saugiai.
Mano giminaitei baigėsi 2 skiepai, vakar pasidarė antikūnius, šiandien seselė paskambino ir pasakė,kad turi tiek, kad jau laboratorija net nebeskaičiuoja.Apsidžiaugė belekaip, sako 2 mėn ir turbūt daugiau,dar galiu nesiskiepyti 3 skiepu. Ir va, skaitau delfi, kad nuo sausio 10 d, jos antikūniai nebesiskaitys, norint gauti GP, reikia vistiek trečio skiepo…nesuprantu logikos…
Dar nepaminėjau, kad už antikūniu tyrima mokėjo, nes pas mus kaime nemokamiems tik registruoja ir bus tik sausio mėn
jei pasidarai antukinius iki sausio 10 tai kaip supratau dar prates GP o veliau bus matyt, viskas labai greit keiciasi.
na, aš tikrai nesu prieš skiepus ir buvau 9 danguje, kai skiepą gavaum bet trečiu bijau skiepytis, nes ypač po antro skiepo visą savaitę su nežmoniškais skausmais gyvenau, man ankilozinis spondilitas. O dar , kai ir pasiskaitai, kad po trečio skiepo net biologiniai pradeda neveikti, skausmai atsinaujina, nors suprantu, kad labai skirtingai kiekvienam gali būti, bet vis viena... O šiandien buvau pas šeimos gydytoją, kalbėjau apie skiepą ir apie baimes, absoliučiai nieko nepasiūlė, tik atsakymas buvo: na taip, suaktyvina skiepas... Kraujo krešumo tyrimą ( ne dėl skiepų, dėl operacijos) pasidariau šiandien, viskas gerai, bet kas iš to. Nenoriu ir susirgti, bet bijau ir skiepytis, kuuu daryt?
Man irgi buvo šalutiniai - tiesiog imunitetas itin jautriai sureagavo, išbėrė rankas, buvo tikrai labai prasta savijauta, bet be temperatūros. Trečiu pasiskiepijau prieš savaitę - vakare tik truputį drbulys purtė, bet net nesu tikra ar ne lauke truputį pašalau. Gal reikia su gydytoju pasitarti? Aš asmeniškai vakcinavausi ta pačia, kuria ir anksčiau buvau skiepyta.