Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano sūnus planuoja pirkti žadintuvą. Bo nes mama kartaus sugenda ;)

Ok, sakau. Taupykis.

Vat tau idėja Kalėdų dovanai

Atsakyti

Ai, mano iki 18 taip ir nesugeba atsikelti, skambina ir socialinė, ir pas auklėtoją buvau, ir direktorė pernai išmesti iš mokyklos ketino... Deja, parpia kaip šernas... Dabar laukiu armijos 😁 

Mažoji tokia pati miegalė, va pas Elija abu parą išmirgojo vos ne 🙈🤣😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 lapkričio 2019 - 20:36

Ai, mano iki 18 taip ir nesugeba atsikelti, skambina ir socialinė, ir pas auklėtoją buvau, ir direktorė pernai išmesti iš mokyklos ketino... Deja, parpia kaip šernas... Dabar laukiu armijos 😁 

Mažoji tokia pati miegalė, va pas Elija abu parą išmirgojo vos ne 🙈🤣😂

Tai į armiją gi loterijos principu ima. Nebent savanoriu eis. O ir laukt gali tekt iki 25 m 😂

Atsakyti

as tai matai pazistu kad 28 ir 31 metu sunaitelius mamos taip i darba ir kilnoja.Ir teisina tuo paciu.

Tai cia yra mamos klaida, kur suaugusius vaikus dar priziureti reikia. 

Augantys vaikai-paaugliai ryte neatsikeliantys nebutinai bus tinginiai suauge. Kartais ta tevu pagalba, o ne mustravimas padaro daugiau naudos, ne zalos. 

Atsakyti

Žadintuva išgirsti galima tokiu būdu: nuperki tokį senovinio tipo mechaninį, ar šiaip garsų, įdedi į metalinį kibirą, kurį pastatai kitam kambario gale toliau nuo lovos. Kad išjungti turėtų išlipti iš lovos.

tai tipo jau aš tai neatsikelčiau nuo tokio būdo? :D galiu 100% garantuot, kad aš greičiau ateičiau tą kibirą ir žadintuvą pro langą išmest, nei mano vaikas :D

ir šiaip - ačiū už nuomones, bet aš neprašiau pagalbos, kaip man vaiką prikelt :D nu paburbu, pasibėdavoju, bet kaip kėliausi, taip kelsiuos ir toliau :) ir kelsiuos kol reiks :) galiu tik prižadėt, kad tikrai ne iki 28 ar 31 metų :lol:

Atsakyti

O valgyti pasiimti jis sugeba puikiai. Tiesiog nenori gamintis, todėl valgo bet ką. As nenoriu kad valgytų bet ką, užtat pagaminu jam. Žinok ir vyrui gaminu, nors jis jau didelis savarankiškas berniukas 😂. 

nu va matai koks skirtumas - mano devynmetė kažką nesudėtingo gali ir netingi pasigamint, o taviškis vyresnis nenori/tingi. tai man geriau ją rytais pažadint, nei sukt kepenis dėl maisto, nes galiu tiek maisto produktų palikt, tiek pinigų, alkana neliks. 

Atsakyti

Kvyyyy, Frofe, kvyyyy!!!  Mano vaikai net brokolius valgo. Patys. Pietums. Ok, jei namie nėra picų, aktimelio ir smūčių.

Sūnus sakė džiaugsis daržovių smulkintuvu (ne Kalėdoms, nes ir manęs... Arba dovanotojo .... nei keptuvė, nei indaplivė nedžiugintų). Mėgiamiausia laida - gardu gardu. Ryte verda man espreso.

Kad nenusaldinčiau - ryte kelia skandalus dėl pamestų/baisių/nederančių kelnių. Ramiai maunas skirtingas kojines.

Mano amariliai pražydo. Einu, medaus pavalgysiu. Tėtuko nebesukto.

Atsakyti

tai tipo jau aš tai neatsikelčiau nuo tokio būdo? :D galiu 100% garantuot, kad aš greičiau ateičiau tą kibirą ir žadintuvą pro langą išmest, nei mano vaikas :D

Langas may happen ir neatidarytas, vieni nuostoliai.

Atsakyti

Langas may happen ir neatidarytas, vieni nuostoliai.

oj, žinok, man visi langai, kaip Jėzui jūra, atsiveria, jei ką išmest ryte prižadinta noriu :lol:  tai žinok apart telefono žadintuvo manęs nieks ir nežadina, nes bijo būt išmesti :D

Atsakyti

O teleeeeeefone yra sm, ir jis žino, kad nebus išmestas... Išmanusis  :B​ 

Atsakyti

O teleeeeeefone yra sm, ir jis žino, kad nebus išmestas... Išmanusis  :B​ 

SM ne tik telefone yra, tai ne rodiklis :D šiaip gaila, nu kasryt po telefoną pro langą...nu gi biškį neuždirbu aš dar tiek :lol:

Atsakyti

nu va matai koks skirtumas - mano devynmetė kažką nesudėtingo gali ir netingi pasigamint, o taviškis vyresnis nenori/tingi. tai man geriau ją rytais pažadint, nei sukt kepenis dėl maisto, nes galiu tiek maisto produktų palikt, tiek pinigų, alkana neliks. 

Na bet gi suki  kepenis dėl maisto vistiek. Gamini  juk šeimai. Ar ji pagamina visiems? 

Atsakyti