Pratinu šunėką prie naujų namų, bijo laiptų 😁
Oi Rykute, mano pirštai dar atsimena tavo šuniuko garbanėles Tokio nebuvau anksčiau glosčius, kaip pliušinis gyvas žaisliukas
Ooo, tai jis ir pačiupint toks meilybė, kaip atrodo????
Jis labai mielas visomis prasmėmis, minkštas, žaismingas, nesišeria ir nėra labai lepus. Truputį bailiukas. 🥰
O alergikam atopikam tinka?
Sako tinka, bet reikėtų gal pirma pasibūti su šunimi kelis kartus ir tada žiūrėt 🙄
Man tiko, bet labai trumpas kontaktas buvo
Nors va, katę turėjom ir nepasireiškė niekad jokia reakcija. Dar man žaizdas lyžteldavo ir nieko
Labai mielas šuo
man irgi nieko nereikėjo, bet gavau keptuvę ir kašmyro šaliką, tai džiaugiuosi ai dar dovanų kuponą
gerai, kad prisiminiau va ten batus ir nusipirksiu jaučiu
Dėl kontakto tai žinau, mano dukra gali tikrinti plikkačių ir pusplikkačių veislės grynumą.
Aš visiška "katinė", bet tos plikos ar pusplikės tai kažkoks padaras iš pragaro, ne katė
Nu tai tu normaliam Meino meškėnui ar britų trumpaplaukiui neakergiška.
Sveikos antrą Kalėdų rytą
Planų kitiems metams niekad nesudarinėju, tik kelionių į Lietuvą grafiką
Ech, Europa atostogauja, o Amerika dirba
Kazkaip liudnai nuskambejo tas grafikas i LT, Festina. As anksciau labai Europos pasiilgdavau. Dabar jau vsio. Nebesijauciu "saviake" niekur.
As retkarciais beuzsuku, nes daug pasikeitimu namie, vos ka speju, vis pagalvodavau, ko cia taip tylu, maniau tiesiog burbulai "sizzled" ir vsio, bet pasirodo jus i chat'us persikelet
. Yra racijos.
Su sv. Kaledom visas!