Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pratinu šunėką prie naujų namų, bijo laiptų 😁

Pridėta:

Atsakyti

Oi Rykute, mano pirštai dar atsimena tavo šuniuko garbanėles  :D  Tokio nebuvau anksčiau glosčius, kaip pliušinis gyvas žaisliukas  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 26 gruodžio 2019 - 13:11

Ooo, tai jis ir pačiupint toks meilybė, kaip atrodo????

Atsakyti

Jis labai mielas visomis prasmėmis, minkštas, žaismingas, nesišeria ir nėra labai lepus. Truputį bailiukas. 🥰

Atsakyti

O alergikam atopikam tinka?

Atsakyti

Sako tinka, bet reikėtų gal pirma pasibūti su šunimi kelis kartus ir tada žiūrėt 🙄

Atsakyti

Man tiko, bet labai trumpas kontaktas buvo  :rolleyes: 

Nors va, katę turėjom ir nepasireiškė niekad jokia reakcija. Dar man žaizdas lyžteldavo ir nieko  :rolleyes: 

Atsakyti

Labai mielas šuo :) 

man irgi nieko nereikėjo, bet gavau keptuvę ir kašmyro šaliką, tai džiaugiuosi :) ai dar dovanų kuponą :) gerai, kad prisiminiau va ten batus ir nusipirksiu jaučiu :) 

Atsakyti

Dėl kontakto tai žinau, mano dukra gali tikrinti plikkačių ir pusplikkačių veislės grynumą.

Atsakyti

Aš visiška "katinė", bet tos plikos ar pusplikės tai kažkoks padaras iš pragaro, ne katė  :lol:​ 

Atsakyti

Nu tai tu normaliam Meino meškėnui ar britų trumpaplaukiui neakergiška.

Atsakyti

Sveikos antrą Kalėdų rytą  :4u:

Planų kitiems metams niekad nesudarinėju, tik kelionių į Lietuvą grafiką  :lietuva:

Ech, Europa atostogauja, o Amerika dirba :frusty: :cry2:

Kazkaip liudnai nuskambejo tas grafikas i LT, Festina. As anksciau labai Europos pasiilgdavau. Dabar jau vsio. Nebesijauciu "saviake" niekur.

As retkarciais beuzsuku, nes daug pasikeitimu namie, vos ka speju, vis pagalvodavau, ko cia taip tylu, maniau tiesiog burbulai "sizzled" ir vsio, bet pasirodo jus i chat'us persikelet :D :P. Yra racijos.

Su sv. Kaledom visas!

Atsakyti