Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ech, Europa atostogauja, o Amerika dirba :frusty: :cry2:

Kazkaip liudnai nuskambejo tas grafikas i LT, Festina. As anksciau labai Europos pasiilgdavau. Dabar jau vsio. Nebesijauciu "saviake" niekur.

As retkarciais beuzsuku, nes daug pasikeitimu namie, vos ka speju, vis pagalvodavau, ko cia taip tylu, maniau tiesiog burbulai "sizzled" ir vsio, bet pasirodo jus i chat'us persikelet :D :P. Yra racijos.

Su sv. Kaledom visas!

Su sv. Kalėdom Tave ir Tavo šeimą. Pirmos Kalėdos mažajai  :) 

Tikiuosi bent vakar nedirbote :) 

Atsakyti

Su sventemis visas, kuriu dar nesveikinau! Sveikatos, meiles, darnos namuose, silumos sirdyse! 

8 pm. - ziauru pas jus JAV. Vyro brolis irgi is namu kompus susijunges, dirba. Zmona tai turi iseiginiu, bet vistiek. Tokio poilsio nera. 

O tu ar neturejai ant Europos zemes per sventes buti?

Atsakyti

Šiaip iš ties smagu, kai pasako, kad naujų narių savo chatuose nenori. Va ir puikiai pasirodo, kam galima, kam ne. Ane, Rykute?

Tikrai taip. Iš pat pradžių buvo nutarta ir susitarta, kad per abi temas bendraujančių pas mus chate nebus. Nieko asmeniško.

Labos pupos.

Mes taip kūčiavojom, kad dar grįžę iš svečių iki 2 nakties žaidėm alias. Nu ir ką, vakar miriau, kaip man buvo figovai. Vat negaliu išsimušt iš ritmo anei kiek. Tai vakare su kaimynais vakar jau sunkiai sėdėjau. Bet užtat šiandien, jau kaip cacutė, sulaksčiau į Akrą, apsidovanojau, valgau baltą mišrainę ir kaifuoju. Ryt prašysiu ponių kumščių, varau į Santorus tyrimų.

Atsakyti

Tikrai taip. Iš pat pradžių buvo nutarta ir susitarta, kad per abi temas bendraujančių pas mus chate nebus. Nieko asmeniško.

Labos pupos.

Mes taip kūčiavojom, kad dar grįžę iš svečių iki 2 nakties žaidėm alias. Nu ir ką, vakar miriau, kaip man buvo figovai. Vat negaliu išsimušt iš ritmo anei kiek. Tai vakare su kaimynais vakar jau sunkiai sėdėjau. Bet užtat šiandien, jau kaip cacutė, sulaksčiau į Akrą, apsidovanojau, valgau baltą mišrainę ir kaifuoju. Ryt prašysiu ponių kumščių, varau į Santorus tyrimų.

tai jau rytoj  laikysim suspaude ir  kumscius   ir kas tik kryziuojasi   uz Tave :) viskas  bus gerai :4u: :heart:

Atsakyti

tai jau rytoj  laikysim suspaude ir  kumscius   ir kas tik kryziuojasi   uz Tave :) viskas  bus gerai :4u: :heart:

Ačiūūūū. Bišk kraunu į kelnes. Bet, nu didelė mergaitė, kažkaip.  :D​ 

Atsakyti

Dieve dieve, kai pagalvoji, kokie žmonės yra pavydūs, kad net rupūžės iš burnos drimba. 

Atsakyti

Biffki  pabūk maža. Galima.

Kelnes, škia, tai pasikeisk.

Atsakyti

Viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Biffki  pabūk maža. Galima.

Kelnes, škia, tai pasikeisk.

Ai, ryt pasikeisiu.  :B 

Realiai, tai čia tirs kiek skydliaukė įsisavina radioaktyvaus jodo, kad po to kuo normaliau sudozuot gydymą. Tik nežinau kokiu būdu tą jodą į mano organizmą sukiš. Gydymui, tai žinau, kad lyg geriamos kapsulės. O čia bijau, kad ieškos venų, kurių pas mane nėėėėė. Tai tik dėl to.  :B​ 

Atsakyti

Duok pakišą, kad sesutė anesteziologę venų paieškai atsivestų. 

Atsakyti

Duok pakišą, kad sesutė anesteziologę venų paieškai atsivestų. 

Na žinok aneateziologai nebūtinai ras. Va tos kur dirba kraujo laboratorijoj, tiksliau 2, kurios mokamam kabinete dirba, ore randa ir pataiko. Man net poliklinikoj iš venos kraujo nepaima  :frusty:​ 

Atsakyti

Nj jei dar ginčijies, tai kelnių turinys jau apdžiuvo ir trupa.

Man ryt kiko pasiimti? Aš iki pietų susitikimuose centre.

Atsakyti