Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Šiandien teko Megoje pabūti, žmonių masė, mažė ėjo atsiimti senelio laiško su siurprizu 🥰 dar pažaisti gavo laiką... Ir grįžom į namą miegot, kaip džiaugiuosi, kad ji čia nori grįžti ir jai patinka.

Atsakyti

Na žinok aneateziologai nebūtinai ras. Va tos kur dirba kraujo laboratorijoj, tiksliau 2, kurios mokamam kabinete dirba, ore randa ir pataiko. Man net poliklinikoj iš venos kraujo nepaima  :frusty:​ 

kiek  tenka  cia UK susidurti, o tenka daznokai ir  ne tik per  savo, tai neziuri kad matytusi  venos,  jas uzciuopia pirstais ir duria  ir  99 procentai pataiko is pirmo  karto.

Atsakyti

8 pm. - ziauru pas jus JAV. Vyro brolis irgi is namu kompus susijunges, dirba. Zmona tai turi iseiginiu, bet vistiek. Tokio poilsio nera. 

O tu ar neturejai ant Europos zemes per sventes buti?

Ner, ner. O gaila :D

As isskrendu ryt nakti. :4u:

Na žinok aneateziologai nebūtinai ras. Va tos kur dirba kraujo laboratorijoj, tiksliau 2, kurios mokamam kabinete dirba, ore randa ir pataiko. Man net poliklinikoj iš venos kraujo nepaima  :frusty:​ 

Jo, ner geriau nei patyrusios seseles. Kitaip tai tragedija. Man visad LT su melynem ir guzais rankos iseidavo, nebent patyrusias ir atkalusias ranka seseles gaudavau.

Atsakyti

Nj jei dar ginčijies, tai kelnių turinys jau apdžiuvo ir trupa.

Man ryt kiko pasiimti? Aš iki pietų susitikimuose centre.

Paimk, gal gyva būsiu ir nespinduliuosiu.

Atsakyti

Optimistiškoka.

Ok, susipakuosiu.

Atsakyti
Nepamenu kada tiek išeiginių turėjau, dar rytoj laisvė 🥰🥳
Atsakyti

Kur buvo mūsų protas dičkiui specialias didžėjaus kolonėles dovanoti  :frusty:  :frusty:  :frusty: galva plyšta į keturias dalis nuo muzikos  :mamontovas:  :mamontovas:  :mamontovas: Kaip isbuti ramiai ir leisti vaikiui reikstis? 

Dabar pagalvojau, Festina, o kodel bilietai i LT kovo menesiui? Matei info? Chate gal nerasi tarp tukstancio zinuciu  :lol: bet grupeje yra imesta. Speciali proga vasario men yra  :wub:​ 

Atsakyti

Kur buvo mūsų protas dičkiui specialias didžėjaus kolonėles dovanoti  :frusty:  :frusty:  :frusty: galva plyšta į keturias dalis nuo muzikos  :mamontovas:  :mamontovas:  :mamontovas: Kaip isbuti ramiai ir leisti vaikiui reikstis? 

Dabar pagalvojau, Festina, o kodel bilietai i LT kovo menesiui? Matei info? Chate gal nerasi tarp tukstancio zinuciu  :lol: bet grupeje yra imesta. Speciali proga vasario men yra  :wub:​ 

Ausinukus, visada reikia dovanoti ausinukus.  :B  :D 

Labdien

Aš gyva, išleido šviesti žmonėms.  :B  Tai gavau namie darbo kambarį su sofke, guliu ir šviečiu.  :D  Tiesa, kateterio statymas buvo toks, kokio ir tikėjausi. Laiku pasisakiau, kad slabna, biškį pagulėjau, gavau vandens ir vėl kaip šviežia.

Atsakyti

Ausinukų turi. O, ir iš jų efekto tokio nėra, anot vaikio. Kolonėlės yra kolonėlės. Kažin, ar yra nors vienas paauglys ant svieto, kuris be garsios muzikos namie, išaugo? 

Beje, per šventes buvom pas giminaičius ir ten mergaitė grojo gitara. O, aš gi saviškiams turiu gerą gitarą, bet negroja nė vienas. Sakau, mažiui, ar tikrai nenori? Nea, sako, - gitaros nenoriu. Bet visą laiką svajojau išmokti pianinu groti. 

Akis išpūčiau  :blink: Normaliai. Niekada nebuvo apie tai užsiminęs, manėm, kad be futbolo daugiau niekas neįdomu. 

Atsakyti

as gi buvau  i  grupes  posta ikelusi, kad Profesore matytu  ta pakvietima,  nes ana  gi sake, nespeja  sekti  ir  nenori sekti, nes nespeja ir   trukdo ja tos  zinutes :)

Ausinukus, visada reikia dovanoti ausinukus.  :B  :D

Labdien

Aš gyva, išleido šviesti žmonėms.  :B  Tai gavau namie darbo kambarį su sofke, guliu ir šviečiu.  :D  Tiesa, kateterio statymas buvo toks, kokio ir tikėjausi. Laiku pasisakiau, kad slabna, biškį pagulėjau, gavau vandens ir vėl kaip šviežia.

tai koks  tikslas  TOKIOS   koloneles :)  jeigu ausinukus  reikia  uzsideti :)

Tai Oragele,  dabar  kaip toje dainoje Povilaicio  '..... sviesk,  svieski man  vel ...:)'

Atsakyti

Teks jums ausų kištukus pirktis.  :D

Ten jau ne tūkstančiai, o milijonai.  Tik spėk skaityt.  :D​ 

Atsakyti

Prašau primažinti tempus. Sesė sako, kad mes abi dalyvavom, bet ji taip sėkmingai praėjo pro mano tlf, kad dabar bendrauju su pasauliu gyvai, škia.Teliefas sukultas negyvaj.

Tai dabar vakarykščiam barzdočiui ramiai galiu vaizduot šaltą blyn ir obejyyngą. Tarkim, taip ir yra.

Iš gerų dalykų.

Gavau savo JOOOODĄ  :angel2:  :angel2:  :angel2: 

Gavau kuopą kariškių (niu sesė prie visos kosaamietikos pridėjo tikslinį kalEndorių), Kolėdosos visa jėga.

Aj, randandoną pirkinį spėjau aprodyt, ania? Tai dar žalią kompensacijai išsimušiau. Sesė, kai jaučias truputį kalta, ne tik čipsais dalinas.

PS o iš principo ir iš laptopuso prie fb galima prisijungti, bet jei VYSSSKAS buvo ant teliefo pakabinta????

Atsakyti