Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kolonėlės dovanų  :wub:  :wub:  :wub:

Aš tai dukterėčioms (9 ir 7) po kosmetikos dėželę dovanojau, esu metų teta again.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 gruodžio 2019 - 18:28

Kolonėlės dovanų  :wub:  :wub:  :wub:

Aš tai dukterėčioms (9 ir 7) po kosmetikos dėželę dovanojau, esu metų teta again.

Joa  aš irgi metų teta. Nupirkau kažkokio krūto tušo po rinkinuką. O dar dukterėčios draugui el. vyno atidarytuvą. Tai dviguba metų teta patapau.  :nail: 

P.s. fafniką labai superinį papirkau, nors net neplanavau pirkti. Išėjau burnodama biFkutį ant jūsų su sese  :B  Bet kai namie pasimatavau, supratau, kad čia LIKIMAS. Taip turėjo aCitikt  :laugh:​ 

Atsakyti

Nu nerealus mano kaimynas, kol virtuvės man nesusuko, atvežė laikinai spintelę su stalviršiu kur galėčiau daiktus pasidėti ir net plytka jei kas 🥰 dar išvežė tėvukui šildytuvą, kurį vis neprisiruošiu pakrauti nuo statybų 😁 

O su drauge prapliurpėm pusę dienos pas mane, vaikai naujus namus pavertė žaidimo kambariu visur. Daba išvažiavo į Frozen filmą ir aš vienas namuose  :yahoo:  reikia man čia radijuko kokio fonui  :mastau:​  bet ne tokio kaip limcamca vaikio 🤣😂

Atsakyti

Ausinukų turi. O, ir iš jų efekto tokio nėra, anot vaikio. Kolonėlės yra kolonėlės. Kažin, ar yra nors vienas paauglys ant svieto, kuris be garsios muzikos namie, išaugo? 

Nesvarbu, kad turi. Dėl tėvų sveikatos ausinukai ir tik ausinukai  :B  :D​ 

Atsakyti

ar jus priimate kolegas i draugus fcebooke? ka tik pasiprase  jaunuolis :)  gi zino,  kad as jo nemegstu, nes yra tinginys ir  liapsusu  pridirbes :)

Rykute,  isivaizduoju kaip  smagu, kai  namas virsta i namus kuriuose jauku ir gera  ne tik buti, bet  ir gyventi.

Del metu tetos nesivarzysiu :)  nes tie vaikai  tiek prilepinti  ir visos uzgaidos ispildytos, kad sunku  per Kaledas dar kazkuo nustebinti :)

Atsakyti

P.s. fafniką labai superinį papirkau, nors net neplanavau pirkti. Išėjau burnodama biFkutį ant jūsų su sese  :B  Bet kai namie pasimatavau, supratau, kad čia LIKIMAS. Taip turėjo aCitikt  :laugh:​ 

sese liepė prašė pasakyt apimtį beigi raidę. sakė, internetuje yra daugiau išpardavimų

dar sakė, kad gražiom moterom minimaizerių nereikia

ir dar sakė, kad minimaizeriai ne minimaizeriai, o raspliuščaizeriai

Atsakyti

ar jus priimate kolegas i draugus fcebooke? ka tik pasiprase  jaunuolis :)  gi zino,  kad as jo nemegstu, nes yra tinginys ir  liapsusu  pridirbes :)

Jeigu nepatinka, nepriimu. 

Atsakyti

sese liepė prašė pasakyt apimtį beigi raidę. sakė, internetuje yra daugiau išpardavimų

tai prasom  pavadini  pasidalinti :)

o minimaizeriai   yra  praktiskai blogis, priplojantis  papus  arba sustumiantis i  pazastis   ir tiek :)

O as kai ir  nimejau vakar vis dar  ieskau ilgaauliu batu   ir   elegantiska  pakulne :)

o siandien is M&S  netycia   nusipirkau   plonyte  puku striuke :)  su  gera  nuo laida  vietoje  69  mokejau  41 :)

Atsakyti

Rykute,  isivaizduoju kaip  smagu, kai  namas virsta i namus kuriuose jauku ir gera  ne tik buti, bet  ir gyventi.

Del metu tetos nesivarzysiu :)  nes tie vaikai  tiek prilepinti  ir visos uzgaidos ispildytos, kad sunku  per Kaledas dar kazkuo nustebinti :)

Nu matai, mano "vaikams" tai 24, 22 ir 32  :D 

75 Fyyyy  :D  Jeigu mano raidžių ir skaičių reik. Ir dar tam tikra forma turi būt, ne visokie tinka. Ir tavo sesė teisi iki D raidytės. Po to prasideda patirties stoka  :P  :D​ 

Atsakyti

Jeigu nepatinka, nepriimu. 

tai  va   bus koks   5  egzempliorius  i  kurio pakvietima  neatsakyta, nei priimtas nei  atmestas :)

Atsakyti

Nu matai, mano "vaikams" tai 24, 22 ir 32  :D

75 Fyyyy  :D  Jeigu mano raidžių ir skaičių reik. Ir dar tam tikra forma turi būt, ne visokie tinka. Ir tavo sesė teisi iki D raidytės. Po to prasideda patirties stoka  :P  :D​ 

na  tokie  paauginti vaikuciai :)

Atsakyti

noriu tokiu  batu tik ilgu ir  kitokios  odos :) 1183070_in_pp.jpg

Atsakyti