Kolonėlės dovanų
Aš tai dukterėčioms (9 ir 7) po kosmetikos dėželę dovanojau, esu metų teta again.
Kolonėlės dovanų
![]()
![]()
Aš tai dukterėčioms (9 ir 7) po kosmetikos dėželę dovanojau, esu metų teta again.
Joa aš irgi metų teta. Nupirkau kažkokio krūto tušo po rinkinuką. O dar dukterėčios draugui el. vyno atidarytuvą. Tai dviguba metų teta patapau.
P.s. fafniką labai superinį papirkau, nors net neplanavau pirkti. Išėjau burnodama biFkutį ant jūsų su sese Bet kai namie pasimatavau, supratau, kad čia LIKIMAS. Taip turėjo aCitikt
Nu nerealus mano kaimynas, kol virtuvės man nesusuko, atvežė laikinai spintelę su stalviršiu kur galėčiau daiktus pasidėti ir net plytka jei kas 🥰 dar išvežė tėvukui šildytuvą, kurį vis neprisiruošiu pakrauti nuo statybų 😁
O su drauge prapliurpėm pusę dienos pas mane, vaikai naujus namus pavertė žaidimo kambariu visur. Daba išvažiavo į Frozen filmą ir aš vienas namuose reikia man čia radijuko kokio fonui
bet ne tokio kaip limcamca vaikio 🤣😂
ar jus priimate kolegas i draugus fcebooke? ka tik pasiprase jaunuolis gi zino, kad as jo nemegstu, nes yra tinginys ir liapsusu pridirbes
Rykute, isivaizduoju kaip smagu, kai namas virsta i namus kuriuose jauku ir gera ne tik buti, bet ir gyventi.
Del metu tetos nesivarzysiu nes tie vaikai tiek prilepinti ir visos uzgaidos ispildytos, kad sunku per Kaledas dar kazkuo nustebinti
P.s. fafniką labai superinį papirkau, nors net neplanavau pirkti. Išėjau burnodama biFkutį ant jūsų su sese
Bet kai namie pasimatavau, supratau, kad čia LIKIMAS. Taip turėjo aCitikt
sese liepė prašė pasakyt apimtį beigi raidę. sakė, internetuje yra daugiau išpardavimų
dar sakė, kad gražiom moterom minimaizerių nereikia
ir dar sakė, kad minimaizeriai ne minimaizeriai, o raspliuščaizeriai
sese
liepėprašė pasakyt apimtį beigi raidę. sakė, internetuje yra daugiau išpardavimųdar sakė, kad gražiom moterom minimaizerių nereikia
tai prasom pavadini pasidalinti
o minimaizeriai yra praktiskai blogis, priplojantis papus arba sustumiantis i pazastis ir tiek
O as kai ir nimejau vakar vis dar ieskau ilgaauliu batu ir elegantiska pakulne
o siandien is M&S netycia nusipirkau plonyte puku striuke su gera nuo laida vietoje 69 mokejau 41
ar jus priimate kolegas i draugus fcebooke? ka tik pasiprase jaunuolis
gi zino, kad as jo nemegstu, nes yra tinginys ir liapsusu pridirbes
Rykute, isivaizduoju kaip smagu, kai namas virsta i namus kuriuose jauku ir gera ne tik buti, bet ir gyventi.
Del metu tetos nesivarzysiu
nes tie vaikai tiek prilepinti ir visos uzgaidos ispildytos, kad sunku per Kaledas dar kazkuo nustebinti
Nu matai, mano "vaikams" tai 24, 22 ir 32
sese
liepėprašė pasakyt apimtį beigi raidę. sakė, internetuje yra daugiau išpardavimųdar sakė, kad gražiom moterom minimaizerių nereikia
75 Fyyyy Jeigu mano raidžių ir skaičių reik. Ir dar tam tikra forma turi būt, ne visokie tinka. Ir tavo sesė teisi iki D raidytės. Po to prasideda patirties stoka