Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Joa  aš irgi metų teta. Nupirkau kažkokio krūto tušo po rinkinuką. O dar dukterėčios draugui el. vyno atidarytuvą. Tai dviguba metų teta patapau.  :nail:

P.s. fafniką labai superinį papirkau, nors net neplanavau pirkti. Išėjau burnodama biFkutį ant jūsų su sese  :B  Bet kai namie pasimatavau, supratau, kad čia LIKIMAS. Taip turėjo aCitikt  :laugh:​ 

Nu va, ziurek, kaip gerai auklejam. Pudra jau nusipirkai, dazaisi... dar biski ir nagus pradesi padoriai lakuot  :angel2: 

Mes irgi siandien buvom islinde i ispardavimus. Bet, pas mus jie siemet neitiketinai skurdus. Pirkau tik VS, kur piktinausi, kad uzsakyma atsauke. Ir vaikis batu susiveike. 

Turiu FB keleta kolegu, pvz su admin tik per FB susirasom, taip patogiausia esant skirtingose salyse. Tai siandien vos neisgriuvau, kai gavau zinute. Negana kuciu vakara susifeilino ir teko padirbet, tai dar siandien grieztai paprase, kad pasidarbuociau.  :blink: 

As kol kas dar ne metu teta. Bandziau tokia buti, bet tie durni vokieciai... per juos man saskaita uzblokavo. O, norejau tik bilietu i Andre Rieu koncerta. 

Ai, Gadget, nu vat neveltui as nemegstu gyvenimo telefone nesiotis. Jau tik tada kai gyvenimas vercia. O, siaip viskas kas svarbu, kompiuteryje. Saugiau nei telefone. 

Atsakyti

Nu va, ziurek, kaip gerai auklejam. Pudra jau nusipirkai, dazaisi... dar biski ir nagus pradesi padoriai lakuot  :angel2:

Mes irgi siandien buvom islinde i ispardavimus. Bet, pas mus jie siemet neitiketinai skurdus. Pirkau tik VS, kur piktinausi, kad uzsakyma atsauke. Ir vaikis batu susiveike. 

Turiu FB keleta kolegu, pvz su admin tik per FB susirasom, taip patogiausia esant skirtingose salyse. Tai siandien vos neisgriuvau, kai gavau zinute. Negana kuciu vakara susifeilino ir teko padirbet, tai dar siandien grieztai paprase, kad pasidarbuociau:blink:

As kol kas dar ne metu teta. Bandziau tokia buti, bet tie durni vokieciai... per juos man saskaita uzblokavo. O, norejau tik bilietu i Andre Rieu koncerta. 

Ai, Gadget, nu vat neveltui as nemegstu gyvenimo telefone nesiotis. Jau tik tada kai gyvenimas vercia. O, siaip viskas kas svarbu, kompiuteryje. Saugiau nei telefone. 

1 juodas :)....na Tu cia jau  grieztai :)

2 juodas,  jo tikrai skurdus  as tik vienus Roja  dove  kvepalus  radau Selfriges  ir tie tik 30 ml

3.  juodas cia uz tai, kad  buvai griezta  del Orages  nagu, o jeigu rimtai, o tai negalejai pasakyti  grieztai, kad per sventes  nedirbsite?

4 juodas,  o prie ko vokieciai  per ju site  bandei pirkti bilietus?  as norejau pasikelti tetos statusa, sumasciau  i pantomime bilietus nupirkti, tai ka as zinau  po £30  jie siais metais,  tai trims visi  100 :)  na kazkaip   perdaug sakyciau :)

Atsakyti

ar jus priimate kolegas i draugus fcebooke? ka tik pasiprase  jaunuolis :)  gi zino,  kad as jo nemegstu, nes yra tinginys ir  liapsusu  pridirbes :)

Rykute,  isivaizduoju kaip  smagu, kai  namas virsta i namus kuriuose jauku ir gera  ne tik buti, bet  ir gyventi.

Del metu tetos nesivarzysiu :)  nes tie vaikai  tiek prilepinti  ir visos uzgaidos ispildytos, kad sunku  per Kaledas dar kazkuo nustebinti :)

Aš tai priimu. Šiaip mūsų kolektyvas liuks. Bet ne darbinių žmonių turiu tokių švelniai keistų, tai unfollow'inu ir įmetu į atskirą grupę, kur jie ne visus įrašus mato.

Atsakyti

dar biski ir nagus pradesi padoriai lakuot  :angel2:

Prašyčiau!!! Va nagus, tai aš jus auklėsiu.  :B  :P​ 

Atsakyti

Aš tai priimu. Šiaip mūsų kolektyvas liuks. Bet ne darbinių žmonių turiu tokių švelniai keistų, tai unfollow'inu ir įmetu į atskirą grupę, kur jie ne visus įrašus mato.

dar idomiau,  o kaip tie 'keistuoliai' atsiranda Tavo facebooko  gyvenime :)

Atsakyti

dar idomiau,  o kaip tie 'keistuoliai' atsiranda Tavo facebooko  gyvenime :)

Ai, visokie klasiokai, grupiokai, keisti šunininkai.  :B  :D​ 

Atsakyti

Ai, visokie klasiokai, grupiokai, keisti šunininkai.  :B  :D​ 

yra ir si  kategorija,  pasipraso i draugus ir tyla :)  turbut  ramu, nes turiu :)

Atsakyti

aaaaaaa tas nebarzdotas amerikonas iš šiandien ryto nori dyyyrbt, oj kaip aš su juom dyyyrbsiuuuuuuuu aaaaa

Pirmas penkiolika susitikimo minučių kalbėjom apie teatrą. Jis matė Meril Stryp teatrinį pastatymą, čiagi net liepos vidury KALĖDOS visiškos.

(gal sesės vizito afektacija, arba kad neturiu teliefo su ja pasidalint va tučuččtuojau)

Darbinis gyvenimas pas mane kiekvienas atskiram darbiniam laptopėly. Dar ir naminio laptopėlio neveisiau kol kas.

___

sesė šiandien, be to, kad telefonus daužo, kalba vien sentencijom. Pvz., sako, ką aš žinau, ar mano vyras silkę mėgsta, jis viską valgo.

Atsakyti

Ai, visokie klasiokai, grupiokai, keisti šunininkai:B  :D​ 

muhaha

Atsakyti

Man tai vieną tokį dėdę kuris yra mano draugių giminė (dėdė) kažkaip užblokuoti nepastebimai, bo jau senatvinis marazmas jam kažkoks, tai kai prikomentuoja 🙈 tos juokiasi, bet jau daba žiūrim, kad jau visai važiuoja į lankas 🙄😁 ir ta senatvė ką daro. 

Atsakyti

Man tai vieną tokį dėdę kuris yra mano draugių giminė (dėdė) kažkaip užblokuoti nepastebimai, bo jau senatvinis marazmas jam kažkoks, tai kai prikomentuoja 🙈 tos juokiasi, bet jau daba žiūrim, kad jau visai važiuoja į lankas 🙄😁 ir ta senatvė ką daro. 

Šiaip tai tikrai baisu. Patys žmonės sau labai protingi ir šmaikštūs atrodo, o iš šalies, tai vargeli tu mano... Va kaip pačiai pajaust, kai tie marazmai pareina ir nejuokint pasaulio?  :unsure:​ 

Atsakyti

Aloha ladies kaip sian sunkiai dirbosi :D Aisku ryte 3 val praleistos pas Voruta kavinantis, paskui i darba. Tai dieve dieve. Viskas taip lengzam. tos sventes taip isbalansuoja. ryt vel i darba. Sekmadieni mazosios kaledinis sokiuose. ner kada pailset :hmm: Priedas  IMG_20191227_203616.jpg   142,24KB   9 Parsiųsta kartų

Atsakyti