Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Man tai vieną tokį dėdę kuris yra mano draugių giminė (dėdė) kažkaip užblokuoti nepastebimai, bo jau senatvinis marazmas jam kažkoks, tai kai prikomentuoja 🙈 tos juokiasi, bet jau daba žiūrim, kad jau visai važiuoja į lankas 🙄😁 ir ta senatvė ką daro. 

:lol: baisiausia, kad ji ir musu  neaplenks,  bet  labai tikiuosi, kad bus artimieji  kurie sustabdys  laiku :)

Šiaip tai tikrai baisu. Patys žmonės sau labai protingi ir šmaikštūs atrodo, o iš šalies, tai vargeli tu mano... Va kaip pačiai pajaust, kai tie marazmai pareina ir nejuokint pasaulio?  :unsure:​ 

gal reikia namiskius prigrasinti, kad negaus palikimo  jeigu leis juokinti pasauli :)

Atsakyti

Maja, :wub:

Atsakyti

Maja, nagiukai itin dailūs  :angel2:  :angel_not:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Aloha ladies kaip sian sunkiai dirbosi :D Aisku ryte 3 val praleistos pas Voruta kavinantis, paskui i darba. Tai dieve dieve. Viskas taip lengzam. tos sventes taip isbalansuoja. ryt vel i darba. Sekmadieni mazosios kaledinis sokiuose. ner kada pailset :hmm: attachicon.gifIMG_20191227_203616.jpg

Maja  :wub:  Ir čia labai giriu  :didis: 

Atsakyti

Dėl senatvinių marazmų tai draugei sakiau, kad man plytą paleistų jei jau pradėčiau išdarinėti nesąmones ir vaikams gėdą daryčiau 😁 

Maja  :wub:  nu kaip faina, o jau grožis 😍  dzin ttas darbas  :nail:​ 

Atsakyti

:lol: baisiausia, kad ji ir musu  neaplenks,  bet  labai tikiuosi, kad bus artimieji  kurie sustabdys  laiku :)

gal reikia namiskius prigrasinti, kad negaus palikimo  jeigu leis juokinti pasauli :)

Mes, gi viena kita su savo marazmais palaikysim  :B tai artimieji garantuotai neatsilaikys pries mus  :D  :D 

Maja, dar karta - labai, labai  :wub:​ 

Atsakyti

1 juodas :)....na Tu cia jau  grieztai :)

2 juodas,  jo tikrai skurdus  as tik vienus Roja  dove  kvepalus  radau Selfriges  ir tie tik 30 ml

3.  juodas cia uz tai, kad  buvai griezta  del Orages  nagu, o jeigu rimtai, o tai negalejai pasakyti  grieztai, kad per sventes  nedirbsite?

4 juodas,  o prie ko vokieciai  per ju site  bandei pirkti bilietus?  as norejau pasikelti tetos statusa, sumasciau  i pantomime bilietus nupirkti, tai ka as zinau  po £30  jie siais metais,  tai trims visi  100 :)  na kazkaip   perdaug sakyciau :)

Tai pasakyti gali, bet gi klientai laukia. Liapsusus istaisyti privalu, kad ir kaip butu. 

As norejau bilietus i koncerta Miunchene nupirkti. Tai tik vokiski puslapiai buvo. 

Atsakyti

Dėl senatvinių marazmų tai draugei sakiau, kad man plytą paleistų jei jau pradėčiau išdarinėti nesąmones ir vaikams gėdą daryčiau 😁 

Maja  :wub:  nu kaip faina, o jau grožis 😍  dzin ttas darbas  :nail:​ 

kad  jau tik negautum  plytos is drauges :)  gera  drauge  eis  kartu  dziuginti   gyvenimo :)

Mes, gi viena kita su savo marazmais palaikysim  :B tai artimieji garantuotai neatsilaikys pries mus  :D  :D

Maja, dar karta - labai, labai  :wub:​ 

gal Tu  ir  teisi, :)  bet, kad  ir  artimieji  vis labiau isitraukia  i musu  burbulu  ceremonijas :)

Atsakyti

Maja, nagiukai itin dailūs  :angel2:  :angel_not:  :lietuva:​ 

Prasom nezvengt 😆 manikiuristw liepe min pusmeti nieki su jais nedaryt. Nu ir nedarau. Bet jau laukiu vasario pradzios kada sedesiu jos kedej 😂

Atsakyti

Kas žvengia???? Niu tikrai dailučiai nagiukai.

Atsakyti

Kino ir ar japono genai many žviegauja kaip nori fotkint, ir neturi tam priemonių.

Siaubas.

ir viskas aplink kaip tyčia gražu dailu be jokių filtrų.

Atsakyti

Prasom nezvengt 😆 manikiuristw liepe min pusmeti nieki su jais nedaryt. Nu ir nedarau. Bet jau laukiu vasario pradzios kada sedesiu jos kedej 😂

jau  kaip ir  FB minejau del to nieko ir   nedarau nagams   ir  geriau atrodo,  nei  tada kai visokius stipriklius lakavau. Kartais  tiesiog  reikia jiems leisti pailseti.

Atsakyti