Maja ir čia wubsikai.
jau kaip ir FB minejau del to nieko ir nedarau nagams ir geriau atrodo, nei tada kai visokius stipriklius lakavau. Kartais tiesiog reikia jiems leisti pailseti.
Tai vat ir ilsinu 😆. Bet jay laukiu kada galesiu buti raudona. Db tik koju nagai raudoni dziugina
Kas žvengia???? Niu tikrai dailučiai nagiukai.
Nu tadu Grazie
Man reikia išsirinkti kaitlentę 🙄 noriu šviesios indukcinės 😁 turite rekomendacijų gal kokių tam daiktui 🤔
radau dar vienu batus kuriu noreciau alia gi kulno grozis nei pelenu nereikia kaip jie ziba https://www.selfridg...ack-micro fibre
radau dar vienu batus kuriu noreciau alia gi kulno grozis
nei pelenu nereikia kaip jie ziba https://www.selfridg...ack-micro fibre
Ne mano stilius tokie batai, bet pirma mintis,t briliantus kas kart nušveisti reikia, kad žibėtų 😁
kontrastingi.
reikalautų efektingo, bet neperklykiančio ir rūbo, ir veidadažio.
Ne mano stilius tokie batai, bet pirma mintis,t briliantus kas kart nušveisti reikia, kad žibėtų 😁
tai va nebutu tu brilijantu butu tinkamas pasvarstymui variantas, nes nieko nerandu ko noriu
kontrastingi.
reikalautų efektingo, bet neperklykiančio ir rūbo, ir veidadažio.
tikrai tokiu nepirkciau tie briliantai
akis badytu
Dabar pagalvojau, Festina, o kodel bilietai i LT kovo menesiui? Matei info? Chate gal nerasi tarp tukstancio zinuciu
bet grupeje yra imesta. Speciali proga vasario men yra
Mačiau mačiau, net bambekliui rodžiau
Jei ir būčiau LT tuo metu, negalėčiau dalyvauti, taigi tą pačią dieną mamukas švenčia, negražu būtų man nusimuilinti. Todėl grįšiu kovą. Todėl mama dovaną gavo iš anksto
Nereikia tų brilijantų bijoti, ypač jei jie nusilupa ir užsidažo
Tendencija blizgių kulnų iš mados savaičių atėjo į gatves, tai nešioti juos bus galima ir neluptus. Tiek, kad supermadingumo elementas reikalauja atidesnio apsirengimo. Kitaip bus įvaizdis čigonėlė išėjo pasivaikščioti neišbaigtas.
Mano teliefas, nulupus apsauginę plėvelę, sveikas, gyvulys, tik nebendrauja (burba užtat, ir dalinai mirksi). Ta proga apsišviečiau, kad ne rocket science pasikeisti ir šito modeliaus ekraną. Pračekinau T7 kainikę. Pajamamas. Dabar reikia pabandyti softwariškai atreanimuot, jei ką, pakeisiu ekraną ir liks turtas šeimoje. Sau rrrryškiai jamsiu naują modeliuką.
O apie sveikinamas mamas - mezgėjų temoj viena supratinga mamma buvo pasveikinta IKI, nes vat ėme ir sutapo jos gimtadienis ir kitas nuostabus reikalas. Mamma sakė, vaikiuk, kad tik būtum laiminga. Ir net ne mano mamma. Nors manoji irgi taip pasako, ir aš ją imu suprasti. Man labai labai labai svarbu, kad mano vaikai būtų laimingi. Indus tai jie plaus, ir braškes ravės, ramiakas. Kokia jau ten ta lysvė mano, nedidelė.
Labas rytas.
Kavos nešt iš internetaus?
Nereikia tų brilijantų bijoti, ypač jei jie nusilupa ir užsidažo
Tendencija blizgių kulnų iš mados savaičių atėjo į gatves, tai nešioti juos bus galima ir neluptus. Tiek, kad supermadingumo elementas reikalauja atidesnio apsirengimo. Kitaip bus įvaizdis
čigonėlė išėjo pasivaikščiotineišbaigtas.Mano teliefas, nulupus apsauginę plėvelę, sveikas, gyvulys, tik nebendrauja (burba užtat, ir dalinai mirksi). Ta proga apsišviečiau, kad ne rocket science pasikeisti ir šito modeliaus ekraną. Pračekinau T7 kainikę. Pajamamas. Dabar reikia pabandyti softwariškai atreanimuot, jei ką, pakeisiu ekraną ir liks turtas šeimoje. Sau rrrryškiai jamsiu naują modeliuką.
O apie sveikinamas mamas - mezgėjų temoj viena supratinga mamma buvo pasveikinta IKI, nes vat ėme ir sutapo jos gimtadienis ir kitas nuostabus reikalas. Mamma sakė, vaikiuk, kad tik būtum laiminga. Ir net ne mano mamma. Nors manoji irgi taip pasako, ir aš ją imu suprasti. Man labai labai labai svarbu, kad mano vaikai būtų laimingi. Indus tai jie plaus, ir braškes ravės, ramiakas. Kokia jau ten ta lysvė mano, nedidelė.
Labas rytas.
Kavos nešt iš internetaus?
Ofkors. End barzdociu v studiju 😆