Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Maja ir čia wubsikai.  :wub: 

Atsakyti

jau  kaip ir  FB minejau del to nieko ir   nedarau nagams   ir  geriau atrodo,  nei  tada kai visokius stipriklius lakavau. Kartais  tiesiog  reikia jiems leisti pailseti.

Tai vat ir ilsinu 😆. Bet jay laukiu kada galesiu buti raudona. Db tik koju nagai raudoni dziugina

Atsakyti

Kas žvengia???? Niu tikrai dailučiai nagiukai.

Nu tadu Grazie

Atsakyti

Man reikia išsirinkti kaitlentę 🙄 noriu šviesios indukcinės 😁 turite rekomendacijų gal kokių tam daiktui 🤔

Atsakyti

radau dar vienu  batus kuriu noreciau  alia gi  kulno grozis :)  nei pelenu  nereikia kaip jie  ziba https://www.selfridg...ack-micro fibre

Atsakyti

radau dar vienu  batus kuriu noreciau  alia gi  kulno grozis :)  nei pelenu  nereikia kaip jie  ziba https://www.selfridg...ack-micro fibre

Ne mano stilius tokie batai, bet pirma mintis,t briliantus kas kart nušveisti reikia, kad žibėtų 😁

Atsakyti

kontrastingi.

reikalautų efektingo, bet neperklykiančio ir rūbo, ir veidadažio.

Atsakyti

Ne mano stilius tokie batai, bet pirma mintis,t briliantus kas kart nušveisti reikia, kad žibėtų 😁

tai  va nebutu tu  brilijantu butu  tinkamas  pasvarstymui variantas,  nes nieko  nerandu ko noriu :(

Atsakyti

kontrastingi.

reikalautų efektingo, bet neperklykiančio ir rūbo, ir veidadažio.

tikrai tokiu  nepirkciau :) tie  briliantai :)  akis badytu :)

Atsakyti

Dabar pagalvojau, Festina, o kodel bilietai i LT kovo menesiui? Matei info? Chate gal nerasi tarp tukstancio zinuciu  :lol: bet grupeje yra imesta. Speciali proga vasario men yra  :wub:​ 

Mačiau mačiau, net bambekliui rodžiau  :rolleyes: 

Jei ir būčiau LT tuo metu, negalėčiau dalyvauti, taigi tą pačią dieną mamukas švenčia, negražu būtų man nusimuilinti. Todėl grįšiu kovą. Todėl mama dovaną gavo iš anksto  :wub:​ 

Atsakyti

Nereikia tų brilijantų bijoti, ypač jei jie nusilupa ir užsidažo :)

Tendencija blizgių kulnų iš mados savaičių atėjo į gatves, tai nešioti juos bus galima ir neluptus. Tiek, kad supermadingumo elementas reikalauja atidesnio apsirengimo. Kitaip bus įvaizdis čigonėlė išėjo pasivaikščioti neišbaigtas.

Mano teliefas, nulupus apsauginę plėvelę, sveikas, gyvulys, tik nebendrauja (burba užtat, ir dalinai mirksi). Ta proga apsišviečiau, kad ne rocket science pasikeisti ir šito modeliaus ekraną. Pračekinau T7 kainikę. Pajamamas. Dabar reikia pabandyti softwariškai atreanimuot, jei ką, pakeisiu ekraną ir liks turtas šeimoje. Sau rrrryškiai jamsiu naują modeliuką.

O apie sveikinamas mamas - mezgėjų temoj viena supratinga mamma buvo pasveikinta IKI, nes vat ėme ir sutapo jos gimtadienis ir kitas nuostabus reikalas. Mamma sakė, vaikiuk, kad tik būtum laiminga. Ir net ne mano mamma. Nors manoji irgi taip pasako, ir aš ją imu suprasti. Man labai labai labai svarbu, kad mano vaikai būtų laimingi. Indus tai jie plaus, ir braškes ravės, ramiakas. Kokia jau ten ta lysvė mano, nedidelė.

Labas rytas.

Kavos nešt iš internetaus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 gruodžio 2019 - 08:14

Nereikia tų brilijantų bijoti, ypač jei jie nusilupa ir užsidažo :)

Tendencija blizgių kulnų iš mados savaičių atėjo į gatves, tai nešioti juos bus galima ir neluptus. Tiek, kad supermadingumo elementas reikalauja atidesnio apsirengimo. Kitaip bus įvaizdis čigonėlė išėjo pasivaikščioti neišbaigtas.

Mano teliefas, nulupus apsauginę plėvelę, sveikas, gyvulys, tik nebendrauja (burba užtat, ir dalinai mirksi). Ta proga apsišviečiau, kad ne rocket science pasikeisti ir šito modeliaus ekraną. Pračekinau T7 kainikę. Pajamamas. Dabar reikia pabandyti softwariškai atreanimuot, jei ką, pakeisiu ekraną ir liks turtas šeimoje. Sau rrrryškiai jamsiu naują modeliuką.

O apie sveikinamas mamas - mezgėjų temoj viena supratinga mamma buvo pasveikinta IKI, nes vat ėme ir sutapo jos gimtadienis ir kitas nuostabus reikalas. Mamma sakė, vaikiuk, kad tik būtum laiminga. Ir net ne mano mamma. Nors manoji irgi taip pasako, ir aš ją imu suprasti. Man labai labai labai svarbu, kad mano vaikai būtų laimingi. Indus tai jie plaus, ir braškes ravės, ramiakas. Kokia jau ten ta lysvė mano, nedidelė.

Labas rytas.

Kavos nešt iš internetaus?

Ofkors. End barzdociu v studiju 😆

Atsakyti