Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas. Laukiam kavos, Gadget

Grįžau iš lauko su ciucka, šaltukas. Mb kaip visada, pasinėręs savo hobyje. Čia kažkurią dieną teko net iki pusės išsimaudyti upėje, užkibo šlakis ir užsikabino už krūmo, draugas toliau buvo paėjęs neprisišaukė, teko lipti vandenin, su botais ilgais buvo, bet kas iš to, slystelėjo ir iki pusės vandeny atsidūrė ir dar žuvis atsikabino ir pabėgo.  :D Ir tą pačią dieną trišakis į pirštą įsisegė, nesėkmingas metimas buvo, tai va kokia ta žvejyba kartais būna. 

Atsakyti

Nereikia tų brilijantų bijoti, ypač jei jie nusilupa ir užsidažo :)

Tendencija blizgių kulnų iš mados savaičių atėjo į gatves, tai nešioti juos bus galima ir neluptus. Tiek, kad supermadingumo elementas reikalauja atidesnio apsirengimo. Kitaip bus įvaizdis čigonėlė išėjo pasivaikščioti neišbaigtas.

Mano teliefas, nulupus apsauginę plėvelę, sveikas, gyvulys, tik nebendrauja (burba užtat, ir dalinai mirksi). Ta proga apsišviečiau, kad ne rocket science pasikeisti ir šito modeliaus ekraną. Pračekinau T7 kainikę. Pajamamas. Dabar reikia pabandyti softwariškai atreanimuot, jei ką, pakeisiu ekraną ir liks turtas šeimoje. Sau rrrryškiai jamsiu naują modeliuką.

O apie sveikinamas mamas - mezgėjų temoj viena supratinga mamma buvo pasveikinta IKI, nes vat ėme ir sutapo jos gimtadienis ir kitas nuostabus reikalas. Mamma sakė, vaikiuk, kad tik būtum laiminga. Ir net ne mano mamma. Nors manoji irgi taip pasako, ir aš ją imu suprasti. Man labai labai labai svarbu, kad mano vaikai būtų laimingi. Indus tai jie plaus, ir braškes ravės, ramiakas. Kokia jau ten ta lysvė mano, nedidelė.

Labas rytas.

Kavos nešt iš internetaus?

Nešk kavą, o tuos blizgalus tegul kazkas kitas perka, man reikia, kad batai man tarnautų :) ir man jie grožio priduotų, o ne kad turėčiau pasistengti, kad jie atrodyti “savo” vietoje :) 

Atsakyti

Labas rytas. Laukiam kavos, Gadget

Grįžau iš lauko su ciucka, šaltukas. Mb kaip visada, pasinėręs savo hobyje. Čia kažkurią dieną teko net iki pusės išsimaudyti upėje, užkibo šlakis ir užsikabino už krūmo, draugas toliau buvo paėjęs neprisišaukė, teko lipti vandenin, su botais ilgais buvo, bet kas iš to, slystelėjo ir iki pusės vandeny atsidūrė ir dar žuvis atsikabino ir pabėgo.  :D Ir tą pačią dieną trišakis į pirštą įsisegė, nesėkmingas metimas buvo, tai va kokia ta žvejyba kartais būna. 

O dar sakoma, kad moterys kankinasi :) dėl grožio, o kad vyrai dėl hobio kankinasi niekas nepastebi :) O tai nesusirgo po maudynių? Gal vis tik gerai toks hobis uzsigrudinęs. 😊

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 12 28, 09:49)
<p>Labas rytas. Laukiam kavos,<strong> Gadget</strong>. 
</p><p> Grįžau iš lauko su ciucka, šaltukas. Mb kaip visada, pasinėręs savo hobyje. Čia kažkurią dieną teko net iki pusės išsimaudyti upėje, užkibo šlakis ir užsikabino už krūmo, draugas toliau buvo paėjęs neprisišaukė, teko lipti vandenin, su botais ilgais buvo, bet kas iš to, slystelėjo ir iki pusės vandeny atsidūrė ir dar žuvis atsikabino ir pabėgo.  biggrin.gif Ir tą pačią dieną trišakis į pirštą įsisegė, nesėkmingas metimas buvo, tai va kokia ta žvejyba kartais būna. </p>
[right][snapback]72573866[/snapback][/right]

Uz ta pabegima neatleisciau, pradeciau, jauciu, bliaut slapia sikna prie to krumo.
Batu modelis dailus, brilikai jau skonio reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 gruodžio 2019 - 10:01

O dar sakoma, kad moterys kankinasi :) dėl grožio, o kad vyrai dėl hobio kankinasi niekas nepastebi :) O tai nesusirgo po maudynių? Gal vis tik gerai toks hobis uzsigrudinęs. 😊

Sutinku, nors jam tai malonumas, kaip pats teigia.Pvz kai rytai šviesūs keliasi apie 5h būna ir dar anksčiau(nes tada žuvis dažniausiai kimba iki 8h ar iki 9h,  ai sako ateis pirmadienis išsimiegosiu, į darbą tik prieš šešias keliasi.  :lol:  Dabar kai tamsu ryte, tai 7h keliasi, po 8h išeina. Pas jį visi draugai, pažįstami žvejai, susipažinęs žvejyboje, pardavėjai žvejybos reikmenų, kai paskambina kas nors tai valandą plepa apie visokias meškeres, rites ir žuvis, kur kimba, ką pagavo, fotkėm dalinasi, video.  :wacko:  Apie brangumą tokio hobio išvis nekalbu.  :unsure: Nors yra ir didesnių manjakų, visą dieną prasėdi žvejyboj, maniškis tai ne, ant pietų grįžta.  :D 

Atsakyti

Uz ta pabegima neatleisciau, pradeciau, jauciu, bliaut slapia sikna prie to krumo.

Oi žinok servetėlių neužtektų, kiek yra pabėgę.  :D  Grįžęs pasakoja ir iškėlęs rankas į viršų sako nu už ką man taip, ką aš blogo padariau.  :D  Nors ir pats paleidžia, jeigu pagauna per mažą, nes yra ribos nuo kiek cm kokią žuvį galima imti. 

Atsakyti

Sutinku, nors jam tai malonumas, kaip pats teigia.Pvz kai rytai šviesūs keliasi apie 5h būna ir dar anksčiau(nes tada žuvis dažniausiai kimba iki 8h ar iki 9h,  ai sako ateis pirmadienis išsimiegosiu, į darbą tik prieš šešias keliasi.  :lol:  Dabar kai tamsu ryte, tai 7h keliasi, po 8h išeina. Pas jį visi draugai, pažįstami žvejai, susipažinęs žvejyboje, pardavėjai žvejybos reikmenų, kai paskambina kas nors tai valandą plepa apie visokias meškeres, rites ir žuvis, kur kimba, ką pagavo, fotkėm dalinasi, video.  :wacko:  Apie brangumą tokio hobio išvis nekalbu.  :unsure: Nors yra ir didesnių manjakų, visą dieną prasėdi žvejyboj, maniškis tai ne, ant pietų grįžta.  :D

Tai čia baisiau nei mūsų hobiai sakyciau :) Idomus dalykas ta žvejyba. Niekaip nepaaiškinama trauka. Gal čia vyrams iš to medžiotojo-žvejotojo-akmens amžiaus instinktai likę kaip partempti grobį namo, nes nei ten žuvis graži, nei visada oras geras, o ypač žvejojant ant ledo :) ir nevisi gi geria:) Mistika. 

Batu modelis dailus, brilikai jau skonio reikalas.

Tai va modelis tinka, brilikai -ne :) 

Atsakyti

:lol:​ 

Atsakyti

Ciprašau, užtruku su kava. Pasiskolinau dukros teliefą ir mammą raminau, kad yr gyvenimas ir be teliefo (taip įtaigiai, kad net pati patikėjau).

Kava

Priedas  Coffee-and-pastry-at-Kaffa-Roastery-Helsinki.jpg   162,44KB   0 Parsiųsta kartų

Barzdočius tuoj tuoj

Nu ŠIANDIEN

Atsakyti

Tai čia baisiau nei mūsų hobiai sakyciau :) Idomus dalykas ta žvejyba. Niekaip nepaaiškinama trauka. Gal čia vyrams iš to medžiotojo-žvejotojo-akmens amžiaus instinktai likę kaip partempti grobį namo, nes nei ten žuvis graži, nei visada oras geras, o ypač žvejojant ant ledo :) ir nevisi gi geria:) Mistika. 

Tai va, kad jam patinka pats procesas, gamta, grynas oras. Bjauriu oru nevažiuoja, kai pvz didelis vėjas ir lietus. o šiaip turi gerą aprangą. Gert negeria, sako aš ir namie galiu išgerti, tam nereikia važiuoti žvejoti.  :lol: Ir jo žvejyba ne tokia, kai sėdi užmetęs meškerę su plūde ir lauki kol užkibs, tokią žvejybą jis vadina tinginių žvejyba. Pvz šiuo metu žvejoja upėje, tai jis eina krantu ir mėto meškerę,užmeta ištraukia ir t.t. tai būna po kelis km nueina, kaip ir sportas gaunasi. Jeigu kateryje ar valtyje, tai irgi skirtingai, užmeta ir po biškį suka ritę, atleidžia vėl suka, taip masalas šokinėja dugnu, vaizduodamas žuvį. Vo brač kiek žinau, galiu jau eiti irgi žvejoti, tik jaučiu užmesdama meškerę įsisegčiau kur kokį trišakį į antakį.  :lol:​  

Atsakyti

Esu su tėtuku ėjus dvibradžiu tinklu. Naktį. Upely ir ežere. Žuvys baladojasi į kojas plaukdamos :wub:​ 

Atsakyti

Labryt

Va ko ko, bet žvejybos aš niekaip nesuprantu kaifo. Ne mano smegenėlėms tai. Šalta/karšta, žuvis smirda. Viaukt. Kaimynas žvejys, kartą į metus su draugeliais organizuojasi kelionr į kokią suomiją, švediją, norvegiją pažvejot. Va pati kaupiuosi varyt Rovanos čekio briedžio veterinarui. Anas irgi baisus žvejys.

Atsikėliau šian iš trečio karto. Pirmas buvo apie 4:30. Tada pagalvojau, kad nu negązdinsiu nei šeimynos nei kaimynų. Antras jau padoriu laiku, kažkiek po 7. Bet kažkaip dar nulūžau. Tai va iš 3-io karto apie 9 išsiropščiau. Lauke smagus minusiukas, sniego trupiniai  :wub:  Dabar jau sėdžiu su kava ir pyragu  :wub:  Svarstyklės nervingai  rūko kamputyje.  :B​ 

Atsakyti