Aš tai tėčio nebeturiu, tai jokia man šventė
Aš irgi ... o kaip norėčiau atsukti laiką atgal ...norėčiau bent dienos nuoširdžiam pokalbiui ...tiek liko nepasakyta
Laba,
Liūdinčioms
Ir aš neturiu. Dažnai pagalvoju, kad gaila, kad nebesulaukė mano vaikų. Būtų buvęs puikus senelis.
Limcamca, pas ją nebus švarkų. Polo marškinėliai ir megztukas. Rūbinės nėra, tai žiemai paėmiau tą šiltukinį bliuzončiką vietoj striukės, ir ploną striukelę nuo lietaus galės į kuprinę susigrūst.
Kelnių iš kitur negalima. Griežtai ten pas juos bus.
O, tai super rimta mokykla?
Viską sudėjus maniškiams irgi panaši suma gaunasi/vienam. Švarkas brangiausias apie 60-80 svarų, regbio marškiniai 40 svarų, bliuzoniukas 30 svarų. Tu palyginus anksti viską ir supirkai. Ar dar nepirkai, tik kainas pažiūrėjai?
Aš negalėčiau dabar pirkti, išaugs iki rudens.
Nekvepia ir šunų. Ypač jei švieži. Kita vertus, aš į savo kačiūrų kraiką spec. kvepiančius miltelius barstau, tai kvapo nėra absol jokio.
Parodyk kokie.
Limca, sveikatos futbolistui.
I gyvunu tema. Savaite, kaip neturim kudliaus peliuko. Gedulas begalinis.
Ačiū. Jau vakar dviem kojom aikštelėje stovėjo.
Užuojauta.
Sveikos!
Aš savo papuliui nusiunčiau 6 viename rašiklį. Patenkintas kaip slyva.
Mama iš brolio išreketavo 200€ ir nusipirko pavėsinę ir iškart į FB pakazuchai. Pakomentuoti nepamiršo, kad nuo abiejų vaikų dovana....
Limcamca, aš jau viską, ką minėjau, nupirkau. Nes krautuvė tik viena ir vėliau būna eilės ir dar reikia laukti savaites prekių pristatymo. Gerai, tas, kad jei su etiketėmis atneši, gali bet kada grąžinti, nėra limituoto grąžinimo laiko.
Gaile, nerandu čekio. Žinau, kad polo marškinėliai po £12, ir fizinio lavinimo kojinės £6 kainavo.
Fate, gaila peliuko...
Diedas užsisakė papildomų sporto kanalų, tai aš vis miegu, kai jis eilinį futboląregbįformulęirkitką žiūri.
Vos spėjom gyvatvorę padailinti ir praplyšo dangus. Dar reikia sambuką, sniegeną ir mėlyna krūmą įkast j žemę palei kitą tvorą.
Kai aš turėjau katiną kakius surinkdavau iš karto, miltelius kvepiančius naudojau, visą kraiką keisdavau dažnai, nebuvo baisios smarvės.
Pas mane ten eina finansų analitikai.O jiems ten ko? Iš viso mano galvą šituos dalykus aplinkosaugininkai turėtų daryt.
Orage, neini i GPAIS seminara? Sakiau, kad nereik. Ale jau reik.Neinu. Buvau pačioj pradžioj. Tu pas Navikienę ar Kobzovienę eini? Šiaip pas Kobzovienę tai neisiu niekada tikriausiai, visiškai niekinis seminaras. Laukiu kol AM biškį apsitvarkys, nes spėju, kad ten niekas per pusmetį nepasikeitė. Buvo briedas ir liko.
Birštono ramybės, gamtos grožio ir sutvarkytos aplinkos megejoms - Papilė. Yra apžvalgos bokštas, takelis palei upės vingius, jūros periodo Atodanga su fosilijom, Simono Daukanto muziejus, kapinės ant piliakalnių. Ir šiaip jaukus sutvarkytas miestelis su daug gamtos žalumos.