Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Frofesorė @ 2019 06 10, 12:04)
<p>ahoi pirmadieni smile.gif baigesi atostogos, reikia grizt i realybe biggrin.gif ai nors ryt jau vel iseigines, tai dzin lotuliukas.gif ryt 33 Vilniuje zada  bigsmile.gif  bigsmile.gif </p><p><strong>kur perkat maudymkes? </strong>as siaip nesimatavusi bijau pirkt, bet jau baigiu prarasti vilti rasti tinkama, tai ziurineju internete.  apacia dazniausia gera, per papus mazas  doh.gif  vientisi nepatinka, noriu atskiro, ir kad petneseles butu galima nusegti. </p>

Intiku, ir paskutini taip puikiai atitaikiau dydi, kaip nulietas.
Atsakyti

Intiku, ir paskutini taip puikiai atitaikiau dydi, kaip nulietas.

as gyvai matuojant nerandu tinkamo, tai intiku dar labiau bijau nepataikyt  :oh:  bet kad ziuriu kitos iseities turbut nera, nu nes nerandu :oh:  man turbut idealiausi butu, kaip LO rase, kad butu galima atskirai rinkti virsu ir apacia, nes kitaip niekaip, kazkuri dalis vistiek netinka is pilno komplekto

Atsakyti

ahoi pirmadieni :) baigesi atostogos, reikia grizt i realybe :D ai nors ryt jau vel iseigines, tai dzin :lol: ryt 33 Vilniuje zada  :bigsmile:  :bigsmile:

kur perkat maudymkes? as siaip nesimatavusi bijau pirkt, bet jau baigiu prarasti vilti rasti tinkama, tai ziurineju internete.  apacia dazniausia gera, per papus mazas  :oh:  vientisi nepatinka, noriu atskiro, ir kad petneseles butu galima nusegti. 

Asos. Pasirinkimas didžiulis. Gali pirkti viršų atskirai nuo apačios. Siuntimas/grąžinimas nemokami, (maudomus grąžinti galima, pati esu tai darius). Tai prisiperki visą krūvą, per savaitę gauni, išsimatuoji, išsirenki, o nereikalingus siunti atgal. 

Atsakyti

Asos. Pasirinkimas didžiulis. Gali pirkti viršų atskirai nuo apačios. Siuntimas/grąžinimas nemokami, (maudomus grąžinti galima, pati esu tai darius). Tai prisiperki visą krūvą, per savaitę gauni, išsimatuoji, išsirenki, o nereikalingus siunti atgal. 

ir sumoki uz tarptautini siuntima bezboznus pinigus

Atsakyti

Neseniai pirkau, buvo 7 eurai berods už siuntimą, ne tokie ir baisūs pinigai, kai reikia greitai. Siuntinys atėjo per 4 dienas.

Atsakyti

Skaityk. Siuntimas/grąžinimas NEMOKAMI. 

Siuntimas, tiesa, nuo kažkokios sumos. 25+ berods, ar kažkaip panašiai. Bet perkant keletą maudomų tokia suma tikrai susidarys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 birželio 2019 - 12:55

ilgai laukt is USA, man gerai butu greit :D LT vistiek greiciau atsiustu. bet turiu itarima, kad tinkancio ir patinkancio as ilgai nerasiu :lol: tampysiu ir toliau savo numyleta senuka :D 

Tai kol ieškosi ir nerasi čia, pareis ir iš Usa, net nepastebėsi kai laikas praeis. 

Atsakyti

Priedas  Capturef.JPG   33,72KB   4 Parsiųsta kartų

Priedas  Capturde.JPG   65,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš specialiai pasitikrinau dabar savo užsakymus. 

Vienas užsakymas 48,99 Eur - nemokamas siuntimas.

Kitas 23,99 - siuntimas 5 eur.

Pas mane Asos europinis, bet atėjo iš UK.

Vienas atėjo per omnivą, kitas- pasiėmimo punkte kažkokioj parduotuvėj. 

Čia šiaip, jei kam naudinga būtų.

Atsakyti

Aš specialiai pasitikrinau dabar savo užsakymus. 

Vienas užsakymas 48,99 Eur - nemokamas siuntimas.

Kitas 23,99 - siuntimas 5 eur.

Pas mane Asos europinis, bet atėjo iš UK.

Vienas atėjo per omnivą, kitas- pasiėmimo punkte kažkokioj parduotuvėj. 

Čia šiaip, jei kam naudinga būtų.

Minimali suma nemokamam siuntimui, pasirodo, būna skirtinga. Va, kur įdėjau, tai tokios nesu niekada mačius. Čia matyt išpardavimų proga. Mažiausia būdavo 25.00. 

Škias reikia tikrint kas kartą.

Atsakyti

Neseniai pirkau, buvo 7 eurai berods už siuntimą, ne tokie ir baisūs pinigai, kai reikia greitai. Siuntinys atėjo per 4 dienas.

Na 7 išleist ir vistiek likt be maudymkes man neatrodo gerai  😀

Atsakyti

Oba geras. Jau yra dykai. Super

Atsakyti