Na 7 išleist ir vistiek likt be maudymkes man neatrodo gerai 😀
Taigi atgal nemokamai.
jei netiks, vadinasi, bus toks "ilgas pasimatavimas".
Frofesore, Triumph'e ir tik Triumph'e. Jie iškomplektuoja, tiksliau apatinę ir viršutinę dalis perki atskirai. Dar vieną kartą gyvenime esu Miglėj tobulą maudomą nusipirkus, tik kad padla juoda subinė triusikus sučiaumojo. Tai dar neprarandu vilties prisitaikyt kokius, bet spalva tokia biškį specifinė, nesekasi.
Frofesore, Triumph'e ir tik Triumph'e. Jie iškomplektuoja, tiksliau apatinę ir viršutinę dalis perki atskirai. Dar vieną kartą gyvenime esu Miglėj tobulą maudomą nusipirkus, tik kad padla juoda subinė triusikus sučiaumojo. Tai dar neprarandu vilties prisitaikyt kokius, bet spalva tokia biškį specifinė, nesekasi.
Pažiūrėjau Triumph'ą. Kad nieko gražaus....
matyt ne tik grazus, bet ir skanus buvo
Na, aš irgi šia prasme su spec. poreikiais. Pernai asos superinį nusipirkau. Ten gi yra atskira kategorija "fuller bust".
Pas tave tik dydis su spec poreikiais . Na o man dar turi pažastu nespausti, reiškia lankelis ne per ilgas. Forma irgi turi laikyt, bet būti be pakietinimu. Petnešos ne ant kaklo o tik klasikinės. Susegimai ne metaliniai. Ir tt.
Parodyk koki pernai pirkai
Lingere style:
https://www.asos.com...Query=&cid=5263
Puiki kokybė, o visai nebrangus.
Pastrigo kažkas, 3 kartą rašau 😣
Maudukus su raišteliais perku, tad visi tinka beveik 😁 maximoje buvo nuolaida, tai nusipirkau už 5 su cnt veliūrinį kažkokį 😋 bus gerai. Šiaip ieškau kažko labai gražaus ir įdomaus, deja nerandu savo figūrai tinkančio 🙄