Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na 7 išleist ir vistiek likt be maudymkes man neatrodo gerai  😀

Taigi atgal nemokamai.

jei netiks, vadinasi, bus toks "ilgas pasimatavimas". :)​ 

Atsakyti

Taigi atgal nemokamai.

jei netiks, vadinasi, bus toks "ilgas pasimatavimas". :) 

Man liemenėlės be pasimatavimo nėra šansų nusipirkt. Nes ir matuojant retai randu normalia

Atsakyti

Frofesore, Triumph'e ir tik Triumph'e. Jie iškomplektuoja, tiksliau apatinę ir viršutinę dalis perki atskirai. Dar vieną kartą gyvenime esu Miglėj tobulą maudomą nusipirkus, tik kad padla juoda subinė triusikus sučiaumojo. Tai dar neprarandu vilties prisitaikyt kokius, bet spalva tokia biškį specifinė, nesekasi.

Atsakyti

Frofesore, Triumph'e ir tik Triumph'e. Jie iškomplektuoja, tiksliau apatinę ir viršutinę dalis perki atskirai. Dar vieną kartą gyvenime esu Miglėj tobulą maudomą nusipirkus, tik kad padla juoda subinė triusikus sučiaumojo. Tai dar neprarandu vilties prisitaikyt kokius, bet spalva tokia biškį specifinė, nesekasi.

Pažiūrėjau Triumph'ą. Kad nieko gražaus....

Atsakyti

matyt ne tik grazus, bet ir skanus buvo :lol: 

Atsakyti

Pažiūrėjau Triumph'ą. Kad nieko gražaus....

Kai papai su spec poreikiais, tai grožis antraeilis tampa :D. Aš irgi turiu triumfo prieš 2 m pirktą, lb patogus, tik kad jau baigiasi jis 

Atsakyti

Kai papai su spec poreikiais, tai grožis antraeilis tampa :D. Aš irgi turiu triumfo prieš 2 m pirktą, lb patogus, tik kad jau baigiasi jis 

Na, aš irgi šia prasme su spec. poreikiais. Pernai asos superinį nusipirkau. Ten gi yra atskira kategorija "fuller bust".

Atsakyti

Na, aš irgi šia prasme su spec. poreikiais. Pernai asos superinį nusipirkau. Ten gi yra atskira kategorija "fuller bust".

Pas tave tik dydis su spec poreikiais :D. Na o man dar turi pažastu nespausti, reiškia lankelis ne per ilgas. Forma irgi turi laikyt, bet būti be pakietinimu. Petnešos ne ant kaklo o tik klasikinės. Susegimai ne metaliniai. Ir tt. 

Atsakyti

Parodyk koki pernai pirkai 

Atsakyti

Parodyk koki pernai pirkai 

Lingere style:

https://www.asos.com...Query=&cid=5263

Puiki kokybė, o visai nebrangus.

Atsakyti

Pastrigo kažkas, 3 kartą rašau 😣

Maudukus su raišteliais perku, tad visi tinka beveik 😁 maximoje buvo nuolaida, tai nusipirkau už 5 su cnt veliūrinį kažkokį 😋 bus gerai. Šiaip ieškau kažko labai gražaus ir įdomaus, deja nerandu savo figūrai tinkančio 🙄

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 birželio 2019 - 16:33

Lingere style:

https://www.asos.com...Query=&cid=5263

Puiki kokybė, o visai nebrangus.

Gražus bet man netiktų 

Atsakyti