Gražus bet man netiktų
Esmė ta, kad ten tikrai galima išsirinkti.
(Ieškojau nuotraukos, kaip atrodo ant manęs, bet ai, gal tiek to...).
Fainas, aš ir asos žiūriu, bet raištukai turi būti kelnaitės, o viršus ne plačiai uždengti turi, nes labai įdegu aš greitai ir su dideliais plotais baltais vaikščioti nenoriu 😁
Fainas, aš ir asos žiūriu, bet raištukai turi būti kelnaitės, o viršus ne plačiai uždengti turi, nes labai įdegu aš greitai ir su dideliais plotais baltais vaikščioti nenoriu 😁
Aš be šito turiu dar tris. Tai keisdama galiu įdegti su mažiausiom baltom dėmėm. Nors nelabai aš tuo deginimusi užsiimu.
raistukinius maudomus (tokius, kaip Rykutes) turejau tik kai negimdzius buvau ir kai papai B dydzio buvo dabar netinka ir nebepatinka jau tokie, ieskau, kad butu bent su minimaliu pakietinimu. turiu dabar is tikro tobula, irgi surisamas, uz kaklo ir nugaroj, bet ten sleikutes placios, kauseliai su pakietinimu ir lankeliais, kad pakeltu krutine, tik kad tampau jau ilgai, norisi atsinaujinti
raistukinius maudomus (tokius, kaip Rykutes) turejau tik kai negimdzius buvau ir kai papai B dydzio buvo
dabar netinka ir nebepatinka jau tokie, ieskau, kad butu bent su minimaliu pakietinimu. turiu dabar is tikro tobula, irgi surisamas, uz kaklo ir nugaroj, bet ten sleikutes placios, kauseliai su pakietinimu ir lankeliais, kad pakeltu krutine.
Maniškis be pakietinimų, bet kirpimas/siūlės eina taip, kad viską savo vietose laiko.
Su tokiu mano papai išeina gyvent atskiro gyvenimo. O triumph'o kaip bebūtų keista, neišvaizdūs kabo, bet labai liuks gyvai atrodo. Aš jau 3 vnt. jų turiu. Vieninteliai tinkami mano formoms. Tvirti. Bet faktas, kad reikia matuotis. Vientisų jų nebandžiau. Kai ieškojau jie dar neturėjo fy dydžių