Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gražus bet man netiktų 

Esmė ta, kad ten tikrai galima išsirinkti. 

(Ieškojau nuotraukos, kaip atrodo ant manęs, bet ai, gal tiek to...).

Atsakyti

Lingere style:

https://www.asos.com...Query=&cid=5263

Puiki kokybė, o visai nebrangus.

Fainas, aš ir asos žiūriu, bet raištukai turi būti kelnaitės, o viršus ne plačiai uždengti turi, nes labai įdegu aš greitai ir su dideliais plotais baltais vaikščioti nenoriu 😁

Atsakyti

Fainas, aš ir asos žiūriu, bet raištukai turi būti kelnaitės, o viršus ne plačiai uždengti turi, nes labai įdegu aš greitai ir su dideliais plotais baltais vaikščioti nenoriu 😁

Aš be šito turiu dar tris. Tai keisdama galiu įdegti su mažiausiom baltom dėmėm. Nors nelabai aš tuo deginimusi užsiimu.

Atsakyti

Aš kai noriu įdegt normaliai einu į nudistus. Nes iš tikrųjų jokio skirtumo ar dideli ar maži plotai balti, vistiek atrodo jie baltai :D

Atsakyti

Aš be šito turiu dar tris. Tai keisdama galiu įdegti su mažiausiom baltom dėmėm. Nors nelabai aš tuo deginimusi užsiimu.

Vakar pagulėjau, šiandien jau galiu ir nesidėti mauduko, turiu ant savęs ryškiai 😁

Atsakyti

Man tokie raistukiniai kaip rykutes nieko nelaikytu. Atrodyciau  spanielis 😂

Atsakyti

Man tokie raistukiniai kaip rykutes nieko nelaikytu. Atrodyciau  spanielis 😂

Man irgi raištukiniai nelabai. Bet dar ir nuo medžiagos standumo labai daug kas priklauso, ir nuo kaušelių pakietinimų.

Atsakyti

raistukinius maudomus (tokius, kaip Rykutes)  turejau tik kai negimdzius buvau ir kai papai B dydzio buvo :) dabar netinka ir nebepatinka jau tokie, ieskau, kad butu bent su minimaliu pakietinimu. turiu dabar is tikro tobula, irgi surisamas, uz kaklo ir nugaroj, bet ten sleikutes placios, kauseliai su pakietinimu ir lankeliais, kad pakeltu krutine, tik kad tampau jau ilgai, norisi atsinaujinti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 10 birželio 2019 - 17:32

raistukinius maudomus (tokius, kaip Rykutes)  turejau tik kai negimdzius buvau ir kai papai B dydzio buvo :) dabar netinka ir nebepatinka jau tokie, ieskau, kad butu bent su minimaliu pakietinimu. turiu dabar is tikro tobula, irgi surisamas, uz kaklo ir nugaroj, bet ten sleikutes placios, kauseliai su pakietinimu ir lankeliais, kad pakeltu krutine.

Maniškis be pakietinimų, bet kirpimas/siūlės eina taip, kad viską savo vietose laiko.

Atsakyti

O ko pati nestovi, kad kelti ją reikia?  :D 

Atsakyti

nu vat nebestovi :D 

Atsakyti

Lingere style:

https://www.asos.com...Query=&cid=5263

Puiki kokybė, o visai nebrangus.

Su tokiu mano papai išeina gyvent atskiro gyvenimo. O triumph'o kaip bebūtų keista, neišvaizdūs kabo, bet labai liuks gyvai atrodo. Aš jau 3 vnt. jų turiu. Vieninteliai tinkami mano formoms. Tvirti. Bet faktas, kad reikia matuotis. Vientisų jų nebandžiau. Kai ieškojau jie dar neturėjo fy dydžių  :B​ 

Atsakyti