Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

man irgi truputuką palengvėjo, nes ir pati labai stresuoju dėlto, ir dar nelabai įsivaizduoju savo mažulio mokykloje, pasižiūri lyg ir didelis, iš kitos pusės pažiūri juk dar vis toooks vaikas rolleyes.gif
aš jau galvojau kad aš viena čia toookia "dūra" doh.gif
Atsakyti
O maniškiai sūnus į pirmą klasę, dukra darželį padeda lankyti. Tai galvoje kažkokia nuolatinė sumaištis. Neįsivaizduoju, kaip vyras su jais po pietų susitvarkys. Vis sapnuoju, kad paniškai ieškau auklės vaikams iš mokyklos paimti. Dabar stresą gesinu šveisdama namus. Na, bet nedaug liko iki tos rugsėjo pirmos. Gal kaip nors, o kai jau bus, tai vis tiek nebus taip baisu, kaip laukti.
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 08 28, 23:17)
Nu kur jau čia tu viena stresuoji....man jau smegenys baigia nuo įtampos lauk išlysti...Kaip ji per gatvę pereis, kaip duris atsirakins, kaip užsirakins, ką ji veiks per dieną namie....ar susiras draugę klasėj, ar niekas neužpuls einant, ar neatims ko nors dičkiai. Nuprotėsiu tuoj blink.gif

Nepergyvenk, draugu susiras, vaikai labai greitai susiranda ir pasitiki. Maniske kai ejo i nulinukus, tai pirma diena nuejo, atsisedo viena, as jau spejau apgaileti ir staiga viena mergaite atsisuka ir pareiskia, kad eina pas savo drauge, atejo pas Gabija ir atsisedo. Ir dabar kai eisim i antra tikrai zinau, kas bus geriausia (cia ta kur pykstasi tik karta i savaite biggrin.gif ) drauge.
Nors as irgi pergyvenu, kad skaityt gerai neiseina, kad jautri ir pan.nors jau turejau iprasti.
P.S. o as kaip tik dziaugiuosi kai vyras paima, jie daug greicia ir namo grizta ir pamokas padaro.
Atsakyti
QUOTE (Atra @ 2004 08 28, 21:16)
aš jau galvojau kad aš viena čia toookia "dūra" doh.gif

Atra,mes visos čia tokios ...
Atsakyti
nu vaaaa, o pas mus jokio vyro/tėčio nėra, močiutė dirbanti...Niekas nepasiims, ir viena turės namie būti. Dar kažkaip su gatve raminuosi, kad vistiek yra protingų vairuotojų, praleidžia tuos žioplius per gatvę. Bet va kaip su namais.... Pas mus kai užlipi prie durų apytamsis koridorius, tai ne kartą teko bomžus išvaikyti iš viršaus. Ieško jie mat Vyckos ar Joškės mad.gif Tai jau saviškę prigrasinau, kad jei tik pamato ką nors, nieku gyvu nelipt viršun, o eiti pas kaimynę, kad ta įleistų...
Ai, kai tik pradedu galvoti, galva pradeda suktis... Nors kai save prisimenu, eidavau į popietinę pamainą, tai pati išeidavau, pati pareidavau, dar ir brolį iš darželio parsivesdavau. O vėliau teko vienai su autobusu važinėti 7 sustojimus į mokyklą blink.gif Tai ir mama guodžia - sako, va, pati važinėjai, ir nieko, nepergyvenk, išmoks ir tavoji.
O dėl draugysčių - tai zuikių mokyklėlėje, kai pamačiau kad viena sėdi, mokytojai daviau nurodymą, kad sudraugintų su kuom nors. Nu ir pasodino su mergaite. Gal ir susisėdės abi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 29 rugpjūčio 2004 - 11:00
o as visai nebijau ir nesuku sau galvos. Pati nebuvau is tyliuju, zuikis mano irgi toks. Neprapuls. Aisku pagalvoju, kad del savo charakterio jis gali gauti nuo dickiu i kaili, bet juk niekur nedingsi - visi mes ta praejom. Mamkos, laikykites, viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir as stresuoju blink.gif
Atsakyti
Nu nepergyvenkit taip mamkos. Viskas dabar kitaip nei musu laikais. Pamokos pradinukams prasideda daznai tuo, kad jie susikibe rankomis pasako kiekvienas kaip jauciasi, daznai kai mokytoja skaito jie gali klases gale ant kilimo guleti ir klausyti, gali zaislus nestis ir tt. Suolai pastoviai perstumdomi - tai ratu visi sedi, tai po keturis ...Mokytojos daro apklausas kaip vaikams patinka tas ar anas ir labai kreipia demesi i tevu pageidavimus. Musiske labai dziaugdavosi jei domiesi kaip sekasi, galima budavo jai paskambint kada tik nori del vaiko. Dabar tai norma. O ir pazymiu iki 5 kl neraso. Maniske ejo i pradine, kuri irengta vaiku darzely buvusiam, tai is vis rojus. Va, prisiminiau kuo dziaugiausi dar - tuo, kad buvau nupirkusi parkeri su gan stambia laikymo vieta, o ji dar padengta guma. Tai kai rasydavo, neslysdavo. Bet pradzioj jie su paprastais piestukais raso.
Atsakyti
QUOTE (šviesa @ 2004 08 29, 20:00)
Nu nepergyvenkit taip mamkos. Viskas dabar kitaip nei musu laikais. Pamokos pradinukams prasideda daznai tuo, kad jie susikibe rankomis pasako kiekvienas kaip jauciasi, daznai kai mokytoja skaito jie gali klases gale ant kilimo guleti ir klausyti, gali zaislus nestis ir tt. Suolai pastoviai perstumdomi - tai ratu visi sedi, tai po keturis ...Mokytojos daro apklausas kaip vaikams patinka tas ar anas ir labai kreipia demesi i tevu pageidavimus. Musiske labai dziaugdavosi jei domiesi kaip sekasi, galima budavo jai paskambint kada tik nori del vaiko. Dabar tai norma. O ir pazymiu iki 5 kl neraso. Maniske ejo i pradine, kuri irengta vaiku darzely buvusiam, tai is vis rojus. Va, prisiminiau kuo dziaugiausi dar - tuo, kad buvau nupirkusi parkeri su gan stambia laikymo vieta, o ji dar padengta guma. Tai kai rasydavo, neslysdavo. Bet pradzioj jie su paprastais piestukais raso.

Rimtai? O tai kur cia tokios shulios? Lietuvoj? smile.gif Geras.

Ale as labai stresuoju. Taip noris, kad ta diena butu ypatinga, nepamirstama, ideali... O tiek visokiu problemu. Ir del pasirinktos mokyklos neramu. Ir del aprangos. Ir del sukuosenos. Dar nezinau, kur nueisim atsvest. O kaip toliau viskas bus?. Koki bureli pasirinkt? Ir t.t.
Ir is vis, manes net Lietuvoj nera. Grisiu tik 08.31 vakare ohmy.gif Kitaip neiseina - bo komandiruote. Gerai, kad kazkiek pries isvaziuojant pasiruosiau, vis sis tas.
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 08 29, 11:00)
nu vaaaa, o pas mus jokio vyro/tėčio nėra, močiutė dirbanti...Niekas nepasiims, ir viena turės namie būti. Dar kažkaip su gatve raminuosi, kad vistiek yra protingų vairuotojų, praleidžia tuos žioplius per gatvę.

Joo g.gif Pas mus irgi tecio nera huh.gif bet uztat senelis namuose dirba, tai ir buna visa laika. Zadejo parvesdinet. O del gatves - labai bijau. Maciau, kad vairuotojai sustoja tu ziopliuku praleist thumbup.gif Bet vistiek neramu, visokiu buna vairuotoju... mad.gif O ir vieta ten ohmy.gif Kas zinot kelia prie Ozo mokyklos, (netoli Olimpic Gymo, Vilniuj) isivaizduojat koks ten judejimas baisus rytais
Atsakyti
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 29, 20:52)
del gatves - labai bijau. Maciau, kad vairuotojai sustoja tu ziopliuku praleist thumbup.gif Bet vistiek neramu, visokiu buna vairuotoju... mad.gif O ir vieta ten ohmy.gif Kas zinot kelia prie Ozo mokyklos, (netoli Olimpic Gymo, Vilniuj) isivaizduojat koks ten judejimas baisus rytais

Bet ten reguliuojamas sviesoforas wink.gif nepergyvenk, viskas bus ciki thumbup.gif
Atsakyti
Tagulia, bent jau maniske i Filaretu pradine ejo, bet draugiu kitur, dabar daug kur del maziuku labai stengiasi. As ir dovanele pries rugsejo 1 padovanojau - mechanini laikroduka, ir mokykloj kazka gavo. O po to i fotoatele nuvedziau staramodna nuotrauka padaryti smile.gif
Atsakyti