Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

Sveikos 4u.gif
O mano nuotaika bloga,nepakliuvom pas tą mokytoją kurios norėjom sad.gif Ir aplamai,iš keturių maždaug apie tris žinojau,o būtent apie tą ketvirtąją nieko sad.gif
Na,nepatinka man ta sistema kai sužinai tik likus dviem dienom iki rugsėjo schmoll.gif
Atsakyti
Jaučiuos ne kaip sad.gif Norėčiau kad dar pabūtų mažute mergyte, darželinuke, bet ne, laikas lekia, jau pirmokė bus po poros dienų. Na svarbu, kad pati labai labai jau nori eit, tai man pakelia nuotaiką, kad nesėdi užsidepresavusi kaip draugės mergaitė ir nenori eit į mokyklą visai.
Bet ot, Milabra, atgaivinai seną temą, kaip sakant ant kraujuojančios žaizdos užmynei biggrin.gif Kaip pačiai dabar rugsėjo pirmoji?
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2005 08 30, 22:01)
Bet ot, Milabra, atgaivinai seną temą, kaip sakant ant kraujuojančios žaizdos užmynei biggrin.gif  Kaip pačiai dabar rugsėjo pirmoji?

O man jau visai normoj smile.gif Bet pernai tai tip top jaučiausi. Depresucha, galvos skausmas, maudimas širdies plote, smegenys kaip varstotu suveržtos nuo to galvojimo.
Šįmet visai dzin. Ramu smile.gif išmoko pana visko - ir pareiti, ir per gatvę eiti, ir atsirakinti, signalizaciją išjungti, įjungti, valgyti mikrobangėje pasišildyti, pamokas ruošti arba ne smile.gif į treniruotes pati su troleibusu nuvažiuodavo. Šįmet jau į parduotuvę pati eina, viena į kiemą, iš kiemo su raktu, indus išplauna, grindis iššluoja ir dar man vakarienę padaro - sumuštinių keptų ir pomidorų su grietine blush2.gif Nu tiesiog suaugęs žmogutis.
Viskas sustos į savo vėžes, tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 08 26, 22:34)
Man kazkoks keistas jausmas. Vis prisimenu kaimynes zodzius, kai ji pasake, kad ne nepajusiu kaip vesiu ji i pirma klase. Kai ji tai sake, jam buvo vos menuo. Bet tikrai tie metai labai greit prabego. Man graudu iki negalejimo. O dabar suzinojau, kad jis sakys eilerasti per rugsejo 1 svente. Nezinau, kaip neverkt. Kaip isbegus vienai asarelei kitas sustabdyt... Pilna galva minciu, kaip seksis, kaip nueis, kaip pareis, ar neskriaus ir t.t.

O man vaikų auklė (savo tris užauginusi) sakė, kad laiką jauti iki mokyklos, o kai pradės eiti į mokyklą, nespėsi apsidairyti - jau bus bebaigią. g.gif
Man ir ikimokyklinis laikas taip staigiai praėjo, tai kokiu dabar greičiu lėks?

QUOTE(milabra @ 2005 08 30, 21:09)
...Viskas sustos į savo vėžes, tikrai smile.gif

Blyn kaip neramu doh.gif ....
Atsakyti
Tai vat as ir galvoju, jei jau dabar tie metai praleke, tai kaip jie dar gali greiciau eit? Bet kasmet vis nauja rugsejo 1 ir jau paskutine ateis. Graudi ta svente vistik. Siandien repeticijoj buvau, na sedejau ir zliumbiau ant suoliuko... Mano bedantis eilerasti sake, man asara riedejo.
Sekmes mums visoms ir gerai atsvest!
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasiguosti savo savijauta... Maniškė irgi bus pirmokė, tai dabar jau savaitę normaliai užmigt negaliu. Net juokas pačią ima, kaip ir ne aš į mokyklą eisiu, o nervuojuos už abi 4u.gif Nerima kelia viskas - baisiai nesavarankiška mano mergina, savo daiktų nesaugo, pinigų skaičiuot nemoka (tai sakiau ir kokį pusmetį neduosiu), mėgsta baisiai slapta lūpas vazelinu dažytis (tai ir galvoju, gal ir bus pagrindinis užsiėmimas per pertraukas). O blogiausia, kad kaip tyčia į klasę pateko pati didžiausia darželio grupės "zavadyla" (o maniškei tokios prie širdies), taijau numanau, kas ten pirmom dienom bus. Net nenumanau, gal reik mokytoją jau rugsėjo 2 d. apie tą mergaitę papasakoti, ar geriau laukti, kol pati pastebės. Vis ar tikiuosi, kad bent arti viena kitos neatsisės sad.gif

Ech... kaip nors išgyventi pirmą mėnesiuką, nes pasiskaičius jūsų pasakojimų supranti, kad tie nervai - laikinas dalykas. Einu ko nors prieš miegą išgerti. Geros paskutinės vasaros dienos 4u.gif

Tiesa, ar nesijaučiat kartais su savo pirmokais kartu labiau suaugusios ir subrendusios (ar čia aš viena tokia g.gif )
Atsakyti
Maniškė irgi rytoj eis į pirmą klasę. 4u.gif Man taip pat neramu dėl savo pupos. Jai tik 6 metai, tačiau labai norėjo ir mes apsisprendėm leisti ją į mokslus. Tik nežinau ar "patemps". Bijau, kad dar gali viską lėčiau suprasti, arba visai nesuprasti, juk dar maža? sad.gif Šiaip ji labai judri ir nenuorama, jau skiemenuodama skaito ir rašo. Turbūt šiais laikais jau visi ateina į mokyklą mokėdami skaityt?
Atsakyti
QUOTE(Juniper @ 2005 08 31, 18:58)
Maniškė irgi rytoj eis į pirmą klasę.  4u.gif  Man taip pat neramu dėl savo pupos. Jai tik 6 metai, tačiau labai norėjo ir mes apsisprendėm leisti ją į mokslus. Tik nežinau ar "patemps". Bijau, kad dar gali viską lėčiau suprasti, arba visai nesuprasti, juk dar maža? sad.gif  Šiaip ji labai judri ir nenuorama,  jau skiemenuodama skaito ir rašo. Turbūt šiais laikais jau visi ateina į mokyklą mokėdami skaityt?

Mano irgi šešiametė. Viskas bus gerai! Sėkmės jums 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juniper @ 2005 08 31, 19:58)
Turbūt šiais laikais jau visi ateina į mokyklą mokėdami skaityt?

Ne visi, tikrai ne visi. Maniškės klasėj gal tik keli buvo mokantys skaityti.
O kad tavo šešiametė, tai ji supras taip pat kaip kiti, tik jai nusėdėti bus sunkiau, dėmesį sutelkti sunkiau, atsiminti kažką taip pat. Aš saviškę išlaiedau nepilnų 7, tai itkrai pasigailėjau doh.gif Nieko daugiau neišmoko, negu kad mokėjo, tik man nervus pratampė visus metus.
Atsakyti
Mano irgi šešiametis. Sakykit mamos, o rugsėjo 1d. reikia į mokyklą neštis kuprinę ar tik gėlę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2005 08 31, 21:16)
Mano irgi šešiametis. Sakykit mamos, o rugsėjo 1d. reikia į mokyklą neštis kuprinę ar tik gėlę?  ax.gif

Kuprinės nereikia (bent jau į mūsų mokyklą) bet galima biggrin.gif , nu juk labai nori blink.gif .
Atsakyti
Blobse, manau kad užteks tik gėlės, bent mes nešimes tik gėlę ir aš pasiimsiu užrašų knygelę smile.gif Juk niekados nebūna pirmoj klasėj pačią pirmą dieną pamokų smile.gif
Ech, už kelių valandų jau Rugsėjo 1-oji cry.gif Pergyvenu kaip velnias žino kas, nors žinau, kad viskas bus gerai, dukra bus tikrai gerose rankose, bet vistiek sunku sad.gif
Atsakyti