Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(lineba @ 2005 02 11, 15:17)
Oktava,o kaip tavo anyta elgesi su tavim,kol dar nebuvai jos marti?

Iki tol tarp mūsų taip pat nebuvo itin artimų ir šiltų santykių. Tačiau nejaučiau ir jokio priešiškumo. Bendravome tiek, kiek buvo būtina. Maniau, kad gimus vaikeliui - jų pirmam anūkui - mūsų bendravimas taps artimesnis, tačiau gavosi visiškai priešingai...
Atsakyti
O man "laaabai patinka", kai ji ateina nepasiskambinus cry.gif
Atsakyti
Dieve...na negi tikrai vos ne visas moteru pasaulis rasys, kaip nemyli ir nekencia, kaip nekencia ir nemyli...negi jums p[acioms ne baisu... tuoj tapsit anytomis, ir jusu nemyles...
cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Nu fainuolės tos jūsų anytos. biggrin.gif Ai aš tai savosios irgi nemyliu, bet labai dėl to ir nepergyvenu.
Atsakyti

Я свою первую свекровь тоже не любила blush2.gif , после развода - мы стали с ней лучшими подругами biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2005 02 15, 16:15)
Dieve...na negi tikrai vos ne visas moteru pasaulis rasys, kaip nemyli ir nekencia, kaip nekencia ir nemyli...negi jums p[acioms ne baisu... tuoj tapsit anytomis, ir jusu nemyles...
cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

nu aš busiu s šiuolaikine anyta tongue.gif o jei rimtai tikiu kad nenyles bet stengsiuos kištis kuo mažiau
Atsakyti
Mano busima anyra yra mokytoja, tai gana issilavinusi moteriske.. bet mes su ja sutariame gana normaliai, sakau gal del to, kad matomes gana retokai.. ir siaip ji gana paprasta moteriskaite, nelenda i musu gyvenima isvis, padeda kuom galedama....
Manau, kuo maziau bendrauji, tuo geresne buni... tongue.gif
Atsakyti
Aš turiu tik vieną nuomone šiuo klausimu: anyta - ragana, tik jei pavyktų, reikia jos šluota paslėpti, kad mažiau "skraidytų" po mano šeimą. gun_rifle.gif
Atsakyti
Mano busima anyta yra kazkokia truputi nenormali. Mano brangusis vienturtis, tai oj oj oj bus man vargo. g.gif Su ja beveik nebendrauju - nu ne mano zmogus ir viskas. schmoll.gif
Atsakyti
Viena kart teko bendrauti su tokiu vaikinuku, kur buvo vienaturtis.. nuo to karto pasakiau, daugiau jokiu tokiu mamos suneliu.. nes tirkai matesi, kad lakste pagal mamos sijoneli ... br, baisu kai prisimenu
Atsakyti
Eilinį sykį manoji gerai paėdė man nervus. Nežinau, kaip bus toliau, vis sunkiau darosi su ja gyventi po vienu stogu.
Atsakyti
QUOTE(grafienė @ 2005 02 16, 21:42)
Eilinį sykį manoji gerai paėdė man nervus. Nežinau, kaip bus toliau, vis sunkiau darosi su ja gyventi po vienu stogu.

Patarciau kuo greiciau lekt is anytos ohmy.gif ohmy.gif nes paskui gali but ir per velu mega_shok.gif cry.gif nono.gif
Atsakyti