Na savo anytai prikišti nieko negaliu. Kai draugavom su vyru, ji su manim mažai bendravo, bet į savus gimtadienius pakviesdavo, tik nežinau ar tai būdavo vyro iniciatyva ar jos pačios

Kai tuokėmės, tai visaip bandė atkalbinėt sūnų, kad neimtų manęs, nes negraži, nebagota ir t.t. Bet mano vyras kiekvienu klausymu turi savo nuomonę, tai atkalbėti nepavyko. Galiausiai po vestuvių pati sužinojau iš jos pačios, kad gaila buvo atiduoti sūnų, kuris buvo pakankamai paklusnus, dirbdavo visus darbus prie kurių pristatydavo ir t.t., nes jaunesnis sūnus neklausydavo jos ir dar pasiūsdavo. Išėjome gyventi kitur, nors ir pas mano tėvus buvo vietos ir pas ją. Dar ir dabar zyzia vyrui, kad eitume gyvent pas ją, bet vyras žinodamas jos charakterį baidosi iš tolo. Kai sužinojo, kad laukiuosi, net vaistus pradėjo gert, atseit susirūpino, kaip išlaikysim

jei abu dar studijuojam, nors ir dirbam abu, bet,,,anot jos nepakaks pinigėlių ant visko. Tikriausiai išsigando, kad prašysim jos

Nors to dar nebuvo. Kai išrinkom vardą sūnui, tai nenorėjo net girdėti jo taip vadinant, keturis mėn. net liežuvis neapsivertė jo šaukt vardu, vadindavo mažutėliu, mažuliu, pupuliu. Tik vėlaiu išdrįso, dabar atrodo jau nieko. Pirmus mėn. beveik kiekvieną dieną atpėdindavo ir stebėdavo, kaip elgiuosi su mažiuku, ar viskas gerai. Bet suprasdama tos moteriškės psichologiją (o ją iki šiol studijuoju) visą laiką bandžiau elgtis ramiai, nieko neprikišdama, neparodydama, kad man nepatinka kažkas iš jos pusės. Taigi, kai ateidavo pasiūlydavau kavos, saldainių. Ji stengėsi iš manęs semtis patirties vaikų auklėjime, net pati atseit pamiršo, o be to kai papasakodavau kokių naujovių atsiradę, tai buvo labai susidomėjusi. Žino, kad po metų grįšiu į darbą,nes abu mokomės ir pinigėlių daug reikia atiduot studijoms, tai pati pasisiūlė neimti auklės, o samdyti ją, ir pinigai susitaupys ir savas žmogus prie vaiko. Iš pradių buvau pasišiaušusi, bet sugalvojau išbandyti. Palikau keletą kartu prie

ir surašiau didžiausią instrukciją, pravedžiau instruktažą

kaip valgydinti, ką duoti, kiek duoti,ir pan. Ir ką jūs galvojat, susitvarkė puikiausiai, abu šauniai sutaria, nieko be mano leidimo neduoda, visada atsiklausia. Nuo kitos savaitės prasideda sesija, mano mama siūlėsi į pagalbą, nors ir dirba, pasiimtų atostogų, bet aš pasirinkau....anytą. Man visai nebaisu jos palikti prie

.Nors pas ją 100% globa, bet kada gi ir globosi, jei ne kol mažas.
O va su savo mama tai nedrįsčiau palikt ilgesniam laikui, nors ir užaugino mus tris, bet niekaip negaliu įaiškinti, kad negalima duoti

saldainių, šokolado ir t.t. jai tai nesuprantamas dalykas, juk mes tai užaugom. Dar ir dabar kartais užpyksta, jei prisipažįstu, kad neduodu pačiulpti lašinio
Nežinau kaip bus toliau, bet manau baigiam priprasti viena prie kitos, nors ypatingos simpatijos nejaučiam.

-----------------