Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(vijja @ 2006 11 04, 23:21)
ai,dar naudoju rutulini dezodoranta pazastims,jo nekeisciau i joki kita schmoll.gif nu tiesiog super daiktas thumbup.gif  thumbup.gif

Ar čia pas mus Lietuvoj yra? Kažkur skaičiau, kad nėra pirkt, be to ir vaistinėse nepastebėjau
Atsakyti
as irgi tuo rutuliniu neatsidziaugiu thumbup.gif thumbup.gif galiu girt issijuosdama ax.gif
gal kuri zinot apie sampunus nuo plauku slinkimo vishy g.gif skaiciau sveika moteris zurnale,kad toks yra g.gif
Atsakyti
As turiu NORMA DERM prausimosi zele. Poras isvalo thumbup.gif . Man laaaaabai patinka bigsmile.gif .

Taip pat naudoju krema VICHY THERMAL FIX 1. Irgi geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2006 11 05, 03:41)
as irgi tuo rutuliniu neatsidziaugiu thumbup.gif  thumbup.gif galiu girt issijuosdama ax.gif
gal kuri zinot apie sampunus nuo plauku slinkimo vishy g.gif skaiciau sveika moteris zurnale,kad toks yra g.gif

Šampūnai - geriausi iš visų, kokius esu bandžius. Po gimdymo labai slinko plaukai; tada tų šampūnų įvairovės nebuvo, o viena parduotuvė prekiavo Vichy gaminiais, tai nepagailėjau pinigų ir nusipirkau. Per pusmetį nustojo slinkt. Ir galai labai skilinėdavo, bet naudojant Vichy šampūną ir kondicionierių (abu baltos-geltonos spalvos, berods "sausiems, pažeistiems plaukams") pamiršau, kas tai yra. Pagailėjus pinigų sykį nusipirkau šampūną iš Avon (ir atseit laiką taupydama - šampūnas su kondicionierium kartu) - pirmąkart gyvenime pleiskanų atsirado, tai išmečiau. Dar ir kaukė plaukams Vichy yra, nepigi (lyg apie 90 lt), bet naudoju gal kas 2 savaites, tai užtenka ilgam. Dezodorantą naudoju tą "7 dienoms", jau buvo čia paminėtas. Na, dukart pasitepus septynioms dienoms neužtenka, bet kokiom 4 tai tikrai. Ir kremus kartais nusiperku - liuks. Tik paakiams kremas nelabai patiko, sunkokas, gal tiesiog mano odai netinka, juk negali net geriausia kiekviena priemonė kiekvienai odai tikt. O kai piniginė nelabai pilna, perku iš Yves Rocher, tikrai gera kosmetika, ypač šampūnai kartu su kondicionierium (vis laiką taupau), o dukra negali atsidžiaugt lūpų pieštukais (vazelinais, tiksliau aliejukai ten, spalvoti, kvepia ir labai ilgam užtenka už tuos 12 lt).
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2006 11 05, 02:41)
as irgi tuo rutuliniu neatsidziaugiu thumbup.gif  thumbup.gif galiu girt issijuosdama ax.gif

priemonės nuo plaukų slinkimo šios firmos yra kažkas nerealaus, iš fantastikos srities thumbup.gif taupydama pinigus tik kelias ampoles sunaudojau ir vieną šampūną, bet poveikis iš karto pasirodė... ne taip kaip kitų firmų produkcijos.
Atsakyti
labai patiko kremai nuo celiulito ir šampūnai nuo slinkimo thumbup.gif
Atsakyti

Gal galit kas pasakyt, kur Lietuvoe butu galima isigyti Vichy dermablend krempudros? g.gif Gal kasnors prekiauja shiaip, ne parduotuveje g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 14, 00:59)
Gal galit kas pasakyt, kur Lietuvoe butu galima isigyti Vichy dermablend krempudros?  g.gif Gal kasnors prekiauja shiaip, ne parduotuveje  g.gif  4u.gif

Lietuvoje neprekiauja verysad.gif As turiu, bet nepataikiau su spalva- per sviesi, tai dabar kita uzsisakiau. Turima parduosiu, bet kiek pamenu, tai tau netiks, nes tu labai sviesias naudoji bigsmile.gif O manoji tokia vidutine ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Eslauda, o kur uzsisakei? Aga man tai shviesiausios reikia ax.gif Duok man nuoroda a?
O kad parduotuvese neprekiauja tai zinau, bet zinai gi, kad pas mus galima ish po prekystalio gauti tai, ko neparduoda LT lotuliukas.gif Juk atveza tos kosmetikos visokios, tai galvojau gal zino "tashkus" kas smile.gif Nes kazkas minejo lyg, kad buvo shita krempudra nusipirkus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 14 gruodžio 2006 - 00:25
Patikrintas pardavejas - mistryspharmacy bigsmile.gif Cia kazkas panasaus i vaistines tinklapi bigsmile.gif Bet jau kaip su spalva sunku, ta prasme issirinkt doh.gif
Dekoju uz pagalba Essexgirls 4u.gif
Atsakyti
tai cia kaip man ieshkot dabar? g.gif cia ebay ar kur? ot dunduke ash g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 14, 01:35)
tai cia kaip man ieshkot dabar?  g.gif cia ebay ar kur? ot dunduke ash  g.gif

Tai, kad ir as pamirsau parasyt doh.gif Taip ebay bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 gruodžio 2006 - 00:47