Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(LEDINE20 @ 2006 10 24, 18:09)
neuzilgo ruosiuosi pirkti normaderm kremuka, turetu but neblogas

aha turejau, plemais veidas nuejo
Atsakyti
gavau siandien savo uzsakyma,labai jau ilgai ejo doh.gif
uzsisakiau dermablend pudra,3-1valikli,kondicionieriu plaukam ir rutulini antiperspiranta,negaliu tuo rutuliniu atsidziaugt thumbup.gif thumbup.gif ,valiklio kvapas labai patiko,tik pudros dar neisbandziau,kondicionierius skalsus labai
bijau del pudros ar nebusiu per tamsia nusipirkus g.gif ,labai sunku kai nematai spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 24 spalio 2006 - 19:58
QUOTE(starbee @ 2006 10 17, 22:38)
mane nervina paskutiniu metu atsikeliu su patynusiom akim, ratilais doh.gif kokios sio kremuko savybes, ta prasme nuo rauksliu, nuo patinimu.....? nuo keliu metu ji galima jau pradet naudot? o gal dar kas kaina pasakytu buciau visai dekinga blush2.gif

as ir noriu daugiau suzinoti apie paakiu krema, gal foto buut? jis tubeleje? kokios konsistencijos?
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2006 10 24, 21:54)
gavau siandien savo uzsakyma,labai jau ilgai ejo doh.gif
uzsisakiau dermablend pudra,3-1valikli,kondicionieriu plaukam ir rutulini antiperspiranta,negaliu tuo rutuliniu atsidziaugt thumbup.gif  thumbup.gif  ,valiklio kvapas labai patiko,tik pudros dar neisbandziau,kondicionierius skalsus labai
bijau del pudros ar nebusiu per tamsia nusipirkus g.gif ,labai sunku kai nematai spalvos

parodyk dezika, nes turbut pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
va sitas ,siaip as visada su ilgom rankovem jei namie kuiciuos sukaistu blush2.gif ,bet vakar pabandziau,galvoju nu nesamone,dar nei vienas kiek turiu nepadejo g.gif ,ir kvapas tas geliu toks fainas rolleyes.gif http://www.escentual...t/View/3300045/
nu man tiko ,bet zinai visiems skirtingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 25 spalio 2006 - 14:34
QUOTE(Essexgirls @ 2006 10 25, 16:30)
va sitas ,siaip as visada su ilgom rankovem jei namie kuiciuos sukaistu  blush2.gif ,bet vakar pabandziau,galvoju nu nesamone,dar nei vienas kiek turiu nepadejo  g.gif ,ir kvapas tas geliu toks fainas  rolleyes.gif http://www.escentual...t/View/3300045/
nu man tiko ,bet zinai visiems skirtingai drinks_cheers.gif

ok aciu, reiks padabot vaistinej smile.gif
Atsakyti
Sveikosios mamytes 4u.gif

Taigi panorau ir savo patirtimi pasidalinti... cool.gif
1. VICHY NORMA[COLOR=green]DERM zele, hah.gif neva dziovinanti spuogelius. Visiskai jokio poveikio frusty.gif . Gal dar ir jaustusi kazkas, jeigu tas tepaliukas po 15min. nenusivalytu... nesilaiko ant to veidelio nei velnio... o parasyta, kad teptis nakciai... tai nzn kaip ten reikia miegot, kad jis bent pora val pabutu savo vietoje dry.gif hihihi.gif
2. VICHY NORMA[COLOR=green]DERM kremas su aplikatorium. Ganetinai geras, smagiai tepasi ir malonus odai, netempia, neriebina, oda tampa matine good.gif
3. VICHY NORMA[COLOR=green]DERM kasdienis prausiklis su granulem. Pirmus kartus panaudojus, nepatiko schmoll.gif , sausino oda, bet turbut delto, kad perdaug jo naudojau g.gif dabar imu tik laseli, ji praskiedziu laseliu vandens ir tik tada masazuoju veida rolleyes.gif na skirciau apie 7.5 balo biggrin.gif
4. VICHY SAMPUNAS SLENKANTIEMS PLAUKAMS (RAUDONAS). Net nezinau. Nesudare jokios nuomones. Sampunas kaip sampunas hihihi.gif Nors tiesa, pastebejau, kad kai slapiius plaukus perbraukiu pirstais, tikrai reciau juose lieka koks plaukas tongue.gif cool.gif tai gal ir nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bronele @ 2006 10 28, 01:47)
Sveikosios mamytes  4u.gif

Taigi panorau ir savo patirtimi pasidalinti...  cool.gif
1. VICHY NORMA[COLOR=green]DERM  zele, hah.gif  neva dziovinanti spuogelius. Visiskai jokio poveikio  frusty.gif . Gal dar ir jaustusi kazkas, jeigu tas tepaliukas po 15min. nenusivalytu... nesilaiko ant to veidelio nei velnio... o parasyta, kad teptis nakciai... tai nzn  kaip ten reikia miegot, kad jis bent pora val pabutu savo vietoje  dry.gif  hihihi.gif
2. VICHY NORMA[COLOR=green]DERM  kremas su aplikatorium. Ganetinai geras, smagiai tepasi ir malonus odai, netempia, neriebina, oda tampa matine good.gif
3. VICHY NORMA[COLOR=green]DERM  kasdienis prausiklis su granulem. Pirmus kartus panaudojus, nepatiko schmoll.gif , sausino oda, bet turbut delto, kad perdaug jo naudojau  g.gif dabar imu tik laseli, ji praskiedziu laseliu vandens ir tik tada masazuoju veida  rolleyes.gif na skirciau apie 7.5 balo biggrin.gif
4. VICHY SAMPUNAS SLENKANTIEMS PLAUKAMS (RAUDONAS). Net nezinau. Nesudare jokios nuomones. Sampunas kaip sampunas  hihihi.gif Nors tiesa, pastebejau, kad kai slapiius plaukus perbraukiu pirstais, tikrai reciau juose lieka koks plaukas  tongue.gif  cool.gif  tai gal ir nieko  unsure.gif

va ir suprask dabar-kainuoja daug,o iseina,kad nieko gero unsure.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau nusipirkau ta normaderm kremuka, nu kolkas jis man atrodo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 10 30, 12:05)
Nu va pagaliau nusipirkau ta normaderm kremuka, nu kolkas jis man atrodo  thumbup.gif
user posted image

As norejau ji pirkti, bet paskui persigalvojau. O dabar jau orai atsalo, tai manau,kad man reiks riebesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolerancija @ 2006 10 30, 18:42)
As norejau ji pirkti, bet paskui persigalvojau. O dabar jau orai atsalo, tai manau,kad man reiks riebesnio  g.gif

O kodel persigalvojai?
Atsakyti
Naudoju Wichy tonika,pieneli ir kremukus ir esu laaabai patenkinta wub.gif wub.gif thumbup.gif
ai,dar naudoju rutulini dezodoranta pazastims,jo nekeisciau i joki kita schmoll.gif nu tiesiog super daiktas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 04 lapkričio 2006 - 22:25